Gå til sidens hovedinnhold

Deilig lunsj fra Sverige

Bankeren gleder vi oss til å se igjen! Mulig 30 oddser tar opp kampen mot storfavoritten? Du tar vel rygg på oss i lunsjen fra Sverige?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Biri: Det kan være duket for helgecash på Biri
V64 Boden:
Spennende V64-omgang med banker fra Norge
V75 Momarken: Årets beste V75-omgang - du kan vinne 34 millioner
Oddstips: Southgate har gjort Wembley til et fort

Lerum med eventyrrank på Solvalla 19. mars - tok du rygg?
Absolutt ALT satt på Solvalla denne kvelden, og den ene godbiten avløste den andre! Undertegnedes MINSTE V64-bong på Kr.150 satt naturligvis som den skulle, og den betalte ut Kr.3 928,-. 4-valget My Angel Laday stod alene på den minste bongen, 10-oddseren Evaluate ble det servert toppinfo på som vårt førstevalg, 2-valget Exit Angot stod først på ranken, og Com Milton innfridde som dagens beste banker i finalen.

Her er infoen som ble servert på to av tirsdagens godbiter på Solvalla:

V64-1 : 4 Evaluate – Handlet Stefan Melander inn for 25 000 dollar, og det ble et skikkelig lykkekjøp. Den kvalet altså til fjorårets Hambletonian, og tjente over to millioner kroner. Er etter Andover Hall, og det er også Nuncio som Melander handlet inn billig… Evaluate er en hest som Melander har stor tro på, og kanskje har han fått seg en «ny» Nuncio? Dette er uten tvil dagens mest spennende hest, og en slik skal i hvertfall ikke vi ryke på. TAS MED PÅ ALT!

V64-3 : 1 My Angel Laday – Er dagens i særklasse beste spill, og dette er en hest vi tror HARDT på. Feilet seg riktignok bort like etter start sist, men i årsdebuten nest sist likte vi den skarpt. Løste der veldig bra fra start, og fikk etter hvert andre utvendig. Ble så GROVT hindret mot den siste svingen, og satt sist mot oppløpet. Spurtet så strålende nedover oppløpet, passerte mål med krefter igjen, og den fikk to pluss i kanten av oss. Var da ute mot mye bedre hester enn dette. Skulle Rikard N. Skoglund greie å forsvare innersporet i volten så er normalt dette løpet over, og vi kan altså ikke gjøre annet enn å tro hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Magnus Jakobsson har dagens i særklasse beste banker, og vi kan ikke helt se hvordan 5 Global Unprotected skal tape V65-innledningen. Denne står alene på ALT. Ellers finnes det en rekke spennende objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter til Eskilstuna:

V65-1 : 5 Global Unprotected – Er en KANON i grunnlaget, og i fjor tok den seks strake seire fra den årsdebuterte. Nå er det duket for en mildt sagt spennende årsdebut igjen, rapportene går i dur, og vi blir svært overrasket om ikke dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Vi åpner med en SOLID banker i fredagens lunsjomgang.

V65-2 : 3 Perfume E.E. – Fikk aldri sjansen på Solvalla sist, og den ble sittende bom fast med krefter igjen. Tiden må sees i lys av en krevende bane. Blir nå kuskeplusset med Jansson, sporet burde den takle, og den trenger opplagt ikke å være helt borte i et løp som dette. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 4 Sambuco – Er egentlig en ordentlig bra hest, men den har skuffet to ganger på rappen for sin nye trener Svante Ericsson. Dog har den gått med sko på alle fire, og denne er nesten avhengig av å gå uten sko. I fjor gikk den for eksempel 11,5 fra dødens (16.05.2018) på en kjapp sprint, og det er ingen tvil om at den kan flytte på seg. Vi regner med at det blir skorykk i lunsjen, og den kan storskrelle om den leverer på sitt beste. OBS!

V65-4 : 9 Milord – Er en meget god hest i grunnlaget, den er bedre enn raden, og det skal bli spennende å se den i lunsjen. Vi regner nemlig med skorykk nå (sko de fire siste gangene), og da er denne som best. Er dessuten ute mot en dønn riktig motstand, smygsporet passer normalt perfekt, og her må man være på vakt. Senker favoritten?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 9 Arctic Don – Var seks ganger blant de to beste i fjor, og dette er slett ingen dum hest i grunnlaget. Spurtet fint sist, og med et par løp i kroppen etter pause er den på vei mot formen igjen. Motstanden her er den riktige, og den er en av flere som kan vinne et litt åpent oppgjør for lærlingene.

V65-6 : 1 Bijoux De Fer – Er det opplaget spillet i finalen, og dette er en BANKER PÅ DD. Rørte det til for seg selv sist, men den likte nok heller ikke banen veldig godt. Har MYE inne, og fra tet er dette hesten å slå. Vi tror ikke den taper i en feilfri utgave, og den er motivert.

Kommentarer til denne saken