*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dobbel jackpot i V65-spillet på Biri!

Bjerke23052018_Magnus Teien Gundersen vant løp 4 med Frøyu Petter_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Frøyu Petter og Magnus Teien Gundersen har normalt en topp vinnersjanse på Biri i kveld. Foto: Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Det var ingen som klarte fem eller seks rette i V65 i Bergen torsdag. Dermed overføres 711 970 friske kroner som dobbel jackpot til sekserpotten i V65 på Biri i kveld.

22.11.19 11:38

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen lørdag: Herlig V75-omgang med GULLJACKPOT
V64 Romme:
Strålende V64-kveld fra Sverige
Spillsenteret: Vi har vurdert fredagens viktigste kamper
Tippetips: PSG soleklar banker på midtukekupongen
Oddssdobbel: Ny storseier for Dortmund på hjemmebane
Oddssingel La Liga: Mallorca er helt stingløse på bortebane
Eurojackpot fredag: Premierekorden til Norsk Tipping kan knuses
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Det er dobbel jackpot og 711 970 kr ekstra i sekserpotten på Biri og således store penger på spill i kveldens V65-omgang. Her er noe av det vi kan by på:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Frøyu Petter (V65-6) blir altså vår banker i den pengestinne V65-runden på Biri denne kvelden. Frøhaug-traveren har manglet løp i det siste, men kveldens oppgave er helt perfekt. Den åtte år gamle vallaken har gjort det veldig bra i V75 gjennom hele 2019, har vunnet tre løp på ni starter og stort sett levert sterke innsatser hver eneste gang. Fra spor fire bak bilen kan det bli tidlig tetkjenning. Uansett så skal vinnersjansen være solid mot riktig motstand. Kretsen rundt hesten mener formen er uforandret god. Kveldens hovedbanker.

2 Nårje (V65-3) vant tre løp på fire starter som 4-åring i fjor - så ble han borte. I følge trener Bjørn Steinseth har det vært mye plunder med Bork Odin-sønnen, som nå endelig rapporteres i orden igjen. Nå har riktignok ikke treningsforholdene vært allverden, men han møter ikke verre lag i sitt comeback enn at han absolutt må regnes med vinnersjanse. Kapasiteten er nemlig stor. Han må på alle bonger! Først og fremst 5 Bragevinn imot?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

3 Norheim Odel (V65-4) er kusk Bjørn Steinseth veldig optimistisk med. 5-åringen er fersk og urutinert og har bare startet èn gang, da han ble toer bak Alm Tanaka. Han kan ventes ytterligere forbedret til denne starten og kan være et bankeralternativ for de som spiller V6 eller samlebonger. Det er tross alt en del tynne felter på Biri i kveld.

10 Nika (V65-5) var halt i sin siste start på Åby og er behandlet etter den innsatsen når hun nå kommer ut igjen etter en liten pause. Hoppa er best i tet, men kan avslutte fort med riktig løpsopplegg og møter definitivt ikke noe verre motstand i kveldens løp enn at hun faktisk må med på alle seriøse bonger. Med favoritten i bakspor, synes vi dette er en åpen affære. Kanskje kan Nika være en frekk løsning i DD-spillet?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag