*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dalen har jackpotbankeren

Dag-Sveinung Dalen kjører vår banker denne kvelden. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Solid banker! Helt uspilt sjokk som må med! Et annet sjokk som kan alt på en god dag! Vi er klar for en herlig kveld i Harstad!

10.10.15 15:10

Sportspills meny lørdag:
V4 Klampenborg :
Vidunderlig galoppflyt
V75 Bergen: Vikingene inntar Bergen
Oddstips 1:
Wigan på trynet igjen
Oddstips 2:
Tyrkia sliter uten superspissen
Oddstips 3:
Vinn eller forsvinn for Bosnia
Tippekupongen:
Norge trenger en Italia-seier

Stor TV-oversikt: Slik ser du landslagsfotballen på TV

En strålende trav- og galopphelg står for tur der VM-løpet i USA lørdag kveld med norske Papagayo E. og B.B.S. Sugarlight på startstreken er det store sportslige høydepunktet. Lørdagens V75-omgang er på Bergen travpark, en lørdag som ellers byr på galopp fra Klampenborg med både V4 og V5 og som byr på jackpotomgang i V65-spillet fra Harstad lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny V5-suksess fredag
Fredag smalt de til igjen på Øvrevoll. Både i V5-spillet og i V4-spillet ble det fullklaff. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent.

Ny V4-suksess fredag
I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner. Storoutsideren 10 Clauses Angola (niendevalg i V5-4 og åttendevalg i V4-2) var rangert som fjerdevalg av våre eksperter.

Vi gir deg tips til følgende baner på lørdag:
Kl.12.50 - Klampenborg (V4 + V5)

Kl.15.00 - Bergen (V75)

Kl.19.10 - Harstad (V65 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot i Harstad denne kvelden, og det ligger altså 353 874 ekstra i potten. Menyen byr på flere utfordringer, men vi føler at bankeren er av det solide slaget. 1 BWT Hellion (V65-6) har nemlig imponert veldig de gangene den har besøkt Harstad, og det meste ligger til rette for tet og slutt! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 1 Valnes Felix (9,2%) – Lanseres som et frekt bud på mistanke. Kommer altså ut etter en ca 9mnd pause, og når man da velger å ta turen til Harstad første gangen ut, ja, da regner vi med at de kommer med en hest som er godt forberedt. Var nede på 16-tallet på denne distansen i fjor, og det er en hest med OK kapasitet. Viser den seg frem fra sin beste side direkte så kan dette gå veien, og den skal tidlig på.

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V65-2 : 3 Truman Zet (2,0%) – Var faktisk et sistevalg når vi la ut tipsene, og akkurat det er selvfølgelig helt feil. Har riktignok rotet mye den siste tiden, men dette er en hest med flott kapasitet, og vi trodde den skulle bli veldig bra. På lørdag er det opp med HC Holm, motstanden er ikke veldig tøff, og den kan helt klart vinne dette om den bare oppfører seg. PASSES!

V65-3 : 3 Å. Gnisten (26,2%) – Tidsløp er kanskje de dårligste løpene som skrives ut, og i slike løp er det alltid hester som står billig inne. Ideen vår står billig inne, og kommer den seg bare rundt banen uten galopp på veien så skal sjansene være fine. Er dog ikke helt til å stole på, og vi tar med noen hester imot. Formen til hesten er bra, og den avgjorde sikkert nå sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 5 Medd (23,1%) – Er en hest som vi virkelig liker, og vi hadde fakta litt tro på at den kunne overraske i langt tøffere omgivelser sist. Da feilet den seg imidlertid vekk. Gangen før i Harstad var den et lekkert skue, og Dalen hadde et meget godt tak på den. Kan være en banker for dem med litt is i magen. Her er det nemlig ikke veldig hardt imot.

V65-5 : 9 Kamilla AM (0,7%) – Er et langskudd, men det er et langskudd som kan gå. Første gang ut etter pause nest sist så avslutter den fint, og den er ikke veldig langt bak Hot Mama i mål da. Nå sist feilet den fra start, og den havnet flere lengder bak feltet. Gikk OK i kulissene, men fikk syre på oppløpet. Nå har den fått to løp i kroppen etter pause, og løser det seg med gode rygger på veien, ja, da kan den faktisk felle denne gjengen på speed. Når en slik hest som dette er helt uspilt så må i hvert fall vi rope et varsko!

V65-6 : 1 BWT Hellion (75,1%) – Har et skreddersydd løp foran seg, og alt taler for tet og slutt! Har gått åtte løp i Harstad, og den har vunnet syv av dem! Har bitvis imponert stort, og det er en ordentlig bra hest. Her må det nesten skje noe spesielt om den skal tape, og vi kan ikke spekulere imot denne. Dag-Sveinung Dalen er trygg tømmefører, og vi går all in!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag