*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Drammen byr på jackpot i V65-spillet

Jarlsberg05072019_Tommy Fløysand vant V65-3 med Ask Major_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Ask Major er en av våre to bankere i V65-spillet i Drammen i kveld. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det ble ingen utbetaling for 5 rette i V65 på Biri fredag. Dermed overføres 531.094 kroner som jackpot til sekserpotten i V65 på Drammen i kveld.

25.11.19 12:43

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Färjestad: Herlig V64-omgang med Goop i hovedrollen
V65 Drammen: Drammen byr på JACKPOT i V65-spillet
Oddssingel Premier League: Grealish ordner Villa-seier
Oddssingel Serie A:
Cagliari fortsetter å imponere
Spillsenteret: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Det er jackpot i V65-spillet i Drammen i kveld og over èn halv million ekstra i sekserpotten. Her er noe av det vi kan by på til folket:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


6 Ask Major (V65-1) kan se tilbake på en helt fantastisk sesong i 2019 med ni seire på 14 starter - så langt. Sist ble det V75-seier på Bjerke etter at Bork Odin-sønnen ble forsert via dødens til tet etter 500 meter. 5-åringen har vist solid utvikling i hele år og tåler også å gjøre en del selv underveis i løpene. At distansen er èn halv runde lengre denne gang, er normalt bare en fordel. Mot riktig motstand har vi god tro på ny seier. Banker nummer 1 for kvelden.

2 Cry Wolf (V65-6) har vært forfulgt av utur i det siste og fortjener utvilsomt en seier igjen. 4-åringen er herdet mot de aller beste i årgangen stort sett gjennom hele året og har trukket et perfekt annetspor bak bilen i kveldens løp. Selv med flere startraske konkurrenter rundt seg, tror vi han vinner dette fra dødens om nødvendig. Nest sist var han uheldig og galopperte i første sving i tøft V75-lag, mens sist så ble tempoet altfor dårlig. Det løpet kan glemmes. Banker nummer to for kvelden er nevnt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


1 Zoot Va Bene (V65-4) har dønn riktige forutsetninger med førstespor bak bilen på en sprint i Drammen. Dersom den ni år gamle vallaken greier å forsvare sporet skal normalt vinnersjansen være god. Han var positiv som annen bak Mikkel H.R. på Klosterskogen i sin siste start og står perfekt inne i løpet grunnlagsmessig. Leder hele veien? Kan være en frekk banker.

3 Hønn Spik (V65-5) er bedre enn raden og må krysses på alle bonger i V65-5/DD-2. Spikeld-sønnen er variabel i prestasjonene ettersom han sliter med halsen fra tid til annen, men dersom han fungerer som han skal ser vi ikke bort i fra at han legger denne gjengen på rygg. Løsningen på kveldens femte løp?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag