Gå til sidens hovedinnhold

Det kan være duket for helgecash på Biri

I øyeblikket er vår banker et klart andrevalg, og det er helt feil! Hesten er feltets klart beste. En deilig V65-omgang venter fra Biri.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips EM-Kvalik: Southgate har gjort Wembley til et fort
Oddsdobbel hockey: Storhamar tar sin tredje strake seier mot Oilers >
V65 Eskilstuna: Deilig lunsj fra Sverige
Oddsdobbel fredag: Spenstig fredagsdobbel til 5,50 i odds
V64 Boden: Spennende V64-omgang med banker fra Norge

Nå braker det snart løs, og vi ser veldig frem i mot gigapotten på Momarken lørdag. Det er 60 millioner i premiepotten og en alenevinner kan stikke av med hele 34 millioner kroner. Vi skal prøve å hjelpe dere til lukene.

Kjøp deg inn i et av våre andelslag til V75-omgangen på Momarken ved å klikke her!

Fredagen er dog proppfull av fine travomganger, og vi kan ikke ligge på latsiden. Det hele begynner nemlig med en herlig V65-lunsj fra Eskilstuna. Til kvelds er det Biri som kjører en flott V65-omgang. Den er åpen og alt annet enn lettløst - det lukter penger på Biri i kveld. Bongene må inn før 18:55. I Sverige er det Boden som står for underholdningen i kveld. 19:30 er fristen vi må forholde oss til her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen>


Lerum med eventyrrank på Solvalla 19. mars - tok du rygg?
Absolutt ALT satt på Solvalla denne kvelden, og den ene godbiten avløste den andre! Rolf Lerums MINSTE V64-bong på Kr.150 satt naturligvis som den skulle, og den betalte ut Kr.3 928,-. 4-valget My Angel Laday stod alene på den minste bongen, 10-oddseren Evaluate ble det servert toppinfo på som vårt førstevalg, 2-valget Exit Angot stod først på ranken, og Com Milton innfridde som dagens beste banker i finalen.

Biri serverer en veldig fin V65-omgang, og det var flere mulige bankerkandidater. Til slutt falt vi ned på en veldig talentfull traver, som vi bare håper går i trav rundt den første svingen. Da er sjansene for seier gode.

Sjekk ut våres analyser her:

V65-3: 7 Reiremo Ruggen. Dagens omgang er spennende, og det var flere bankerkandidater. Til slutt falt jeg ned på at dette blir dagens beste banker. Jeg tror og verdimessig at dette kan vise seg å bli et flott spill. Joker Elden-sønnen har kun gått to løp i karrieren, men man ser allerede at dette er en talentfull traver. Det er ordentlig fremgang i travet hans og jeg tror dette kan bli en veldig god hest. I løpsdebuten sitter hesten bom fast og har alt igjen av krefter. Nå sist sto han, som i dagens løp, i springspor i volten. Hingsten åpnet fint, men brøyt innover inn i svingen og galopperte grunnet dette. 30-40 meter ble tapt på galoppen, men opphentingen til andreplass var fenomenal. Jeg likte virkelig innsatsen. Over mål var det faktisk full fart på hesten og det virker som dette er noe litt utenom det vanlige. Jeg håper bare hesten klarer den første svingen i dag, for da skal det være meget gode vinnersjanser. Det er i dag vi må spille 4-åringen - ikke når han står med tre strake. All in!

Dette var et løp for meg der det sto mellom en eller veldig mange. Derfor finner jeg det best å ta sjansen. 1 Frøyu Ramn skuffet meg sist og burde vunnet. Mens 14 Birk B.B Remin, som blir mye spilt, imponerte ikke meg veldig sist på Bjerke.

V65-1: 7 Moveslikejagger kommer tilbake etter en pause på over fem måneder. Hesten har god statistikk i det første løpet etter pause. I fjor kom hesten tilbake etter en lignende pause. Da ble han sendt frem til dødens utvendig for American Cheque. Ble da litt sliten i den siste svingen, men sto på sterkt. Gangen etter ble han tredje i et tøft V75-løp i Årjäng fra dødens. Før dette har hesten ved to anledninger hatt en slik pause som nå på slutten. Det har endt med seier i det første løpet begge gangene. Moveslikejagger er en hest jeg virkelig har sansen for. Rite On Line-sønnen er tøff, og tåler å gjøre jobben underveis. I dette lille feltet, mot dagens motstand, skal formen være god. Treneren er usikker på formen, men forteller om en hest som har fungert fint nå på slutten i trening. Jeg mener dette er feltets beste hest. Motivert favoritt.

1 Laylock Classic spurtet i stor stil til andreplassen sist. Han blir bedre for hvert start denne. I dag blir det fort tet da han står så fint til. Jeg tror 5-åringen er best med ryggløp, men han er i så god form at tet kan gå. 4 Double Spin årsdebuterer i likhet med 7 Moveslikejagger. Dette er en ordentlig god traver, som har massevis av kapasitet. Rapportene er hyggelig før dagens start, og til tross for pausen skal hesten regnes veldig tidlig.

På de større forslagene får og 2 Photolicious og 6 Welcome S.E plass.

V65-2: 9 Nito Blesen. Jeg var litt inne på tanken om å bruke denne banker. H.G Balder-sønnen har vært veldig positiv i to seire på slutten nå, men det skal sies at han like så godt kunne stått med to andreplasser. I tillegg møter han et par gode konkurrenter, som er på høyde med Nito Blesen. Hesten var flink sist som tok ned Maxey Melanin. Gangen før galopperte jo Dæmro Bob som vinner på Biri, men Nito Blesen er i form og skal regnes som favoritt.

