*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Elektrisk lunsjbanker i Boden

Premier Kronos og John Østman vinner 9. løp, V75-6, på Harstad travpark lørdag 15.07.17

John Östman er aktuell i lunsjen i Boden fredag.

Vår hovedbanker i Boden fredag er i toppform og står med tre strake seire. De to siste har kommet nettopp i Boden.

15.11.19 09:47

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Biri: Kun galopp imot for V65-bankeren
V64 Romme: Bankere i storform
V75 Bjerke lørdag
: Se lørdagens V75 gratis på Nettavisen
Tippetips: Helgrønt for Norge på midtukekupongen
Spillsenteret: Vi har vurdert fredagens viktigste kamper
Oddssingel EM-kvalik: Sverige har alt i egne hender
Eurojackpot fredag: Fredag er det rekordpott på 908 mill kr
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Vi har en fantastisk fin helg foran oss med storstilt internasjonal V75 på Bjerke lørdag ettermiddag som der soleklare sportslige og spillemessige høydepunktet. Her det 60 millioner i den totale premiepotten og hele 34 millioner til en eventuell norsk alenevinner. I tillegg er det sesongavslutning på Øvrevoll søndag og en herlig internasjonal V64-omgang med jackpot og 245 945 SEK ekstra i sekserpotten. Og søndag kveld er det klart for stor jackpotomgang på Sørlandets travpark der det er internasjonal V65 med hele 630 585 kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer til dette, har vi en innholdsrik fredag foran oss. Den innledes med V65-lunsj fra Boden. Fredag kveld er det så klart for V65 på Biri her hjemme, mens det er V64 fra Romme i Sverige.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om fredagens V65-lunsj i Boden.

4 Electric Eye Am (V65-5) er en tøffing som tåler å gjøre mye selv i løpene og som holder absolutt toppform for dagen. Den fem år gamle vallaken står med tre strake seire, der de to siste har kommet nettopp her i Boden. Dersom startfasen går greit og han går feilfritt hele veien, tror vi årets sjuende seier er et faktum. Dagens hovedbanker.

4 Hibovalle (V65-3) ser ut til å ha stabilisert seg i det siste, selv om det bare har blitt èn seier så langt på årets ni starter. 4-åringen er i stadig utvikling og kommer til start med dokumentert form. Sist så fullførte han solid til annen fra dødens på Solänget. Normalt en god vinnersjanse mot relativt overkommelig motstand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

5 Gun de Chanlecy (V65-2) er en spennende hjemmeekvipasje som trenes og kjøres av dyktige Hanna Olofsson. 3-åringen var tapper i nederlaget sist, mens han vant lett fra tet gangen før. Reprise her? Han må tidlig på bongen. Først og fremst 11 Love Me Bo imot?

6 Maffioso Face (V65-6) kan fort være løsningen på V65-finalen. Dette er snakk om en strtarask herremann som ytterst sjelden misser teten fra første rekke bak bilen - som nest sist da han ledet fra start til mål i et løp i finske Rovaniemi. Sist ble det meste feil, så den innsatsen kan glemmes. Tet fra start til mål er et høyst sannsynlig scenario. Opplagt kryss på alle bonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag