Donovan gjør kort prosess


Donovan B.R. og Kai Johansen vinner 12. løp på Jarlsberg søndag.
Foto Morten Skifjeld Hesteguiden.com
Donovan B.R. og Kai Johansen vinner 12. løp på Jarlsberg søndag. Foto Morten Skifjeld Hesteguiden.com

I en herlig V65-omgang på Biri fredag, velger Nettavisen å bankerspille en formsterk fireåring.

Sportspills meny fredag:
V64 Axevalla: Millionjackpot med Stochampionatkval
V75 Harstad: Historisk V75-kjøring i nord med dobbel 7'erpott
Oddstips 1: Federer på finalejakt
Oddstips 2: Moldes lokale supertalent
Oddstips 3: Gasquet gir Djokovic kamp
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble superklaff for Nettavisens galoppeksperter på Øvrevoll torsdag. Fire systemspill gikk inn med seks rette.Utbetaling seks rette: kr 53 556, og 806 kr for fem rette. Det var tre ulike systemer:

System 1 (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2 (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, lik også 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt). I tillegg til systemene var det ni andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Det danner forhåpentligvis opptakten for en strålende helg som innledes med V65 fra Lindesberg fredag ettermiddag og byr på V65 på Biri og V64 fra Axevalla til kvelden. Lørdag er det som kjent historisk V75-kjøring på Harstad.

Ottersen-trent V65-banker
På Biri velger vi å bankerspille den meget fine fireårige Pine Chip-sønnen 9 Donovan B.R. i V65-2. Morten M. Ottersen trener hesten og han har knallform på stallen. Donovan B.R. var ute så sent som søndag på Jarlsberg, bombet til tet i det løpet og kom alene til mål på meget sterke 13.0. Var like god i seiersløpet på Momarken nest sist og vant også da etter tet hele veien. Bakspor i kveld, men her er det mer å gå på og motstanden er aldeles ikke avskrekkende. 9 Donovan B.R. og Kai Johansen blir Nettavisens V65-banker på Biri fredag kveld.

Totalt forvandlet
I V65-6/DD-2 kommer 5 Skar Lotta til bli tung favoritt og i DD-spillet velger vi å bankerspille.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i V65-spillet dobler vi kupongene med nytente 1 Jerveld. Varslet form nest sist i et amatørløp på Biri, men galopperte da inn mot den siste svingen. Gjorde et strålende løp til andre og målfototap mot gode Art Skogfari på Kongsvinger forrige onsdag og sprint er ikke noe minus. Får tet eller lederrygg i kveld og kan gi Skar Lotta en god fight mot mål.

Ottersen her mer på lager
I V65-4/V5-1 sender Morten M. Ottersen ut den sju år gamle hoppa 9 Opera til karrierens fjerde start. Innledet med andreplass, men har siden tatt to bunnsolide seire fra tet. I kveld må Opera starte fra 20 meter tillegg, men hoppa har sett strålende ut i begge seiersløpene og blir vår klare favoritt i V65-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Harviken kan kjøre rett fram
Eldar Harviken fra Søre Osen er en fargeklatt i banen og han har kusket sin egen elitehest Amir B. med fine fremganger i det siste. For noen år siden vant han flere løp med sin egen Vinning Tor. I V65-1 er han på farten igjen med sin egen 1 Trysilbjønn. Den hesten hadde en strålende treårssesong og vant tre løp da, to ganger med Harviken som kusk og en gang med Vidar Hop.

Fireårssesongen ble derimot en nedtur og heller ikke femårssesongen har vært fremgangsrik. Trysilbjønn har fått mange svært tunge løp i karrieren, men i kveld gir vi hesten en sjanse i V65-1. Førstespor bak bilen og sprint er helt optimale forutsetninger og motstanden er ikke avskrekkende. Vi streker for 1 Trysilbjønn og Eldar Harviken på alle kupongforslag i krysskrevende V65-1.