Dobbel V65-jackpot på Biri


Lesja Odin og kusk Espen A Schem. Fredag kjører Magnus Teien Gundersen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Lesja Odin og kusk Espen A Schem. Fredag kjører Magnus Teien Gundersen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Dobbel V65-jackpot med over 1,1 millioner ekstra! Bankeren er normalt overlegen, og vi kan ikke spekulere! Saftig V65-opptur i vente?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg:
Gnistrende V75-millionomgang på Jarlsberg
V65 Romme: Norgeskjenning kan storskrelle i lunsjen
V64 Kalmar: Stor V64-jackpotomgang med over en million ekstra
Oddsdobbel 1: Norge er ikke sjanseløse mot Frankrike
Oddstips Bundesliga: Bayern München er ikke uslåelige
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Vi har en meget spennende fredag foran oss, og moroa starter på Romme kl.12.45. Her blir det V65-lunsj. Biri byr på dagens høydepunkt, og det er altså DOBBEL V65-JACKPOT på banen ved Mjøsas bredd. Hele 1,1 millioner ligger ekstra i dagens sekserpott, og løpene starter kl.18.55. Kalmar er sist ut denne fredagen, og her er det også JACKPOT. Litt over en million finnes ekstra i dagens sekserpott, og løpene starter som vanlig kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

De er altså DOBBEL V65-JACKPOT på Biri denne fredagen, og det ligger over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten. Dagens banker var et stjernetalent, men ble skadet, og har vært lenge borte. Vi snakker om hyperkapable 4 Lesja Odin, og en slik hest kan ikke vi spekulere mot. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Alm Sander – Dukker opp etter pause, og vi prøver den direkte. Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og den er også veldig stabil, noe som ikke er et minus her. Hadde et bra fjorår, og den kammet med seg fire seire da. Et lite felt ser vi på som et pluss, og er formen på plass direkte, ja, da kjemper den normalt om seieren. SKAL PASSES!

V65-2 : 5 Nordby Frøy – Må ha en stor sjanse her. Den har fått to løp i kroppen etter pause, og den spurtet meget fint etter et passivt opplegg sist. Kom til mål med krefter igjen, og den varslet form. Duger i V75 når formen er der, og dette feltet holder ikke akkurat V75-klasse. Motivert favoritt, og en banker for de som ønsker å spille tynt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V65-3 : 4 Lesja Odin – Er i en helt egen klasse her, og den vinner med akkurat så mye som Magnus Teien Gundersen ønsker. Gikk et bra prøveløp på en dårlig bane, og den går under 30 her om nødvendig. I sitt eneste løp la den inn en avslutning i 20-fart, så man skjønner at de andre skal få slite. Sporet takler den normalt fint, og for oss er dette dagens i særklasse beste banker.

V65-4 : 11 Mariell’s Memory – Kan være supersjokket i omgangen. Var faktisk et dønn sistevalg når dette tipset ble lagt ut, og den hadde kun 0,9% av innsatsene på seg. Vi snakker her om en hoppe som er MILEVIS bedre enn raden, og den fortjener virkelig litt flyt. Nå sist ble den sittende bom fast som ubrukt, mens den nest sist gikk pigg i mål etter sene luker. Den var helt strålende etter galopp tredje sist, og den var også god etter galopp fjerde sist. Her er det litt usikker form på flere av de mest betrodde, og da må vi bare prøve oss med denne storskrellen som i hvertfall har dokumentert form.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V65-5 : 12 Darco – Er den beste hesten her, og leverer den på sitt beste, ja, da skal sjansene være MEGET gode. Var kanskje ikke helt på topp sist, men Kolnes beretter om en traver som ser fin ut i jobbene. Kan ikke få et billigere løp når det gjelder motstand, og det er snakk om en soleklart motivert favoritt. PS. 3 Rasken QC (denne ble strøket fredag ettermiddag) – Er ikke dårligere enn favoritten på ren kapasitet, og den gjør en spennende start i for Dag-Sveinung Dalen. Rapportene er ganske fine, og dette er det klare motbudet.

V65-6 : 4 Rainbow Bonanza – Har en drømmeoppgave foran seg i finalen, og normalt dreier dette seg om tet og slutt. Ble speedet ned i finalen på Bjerke sist, men da skal man også huske på at den åpnet 10 f 500m. Her er omtrent alle interessert i ryggen til Rainbow Bonanza, og normalt snakker vi om tet og slutt!