Dalen har jackpotbankeren


Dag-Sveinung Dalen kjører vår banker på Momarken. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Dag-Sveinung Dalen kjører vår banker på Momarken. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jackpot med 494.934 ekstra! Banker med helt riktige betingelser! Skrell som er på vei opp i form! Vi jakter store kroner på tirsdag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla:
Åpen lunsj i vente
V5 Drammen: Urutinert banker i V5-spillet
V64 Eskilstuna:
Montebanker mot V64-cashen
Oddstips: Cardiff roter det ikke til igjen
Oddsdobbel 1: Nordtveit slår tilbake
Oddsdobbel 2:
Nedenom og hjem med Birmingham

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Momarken byr på en herlig jackpotomgang tirsdag, og det ligger altså knappe 500 000 ekstra i sekserpotten. 3 Semper Fi (V65-5) har et veldig riktig løp foran seg, og dette er dagens halmstrå i en ellers krevende omgang. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Valborg – Helskummelt løp, og her kan det meste komme. Disse er nemlig ikke å stole på, og galoppen er aldri langt unna. Favoritten føler vi er motivert, og på ren kapasitet så skal dette dreie seg om en bra sjanse. Er dog ikke travsikker, men feilfritt så er den garantert på foto.

V65-2 : 1 Animali – Har litt talent, og den er spillbar her. Har de siste gangene blitt passivt kjørt, og den har kommet til mål med litt krefter igjen. Tredje sist fullførte den OK etter et beintøft kjør underveis. Er KJAPP i vei, den får Tom Erik Solberg opp, og den leder fort dette løpet rundt om på en god dag. SPILLES!

V65-3 : 11 Madonna Mia – Er på vei mot formen, og den skal passes nå. Den har avsluttet positivt de siste to gangene, og vinnerformen burde være rett rundt hjørnet. Har trengt noen løp for å finne form, men nå som den er i anmarsj, ja, da duger den godt mot denne billige gjengen. Kvasnes opp i et løp for stallansatte er heller ikke feil, og vi roper et varsko!

V65-4 : 8 Tysvær Elling – Er på ren utregning en klink vinner her. Sist leverte den en mektig sisterunde bak en formtoppet Linnstjernen. Møter ingen Linnstjernen her. At Tysvær Elling ikke er helt stabil trekker selvfølgelig ned, men viser den takter som sist, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Semper Fi – Har en VELDIG bra sjanse i dette svært billige løpet. Vi regner med at begge de innenfor ønsker et ryggløp på denne distansen, og dermed ligger veien åpen for tet. Semper Fi har levert tre sterke løp etter pause, og den fullførte fint bak to gode sist. Er ikke avhengig av tet, og den tåler også å gjøre litt selv i løpene. Dalen opp er aldri feil, og dette er for oss dagens beste banker. ALL IN!

V65-6 : 6 Ekeld – Debuterer for Eirik Høitomt denne tirsdagen, og dette kan fakta være en klink vinner direkte. Er behandlet, og justert på siden det siste løpet, og på sitt beste taper ikke Ekeld. Glem ikke at den tidligere i år var hakk i hel på en såpass god hest som Tin Balder (04.04.2015). Støter her på en helt formløs gjeng, og for dem med litt is i magen så kan altså dette være en frekk banker!