Edvard den frekke


Edvard Kristiansen kjører vår frekke V65-banker på Leangen. Foto: R.J.Auran/hesteguiden.com
Edvard Kristiansen kjører vår frekke V65-banker på Leangen. Foto: R.J.Auran/hesteguiden.com

To bankere! En av dem er smellfrekk! Supersjokk som begge kan skrelle i sine løp med flyt! Vi er klar for å jakte tusenlappene på Leangen!

Sportspills meny:
V64 Rättvik: Stor jackpot med 1,3 millioner
Oddstips: Hammarby sliter borte
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En ny spennende uke venter for oss som elsker trav og galoppsporten! Det er som vanlig mye å glede seg til, men høydepunktet, ja, det kommer ikke uventet på lørdag hvor det er Bergen Travpark som kjører ukens V75-omgang. Undertegnede begynner allerede om mandagen å jobbe med V75-løpene, og på fredag så blir tipsene lagt ut.

Som vanlig er det utfordrende å være spiller på Leangen, og selv om vi har noen klare favoritter i dagens meny så tror vi på en bra bunke med tusenlapper for dem som kommer i mål. 5 Spang Draupner (V65-2) + 9 Emo Nisjaløkken (V65-4) er våre bankere, og alt om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du tatt rygg på oss i lunsjen fra Sverige? Sjekk ut følgende fra sist uke:

* Nye SUPERTIPS ble servert til Sverige, og Axevalla lørdag 18. juli! V4-forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 betalte nemlig ut meget fine Kr.8 566,-

* Fra Kalshamn torsdag 16. juli så ble det også fullklaff for V4-forslaget. Her kostet bongen Kr.960, og utbetalingen nå ble Kr.7 653,-

* Vi startet også uken bra, for vårt V4-forslag fra Halmstad mandag 13. juli suste også inn. Her gikk det mellomste forslaget på Kr.420 inn med meget fine Kr.3 982,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens menyer:

Kl.12.20 - Åmål (V4)

Kl.18.50 - Leangen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Rättvik (V64 med jackpot og hele 1 367 458 ekstra i potten)

Her er dagens objekter på Leangen:

V65-1 : 3 Supreme Sugar – Vi prøver oss med et langskudd i det som er et svært åpent løp. Når det gjelder Supreme Sugar så er den MYE forbedret, og den er dessuten MILEVIS bedre enn raden. Feilet i stengt posisjon på oppløpet nest sist. Var da ordentlig pigg. Nå sist så får den heller aldri helt sjansen, og den var positiv påny. Skulle det klaffe på veien så kan den fort detonere en bombe, og Kai Johansen opp her synes vi også er spennende. PASSES!

V65-2 : 5 Spang Draupner – Er for oss et av dagens beste spill i V65-omgangen fra Leangen. Kom ut etter pause nest sist, og den blir meldt rett i V75’en. Hadde i det V75-løpet vært langt foran Liza uten galoppen mot oppløpet. Tidsmessig så hadde den landet på en tid ned mot 26,0/2140ma. Nå sist så var den meldt kraftig opp i grunnlaget, og den var ute i et løp som var stengt ved 375K. Feiler da som godtgående i den siste svingen, og den gikk glipp av en plass langt der foran. I følge Edvard Kristiansen så har de en mistanke om hva som er grunnen til disse to galoppene, og man håper/tror at det ikke vil skje igjen. Er den desidert beste hesten i feltet, den har sett veldig fin ut i begge disse løpene, og vi tror på revansje! FREKK BANKER!

V65-3 : 5 Tania NL – Dette er normalt sett en vinner om den går som den har gjort for Stall Hamre. Dog skal man vite det at det dreier seg om en svært urutinert 3-års gammel hoppe, og det er ikke sikkert at et miljøskifte allerede nå vil påvirke den positivt. Første gang ut for Jomar Blekkan så velger vi å spekulere da det er meget høy odds på noen motbud. Nykommeren til Magne Olsen, 7 Wika Lendalund, ja, den er selvskreven. Vant fire av syv i fjor, og her møter den på billigere hester enn noen gang. Supersjokket i løpet kan 8 Simpley Red være. Dette er nemlig ingen dum traver, og den har solide avslutninger i kroppen når den leverer som den skal. Har rotet noe de siste gangene, og man prøver ny kusk på mandag. Kan detonere en bombe feilfritt. OBS!

V65-4 : 9 Emo Nisjaløkken – Passet ikke på Orkdal, og det kunne se ut som om den ikke fikk helt feste der. Nå sist fikk den feste, og da fikk vi også se en helt ny hest i banen. Var dønn overlegen på en kruttsterk tid, og den var som forvandlet. Står her i springsporet på tillegget, og normalt sett så vil den ha tidlig kontakt med streken. Vinner lett om den er som sist, og trolig trenger den ikke å gå fortere enn 32 for å innfri. MOTIVERT STORFAVORITT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 9 Alm Faks Hannibal – Dette er et dårlig løp, og favoritten føler vi er motivert. Kom sist ut etter pause, og den gjør et OK løp bak veldig gode Lavrans. Nå er den billigere ute, og den er også fort forbedret med en blåser i kroppen. Uten galopp på veien så senker den denne gjengen, og den skal stå først på ranken. Vi lar den dog ikke stå alene da en oppjaget sprint ikke er optimalt, og på denne distansen har den ikke tid til noen galopp. Vi hadde banket den over 2100m, men finner en klar verdi i å spekulere litt over sprint.

V65-6 : 5 KLM Sweetwater – Finalen er åpen, og her kan det fort smelle. Vi prøver oss også med en helt uspilt ide, og retter søkelyset mot KLM Sweetwater. Denne hadde et bra fjorår, og den ble faktisk sjette i fjorårets Derby for hopper. Møtte da på en helt annen verden av hester kontra det som den møter her. Kom sist ut etter en lengre pause, men den var ikke på topp, og den skuffet. Slik kan imidlertid disse hoppene være, for så å klemme til med et bra løp gangen etter. De er variabel! Med fullklaff for kusken (Urutinert), og hest tilbake der den skal være, ja, da kan fakta dette gå. Prøves i dagens mest åpne løp.