Derbydag med jackpot på Jägersro


Per Anders Gråberg, og  Over The Ocean dukker opp på Jägersro denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Per Anders Gråberg, og  Over The Ocean dukker opp på Jägersro denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 229 691 ekstra! Flere åpne løp som krever bred gardering! Det går fort mot store kroner på galoppen denne lørdagen, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 1: Fram Larvik er i slag
Oddstips 2: Hareide har slitt i år
Langskudd: Molde virker resignerte
Tippekupongen: Glimt er i sitt livs form

V4 Axevalla: En strålende V4-omgang
V75 Sørlandet: Dobbel syverpott og haugevis med millioner

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nye pangtips ble servert på Øvrevoll 9. juli! Sjekk ut dette:

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag kveld er det årets største dag for galoppen på Jägersro i Malmø. Derby er selvsagt hovedløpet, men det er en flott meny med mange andre storløp. Her er dagens vurderinger av Birger og Morten:

V65-1: For hester som har vært meldt i Derby, men funnet distansen 2400 meter i lengste laget. 5 Mrs Loreen har startet fire ganger på hjemmebane og vunnet alle. Blir nok ganske klar favoritt, men vi tror 3 Tip ToeTaylor, 4 Taja og 6 Ray kan utfordre. De øvrige kan overraske, men må i så fall forbedre seg noen kilo.

V65-2: Et lite, men flott felt for de beste hoppene. 4 Amie Noire kan vinne for Wido Neuroth, men 5 Inaya er omtrent like god. Denne duoen bør holde, 6 Ashbina er neste strek. ETTER AT VOLATILE ER BLITT STRØKET så banker vi 4 Amie Noire på de flate bongene.

V65-3: Et sprintløp for treåringer som har vært meldt i Derby. 9 Volatile vant i Dubai mot knallgode hester i vinter og ble kjendis også utenfor galoppmiljøet. Har formtall 93, alle andre under 80. Selv uten toppform bør dette være spill mot ett mål. 5 Impressive og 1 Horatio Bloom er våre valg for de spillere som ikke liker store favoritter. OBS! Den store favoritten 9 Volatile ble strøket på lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4: Let'sgoforit og Over the Ocean har de to siste årene vært Skandinavias beste sprintere på sand. Ved de tre siste møtene har de vunnet en gang hver, mens de en gang gikk dødt løp om seieren. Om Beat Baby løper opp til sitt beste, kan han utfordre, men han har aldri vært veldig god på Jägersro. Formen er heller ikke den beste.

V65-5: Til nå har det ikke vært så vrient, men dette løpet er ikke enkelt. Neuroth-trente Staring at the Sea er det norske håpet. Han vant på denne dagen i fjor og skal passes. Men dette er et tøft og åpent løp, så det bør nok spanderes en del streker her.

V65-6: Selve Derby. Bokan fra Neuroth er eneste norske håp. 1 Nile City, 6 Sergel og 11 Bokan er vår favoritt-trio, men det er mange spørsmålstegn her. 4 Lendas og 12 Tiglath er gode utfordrere, og bak de nevnte er det flere aktuelle. Vårt råd blir derfor å være relativt tynn i de fire første løpene og bruke strekene til slutt.