*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ekstremt utfordrende i Boden

Hanna Olofsson kjører to av dagens tyngste favoritter i Boden. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren senker billig motstand! Supersjokket må bare prøves nå! På fredag gir vi alt for en flying start på weekenden! Du tar vel rygg?

06.11.15 11:58

Sportspills meny fredag/lørdag:
Øvrevoll V5/V4:
Dickie sørger for ny galoppfest?
V65 Biri:
Kolle i strålende form
V75 Jarlsberg:
En vidunderlig omgang venter
Oddstips 1: Moyes lever farlig
Oddstips 2:
Aalborg har fått opp farten
Oddslangskudd:
Nykommeren blir ikke tatt på alvor

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på din televisjon
Fantasy: Spennende nyhet - få verdens beste spillere i din tropp!

Nye supertips ble servert på galoppen 4. november!
Både 2. valget 2 Sameek og fjerdevalget 6 Concorda var ranket først i sine løp i hhv V4-3 og V4-4, og således var tre av de fire vinnere førsterangert (også favoritten 9 Mors i V4-1).

I tillegg lanserte våre galoppeksperter såkalt dobbeltbanker i V4-2, der 10 Addictive Star var storfavoritt. Vant løpet gjorde 11 Caravalle som var rangert som andrevalg. Dermed ble det storfine Kr.3 097 tilbake for de som valgte å levere det aller minste V4-forslaget fra Nettavisen på Täby onsdag. Det forslaget kostet ikke mer enn Kr.160.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En strålende V75-weekend venter. Sjekk ut følgende:
7. november :
Jarlsberg med V75, og 13-millioner i potten!
8. november :
Eskilstuna med ekstra V75, og 18-millioner i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Boden byr på en særdeles utfordrende V65-omgang fredag. Menyen avsluttes med hele TRE SPÅRTRAPPA-LØP, og vi blir overrasket om ikke dette betaler ut store kroner for dem som kommer til lukene! 9 Polonaise (V65-3) er for oss dagens banker, og den bør senke en billig gjeng.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Ulfaks (13,0%) – Har nå fått to løp i kroppen etter et avbrekk, og det har den virkelig trengt. Har nemlig vært litt tung i bakenden, men med disse løpene i kroppen så er den endelig på riktig vei. Nå sist gikk den nemlig en klart bra sisterunde, og den viste at formen ikke er langt unna. Skulle den bli sluppet tidlig til tet her, ja, da trenger den ikke å bli enkel å ha med å gjøre! Må tas på alvor, og vi iler til med førstevalget!

V65-2 : 4 Frazier Boko (14,1%) – Har vunnet to av ni, og den utvikler seg fint. Virker dessuten stabil, og det er aldri feil i slike løp som dette. Nå sist gjør den en bra sisterunde, og den fikk et pluss i kanten av oss. Sporet er bra, motstanden er ikke veldig hard, og vi heiser den opp som en frekkis i et småskummelt løp!

V65-3 : 9 Polonaise (55,0%) – I en VIDÅPEN V65-omgang så er dette dagens banker. Har forbedret seg en hel del i ny regi, og det har altså blitt en seier/en andreplass. Nå sist var den svært tapper fra dødens, og den fullførte knallsterkt. Fungerte dog ikke helt optimalt, og den er behandlet før denne oppgaven. Tåler å bli brukt underveis, og mot en billig gjeng så må vi bare tro på en TOPP MULIGHET! Dette er vår banker!

V65-4 : 9 Aztec Boko (4,5%) – Dette kan fort vise seg å være dagens beste objekt. Er nemlig MILEVIS bedre enn raden, og den må tas på alvor her. I monte sist blir den sjenert til galopp, men den varsler storform i den grenen med å komme strålende tilbake som disket. Nest sist på Årjäng så leverer den en helt svett sisterunde fra sisteplass, og på vår klokke stod det 12,6 s 1000m med krefter igjen! Dette må være et veldig bra spill i omgangen, og vi setter på alt av varsellamper!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Amour Avenger (8,6%) – Er en tøffing med Love You som pappa, og den kommer til Sverige med en flott form i kroppen. Avgjorde lett nå sist fra en beskjeden plass i køen, og den kom til mål fulltanket! Gikk enda fortere etter mål, enn over mål! Klaffer det bare på veien for denne herlige krigeren, ja, da skal noen og enhver få litt å bestille! Er etter vår smak for lite spilt fredag, og for oss er dette en soleklar OBS-hest! Må med på alt!

V65-6 : 10 Beach Fighter (1,0%) – Vi prøver oss med et ordentlig sjokk i en VIDÅPEN finale! Beach Fighter trodde vi MYE på sist, men da ble den plukket ned helt oppunder mål. Nest sist gikk den klart bra etter at den ble sjenert til galopp. Fortsetter den sin fremgang, og det skulle klaffe med de riktige ryggene på veien, ja, da trenger den ikke å være borte i slike omgivelser som dette. SKRELLER!?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.