Djuses stjerne innfrir på Solvalla


Mattias Djuse kjører vår banker på Solvalla fredag.
Mattias Djuse kjører vår banker på Solvalla fredag.

En stjerne bankes! Lekker info på to mulige sjokk! Frekkis med form som er bedre enn rad! En topp V65-omgang venter på Solvalla!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V5/V4 Øvrevoll:
Herlig ettermiddag på Øvrevoll
V65 Jarlsberg:
Praktfull jackpotomgang på Jarlsberg
V64 Romme:
V64-omgang med et sjokk fra Norge
V75 Sørlandet: Herlig V75-omgang med dobbel-syverpott
Oddstips 1: Målrikt bunnoppgjør i Bundesliga
Oddstips 2:
Fransk formdobbel til deilig odds 

En fantastisk WEEKEND venter, og det er ekstra penger å spille om både fredag, lørdag, og søndag! Merk deg følgende:

Fredag: V65 på Jarlsberg - Jackpot med 399.868 ekstra!
Lørdag: V75 på Sørlandet - Dobbel-syverpott!
Lørdag: V65 i Harstad - Jackpot med 390 665 ekstra!
Søndag: V75 på Solvalla - Internasjonal V75 med 18 millioner i potten!
Søndag: V65 på Biri - Jackpot med 469 148 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Å starte helgen på Solvalla er aldri feil! Som vanlig er det en interessant V65-omgang som venter, og dette er noe vi gleder oss til. Flere av løpene er av det åpne slaget, og det kan smelle litt både her og der. Vår banker er klin overlegen på kapasitet, og feilfritt så er 7 Faloria Boko (V65-5) en klink vinner!

Få med deg følgende:

V65-1 : 13 Mr Miles (2%) – Blir latterlig lite spilt i innledningen, og her skal man være litt på vakt. Så nemlig helt strålende ut etter en liten pause sist, og den leverte en morsk sisterunde da. Vi hadde 13,5 s 1000m på den i sporene, og den avsluttet meget sterkt! Blir nå kuskeplusset med Kaj Widell, den står i et perfekt spor på tillegget, og motstanden er den riktige! Soleklar OBS-hest som tas med på alt!

V65-2 : 7 Sir Scharstein (27%) – Et veldig svakt løp for ungdommen venter, og dette er som en jakt å regne. Ideen vår har løftet seg på barfotbalanse de siste gangene, og den vant enkelt fra tet nest sist. Nå sist fullfører den bra, og da viser uret 13 s 800m. Har blitt strøket inn et spor, den er kjapp i vei, og fra tidlig tet så skal mulighetene være gode. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 3 Global Secrecy (36%) – Fortjener en seier etter flere flotte løp på slutten. Nå sist så er den ute av det fra start (Trangt spor), og den taper noen lengder direkte. Havner etter hvert i tredje utvendig, og den gjør en meget bra sisterunde. Vi har 12,9 s 1000m / 10,1 s 500m på klokken, og den virket faktisk til å ha litt krefter igjen da. Kjører seg tidlig til tet nå, og da er dette løpet over!? SPILLES!

V65-4 : 8 Resaca De Nando (7%) – Et meget interessant hoppeløp hvor vi spekulerer imot den store favoritten, 7 Amity, som denne gangen møter eldre hester. Ideen vår er bra for klassen, og den står perfekt inne i dette løpet grunnlagsmessig. Var helt strålende til seier sist, og den var skikkelig tapper da! Vi hadde faktisk 12 s 800m på klokken, og da gikk den altså utvendig leder… På fredag blir den kuskeplusset med Jorma Kontio, og klaffer det bare litt fra et dårlig spor så er den ikke borte. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 7 Floria Boko (61%) – Er et supertalent, og en hest langt utover det vanlige. Den vant sprettlett tredje sist, og nå sist. Nest sist så feilet den seg bort direkte, og den tapte mye. Gjør et rått løp etter galoppen, den sitter bom fast som helpigg i mål, og vi hadde 13,0 s 1900m på den. Her er det kun galopp imot, og i en ellers bankerfattig omgang så velger vi å gå all in. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

V65-6 : 8 Valnes Doris (21%) – Ligger i skorpen, og dette er nok en av de hestene i feltet med best form. Den feilet seg riktignok vekk sist, men nest sist så er den veldig tapper i nederlaget, og da har vi 14,5 s 700m på klokken. Tredje sist så leverer den en solid sisterunde, og da viser den 13 s 1000m. Her skremmer ikke motstanden noe sånn veldig, og med flyt så er den med der foran. OBS!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!