Sportspills øvrige fredag/lørdagsmeny:
V75 Momarken: Gulljackpot i herlig millionomgang
V64 Umåker:
V64-jackpot med 811 399 ekstra
Oddssingel Championship: Sheffield Wednesday blir ikke tatt på alvor
Oddsdobbel fredag: Celta Vigo må tilbake på vinnersporet
Tippetips: Midtukekupongen på en fredag
Oddstips Premier League lørdag: Derfor tror vi på Chelsea-seier
Målscorerspill Chelsea - United: Hazard viser ellevill form

Vi står foran en meget spennende helg i hestesporten. Lørdag er det gedigen V75-omgang på Momarken med Norsk Oaks som hovedoppslag og det er Gulljackpot i V75. Lørdag kveld er det så jackpotomgang i V65-spillet på Leangen med flotte løp på plakaten. Men før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj på Solvalla. Fredag kveld er jackpot i V64-spillet på Umåker med 811 399 SEK ekstra i sekserpotten, mens Biri byr på en flott V65-omgang her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede har levert solide tips den siste tiden og både til V75-løpene på Biri sist lørdag og til løpene på Leangen mandag, ble det flott klaff.

Leirvåg med solide vurderinger i V75 på Biri 13. oktober!
V75-tipsene satt bra denne lørdagen, og det ble fullklaff for flere av mine andelslag på Eksperten. To flate bonger (fire andeler a kr 899) betalte ut 29 521 kr hver seg. Samtlige systemer satt (fire andeler a kr 2 000 / fire andeler a kr 1 000 og 20 andeler a kr 200). Det største systemet betalte ut 34 601 kr, mens de tre øvrige alle betalte ut 29 379 kr. Grislefaksen G.L. i V75-7/DD-2 (3-valg) ble forøvrig lansert som en herlig DD-banker.

Alt satt på Leangen mandag 15. oktober
Det var stor jackpotomgang på Leangen i V65-spillet, men det ble noe favorittpreget. Uansett ble det fullklaff for V65-forslaget med innl.pris kr 480. Dette forslaget betaltet tilbake 1 428 kr. I V5-spillet ble det også fullklaff. V5-forslaget med innl.pris kr 448 satt klokkerent og betalte tilbake meget hyggelige 4 966 kr.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Biri. Det er store favoritter på farten på Biri i kveld. Både 7 Cokstile i V65-1, 1 Bear Man i V65-3 og 5 Mellby Frodo i V65-6 blir store favoritter in sine respektive løp. Jeg velger meg førstnevnte som min V65-banker.

Elitehest tilbake som en vinner på direkten
7 Cokstile vant som kjent fjorårets Derby her hjemme,men femårssesongen har aldeles ikke gått på skinner. Hesten årsdebuterte på Bjerke 9. mai og tok seg da lett forbi ledende Donatomite til overbevisende seier. Jan Kristian Waaler valgte så å takke ja til invitasjonen til Elitloppet på Solvalla, men i de omgivelsene ble Cokstile for lett og hesten var ikke i nærheten av å kvalifisere seg til finalen. Tross den svake innsatsen fikk likevel Cokstile plass i OGP-feltet, men også der var Cokstile sjanseløs. Siden har ikke hesten vært til start. I kveld velger altså Jan Kristian Waaler å ta turen til Biri for å starte i et vanlig grunnlagsløp. Motstanden skremmer ikke, voltestart går normalt veldig greit og trolig sitter Lars Anvar Kolle tidlig i tet fra sitt 20 meters tillegg. Derfra bør det ikke være snakk om saken. 7 Cokstile er min V65-banker på Biri i kveld i V65-1.

Garderes i V65 - får bankertillit i både V5 og DD
I V65-6/V5-3/DD-2 blir 5 Mellby Frodo tungt betrodd. Fireårsvallaken har vært en kanonsuksess for stall Anderssen etter importen fra Sverige. Hesten har startet 11 ganger i 2018 og vunnet sju av løpene. Innledet norgeskarrieren med tre strake seire, tok ingen seire på de fire neste løpene,men kommer til Biri i kveld med fire strake seire. Jeg spiller 5 Mellby Frodo banker i både V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i V65-spillet bruker jeg altså en annen banker og tar med råd til et par garderinger. 1 Babycat står fint til, har sett ut som en vinner flere ganger i det siste, men ikke bydd seg helt til mot mål. Det kan være Erlend Rennesvik tester foran i kveld med Babycat og kanskje er det teten som må til for at denne skal vinne travløp igjen. Sammen med den ferske V75-vinneren 2 Exciting Chip blir han med på de mellomstore V65-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Anita Valstad Hagmann kan skrelle igjen.
Jeg står på fem hester på samtlige V65-forslag i V65-2 og det kan være så enkelt at favoritten 2 Sirikit bare vinner. Men det er ikke sikker sprint favoriserer denne. 3 Celoma er ei hoppe som ikke rader opp seire (to seire på 60 starter), men det er ei hoppe som stadig gjør gode løp. Celoma er variabel fra start, men har hun en av sine bedre dager er det ikke helt utenkelig at hun kan stikke nesen først i mål. Kusk Anita Valstad Hagmann skrellvant med Sikvelands Bork på Biri forrige lørdag og mandag sendte hun sistevalget The Indian Ocean inn til meget overraskende seier i V5-5 på Leangen. Kanskje kommer det en ny skrellseier fra Anita i kveld.

2600 meter kan gi favorittrøbbel
I V65-3 blir 1 Bear Man tung favoritt etter sine to overbevisende seire. Det er kun sju hester med i løpet og distansen er 2600 meter. Jeg er ikke helt overbevist om at det er et pluss for storfavoritten. 4 Giggs B.R. kan helt sikkert ventes forbedret til kveldens løp og står neppe tilbake for favoritten på kapasitet.

Se opp for Dalen
Dag-Sveinung Dalen gjør sin beste sesong noensinne og tok årsseier nummer 112 i Norge når han vant V5-2 med Langlands Teddy i Drammen torsdag. Det var en typisk Dalen-seier. Han gir sine hester optimale løpsopplegg, og har alltid en polett igjen til slutt. I V65-4/V5-1 i kveld er han betrodd 7 Drivjerven. Fireåringen har nå fått to løp i kroppen etter 11 måneders pause og vist flotte takter. Mot klart overkommelig motstand, er det ingen umulighet at Drivjerven tar karrierens første seier i kveld.

Lite spilt - se opp
I V65-5/V5-2 ser 6 Lille Halvor ut til å bli klar favoritt og den kan selvsagt vinne. Mitt objekt i løpet er vesentlig mindre betrodd. 8 Åsaoline har vært litt tung i sine første starter etter fem måneders pause. Men sist på Biri var det klar fremgang å spore. Gjorde en solid sisterunde da til andreplass. Med ytterligere litt forbedring i kveld, kan det bli seier og hoppa er uansett for lite spilt i V65-5/V5-2.