7 Grude Kalle kommer ut i ny regi. Det er vrient å se denne hesten bli så voldsomt mye bedre etter å ha stått hos Geir Flåten tidligere, men vi skal gi han en sjanse. Grude Kalle har vist fin fart og skal duge i et løp som dagens. Det blir spennende å se hvor hesten står hen form og kapasitetsmessig. 10 Bragevinn har to strake seire å vise til på slutten. Hingsten er bare fire år og har en god del å gå på enda. Utviklingen er veldig fin, og Moe Odin-sønnen må regnes igjen. Det er nok noe tøffere motstand enn i de to seiersløpene i dag.

1 Lynne Sokka har ikke startet siden juli i fjor. Den 12 år gamle hoppa har masse fart, og det skal bli artig å se hvilken forfatning hun kommer ut i her. Må bare tas med på det hun har vist tidligere, selv om det stilles et gedigent spørsmålstegn til formen etter så lang pause. På de større forslagene får også 4 Fjellvang Frøkna og 8 Kolbu Hjørdis plass. Jeg tror ikke det er noen fler vinnerkandidater i dette løpet.

V65-4: 1 Finnskog Lux står fint inne i dette monteløpet. 10-åringen til Henrik Kulblik står tyve meter bedre inne i løpet kontra 7 Kuven Storm da de møttes på Momarken 12. mars. Finnskog Lux viste den dagen veldig fin fart i volten, og det bør således være gode tetsjanser i kveld. Vallaken har mye fart og med dagens betingelser skal dette være favoritten i løpet. Helt trygg er jeg dog ikke på hesten, og velger derfor å gardere.

10 Hugo kan fort vise seg å bli farlig i dette løpet. Hesten trives godt i monte. Innimellom gjør hesten noen ordentlig pangløp. Sånn som nest sist, da den ikke er slått av rågode Troll Svenn før 50 meter fra mål. Nå hadde nok Troll Svenn kontroll, men Hugo var utrolig tapper i nederlaget. Med en slik dag så kan Hugo dundre rundt dagens konkurrenter, selv fra 60 meter tillegg.

7 Kuven Storm ble litt rullete oppunder mål i montedebuten sist. Positivt var det at hesten svarte opp og krigde helt inn i mål. Hesten er rask i volten, og sikrer seg en god posisjon tidlig. Dyktige Kristine Kvasnes rir igjen. Kuven Storm må regnes som en klar vinnerkandidat. Strekhestene 3 Bernard og 4 Mira skal også være med som garderinger. Sistnevnte var veldig positiv til tredje bak 1 Finnskog Lux og 7 Kuven Storm sist, mens 3 Bernard kommer fra trøndelag med en god rytter. 9 Odins Eld gikk godkjent sist og har en veldig god rytter i Helene Kolle. Hesten skal naturligvis med på fem-seks hester og får plass på mine forslag.

Merk: I dette løpet er det oppstart på V5-spillet. Jeg kommer til å spille banker på 12 M.H Herkules i V5-3 her. Det er en veldig åpen V5-omgang, og jeg mener Sagholen-traveren har et veldig fint løp på papiret. Analysen av hesten kommer under V65-6.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5: Med en gang jeg så på dette løpet, så var min umiddelbar tanke at 5 Brainy blir dagen beste banker. Etter å ha brukt tid på dette, så kom jeg frem til at jeg ikke kan spille uten 6 Hendrix B.R. Ut i fra hva begge disse har vist, så er det fordel 5 Brainy når vi tenker tetsjanser. Brainy skuffet nest sist på Bjerke, men viste at formen virkelig er på gang på Axevalla sist. Hesten gjorde det meget sterkt fra dødens, og tapte med minst mulig margin. Brainy, med tanke på sporene, skal være favoritt her.

Men 6 Hendrix B.R er en ordentlig fin traver - og inntrykket på hesten nå sist var ekstremt flott. Hammersborg-traveren ble sittende fast i det lengste, men når åpningen kom rett før mål så han enorm ut. Slike inntrykk er ikke å tulle med. Hesten kan helt klart utfordre Brainy.

Jeg må spille to hester i alle spillformer her!

V65-6: 12 M.H Herkules. Sagholen-traveren har gått fem løp etter en lengre pause. Jeg synes Briskeby Philip-sønnen har vært litt treg å få i gang. De to-tre første innsatsene var kun godkjente, men ikke noe mer. Så vant hesten på en grei måte nest sist på Momarken. Det var ikke all verden av motstand, men han viste at formen nå begynner å ta seg opp kraftig. Nå sist i Drammen, for seks dager siden, møtte han på ganske fin V75-motstand. Her synes jeg hesten holdt glimrende inn til tredjeplassen. Dag Jo og Moe Tyr var hestene foran i mål, og dette er på ingen måte en skam. Det er gode hester i grunnlaget. M.H Herkules har med andre ord vist veldig fin fremgang i de to siste løpene. Dagens løp er veldig billig motstandsmessig. Det er på ingen måte en Dag Jo eller Moe Tyr i dag. Jeg tror hesten har gode muligheter til å runde dagens motstand. Dette er også et fint verdispill, og vi må bare prøve hesten i V5- og DD spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken