EM for amatører i spennende V65-omgang

Osceola blir hardt betrodd i V65-finalen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Osceola blir hardt betrodd i V65-finalen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren strålte det av sist! En av dagens tyngste er i trøbbel! Frekkis som får løpet nå!? En ny spennende V65-omgang venter på Momarken!

Sportspills meny tirsdag:
V64 Axevalla: Bergh har bankeren
V4 Visby: Bankerfritt på Gotland
V5 Drammen: Siv vil i tet
Oddstips 1: Knalltøff oppgave for Real Madrid
Oddstips 2: Sprek dobbel til 3,66 i odds
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

På Jarlsberg søndag 3. mai så ble det fullklaff for det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180,-. Dette betalte ut Kr.1 032,-. Lustra Loke (2. valg) + 11 Closethegate (2. valg) innfridde som dagens godbiter i omgangen. Har du vært med på oppturene på Jarlsberg de siste ukene?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

EM for amatører arrangeres denne tirsdagen på Momarken, og et av løpene inngår i et spennende V65-spill som vi gleder oss til. Bankeren kommer ut i V65-finalen, og 5 Osceola som strålte etter pausen sist kan ikke vi gå i mot. Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 1 Eld Lill – Har endelig litt spennende betingelser foran seg, og skal også ut på en distanse som burde være et pluss. Har gått OK de siste gangene, og formen er god nok til å senke en trist gjeng. Prøves, for billigere enn dette kan det knapt nok bli. 7 Ånei – Er 20m tøffere ute kontra Eld Lill, men på form så er den likevel ikke ueffen. Avsluttet fint i kulissene sist, og Cato opp er et pluss. Tas tidlig med som en frekkis!

V65-3 : 12 Thank You – Blir kjørt av en sveitser ved navn Jean-Claude Gardaz i dette EM-løpet. Vi snakker her om en kar som vant 8 løp av 75 starter i fjor. Hesten som han her skal kjøre har fin grunnkapasitet, og den har dessuten en sterkt stigende form. Passet ikke på baneprofilen nå sist, men den avslutter uansett solid i kulissene etter galopp. Gangen før på Bjerke så er den en halv lengde bak en såpass god hest som Madonna Rags. Trenger selvfølgelig tempo nå for å komme inn i leken, men får den det, ja, da kan den felle alt! PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 5 Moveslikejagger – Er en ordentlig bra hest som har fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause. Har sett utrolig fin ut i banen, og nå sist så leverte den en gnistrende sisterunde. Viser 13,7 s 1000m / 12,0 s 500m, har stor fart over mål, og vi gav den to pluss i kanten. Støter her på en passende gjeng, har stor fordel av et langt oppløp, og den blir ikke lett å stå imot tilslutt. STOR OBS SOM MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Lundrapp – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den har vinnerform i kroppen. Kom bra tilbake etter hinder på veien sist, og den ble sittende bom fast over mål med krefter igjen. Fyker til tet her, slipper, og avgjør på speed om lukene kommer på oppløpet? I motsetning til favorittene så er Lundrapp relativt travsikker, og det er selvfølgelig et klart pluss. PASSES!

V65-6 : 5 Osceola – Var noe tung i kroppen sin etter pause sist, men den så helere/finere ut enn noen gang før. Gjør også et knallbra løp, og etter mye kjøring på veien så vinner den likevel enkelt med krefter igjen. Her burde den bli sluppet tidlig til tet, og hvem skal da komme frem i dødens og lage tempo? Beste hesten, og den beste bankeren i omgangen!