Gå til sidens hovedinnhold

Dag-Sveinung Dalen har V65-bankeren på Leangen

Meget velkjørende Dag-Sveinung Dalen er på plass på Leangen i kveld, blant annet for å kuske Nettavisens V65-banker.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Halmstad: Frekk banker i jakten på storcashen
V4/V5 Jägersro
: Herlig mandagsgalopp i Malmö
Oddsdobbel 1: De norske håndballjentene slår tilbake
Oddsdobbel 2:
Duket for ny målorgie på the Hawthorns
Oddstips Championship:
West Bromwich jakter fjerde strake
Oddssingel Serie A:
Napoli må vinne for å henge på Juventus
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Det er en flott uke vi har foran oss i hestesporten. Onsdag er det premiere for Norsk Rikstotos nye onsdagsprodukt V75 Bonus. Det skiller seg litt fra lørdagsproduktet. Den viktigste forskjellen er at dersom ingen får sju rette, så fordeles gevinstpengene på de med seks og fem rette. Lørdagens ordinære V75-omgang finner sted på Forus travbane. Før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj fra Eskilstuna, deretter blir det ettermiddagsgalopp fra Jägersro. Til kvelden byr Leangen på hele ti løp, med både V65, V5 og V4 på menyen. I Sverige er Halmstad vertskap for V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det handle om kveldens stevne på Leangen. Der er det altså hele 10 løp og det er både V65, V5 og V4 på menyen. V4 starter først med spillestopp kl 18.10, og de to første V65-løpene inneholder samtidig de to siste V4-løpene. Det er finaler i tradisjonsrike Hesteeierkanna i kveld og jeg finner min V65-banker i varmblodshestenes finaleløp av denne.

Dalen tar ikke turen forgjeves
Meget velkjørende Dag-Sveinung Dalen tar turen til Leangen i kveld og det gjør han mest av alt fordi han er betrodd oppsittet til storfavoritten 12 The Last Ticket i V65-6/DD-2. Thai Tanic-sønnen til Bjørn Nyhus har hatt en fantastisk høst. 29. september ledet han hele veien i et sterkt V75-felt på hjemmebanen og landet på knallsterke 12.6/2140 meter. Nest sist smalt hesten til med seier i Eliteløpet under den felles nordiske V75-omgangen på Bjerke til brakodds i lukene og i siste starten innfridde han favorittskapet i et V75-løp her hjemme på Leangen. Da stod hesten på lengste tillegg, det gjør han også i kveld. 20 meter foran står formsterke 7 Little Red Corvette, men slik The Last Ticket har opptrådt på slutten, skal det være meget gode seierssjanser også i kveld. Jeg går all-inn og bankerspiller 12 The Last Ticket både i V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jærvsørappen garderes
Jomar Blekkans elitetraver 14 Jærvsørappen blir favorittspilt i kaldblodshestenes finale av Hesteeierkanna i V65-1/V4-3. Men også 6 Eik Odin blir hardt betrodd all den tid Geir Eiklis seiersmaskin starter 60 meter foran. 20 meter foran denne igjen og på strek finner vi 4 Stumne Lyn. Denne var strålende i seiersløpet sist på Leangen og selv om han er et femtevalg i formiddagstimene mandag, er han likevel svært lite spilt. Sammen med 10 Røyns Stjernen blir han min utvalgte kvartett i V65-1.

Lite spilt - men mer enn god nok
V65-2/V4-4 er et lumsk løp. 2 Skeie Knerten tapte regelrett for 3 Il Jerven i samløp 25. oktober og sist tirsdag skuffet Skeie Knerten som favoritt i et løpi Østersund. 2 Skeie Knerten og 3 Il Jerven blir favorittduoen i V65-2. Jeg mener 4 Gikling O.L. er like bra på kapasitet. Arve Sjoner setter seg opp som kusk på denne i kveld og får han denne feilfritt rundt, er han helt klart seiersaktuell. Se opp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kan Amanda lede hele veien i monteløpet?
V65-3 er et monteløp utskrevet over sprint og det er hester på fire distanser. Jeg synes fem hester skiller seg litt ut og setter montedebuterende 2 Contagious Hangover som min småfrekke favoritt. Fireåringen er Amanda Robertsens valg i løpet og selv om raden er full av bokstaver er dette en hest med bra kapasitet. 18. juni i fjor var han toer bak meget gode Gretzky B.R. i et løp i DNT's unghestserie på Biri.

Remix får sin revansje?
Det er ingen tvil om at 14 Remix har en bra vinnersjanse i V65-4/V5-1. Seiersmaskinen til Bjørn Eggan var storfavoritt i V75-7 på Leangen i siste starten, men fikk aldri tak i strekhesten Røyns Stjernen som var imponerende vinner. Motstandsmessig er det billigere imot i kveld, men samtidig er flere å runde fra lengste tillegg. Jeg bankerspiller 14 Remix på det minste V65-forslaget, men tar med 4 Gjølmes Spika på de øvrige V65-forslagene og hoppene 1 Mireldine (står svært spennende til på strek) og 3 Pave Jerkila (står ypperlig til på pengene i kveld) på de to største V65-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Roger vil lede hele veien
Det er ingen tvil om at 9 Bestbyarsenal er den beste hesten i V65-5, men vallaken skal hente 40 meter tillegg på 1 Vacation Queen og Roger Rundhaug. Det er samtidig den eneste strekhesten. Lykkes Roger Rundhaug med å tempobedømme riktig i front, er det slett ikke sikkert at Magne Olsen og 9 Bestbyarsenal klarer å hente tillegget. Sammen med forbedrede 7 Sweet Hangover blir det mine utvalgte i V65-5.

Kommentarer til denne saken