En elegant løsning

Elegant har et spennende løp foran seg i finalen tirsdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Elegant har et spennende løp foran seg i finalen tirsdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi byr på to bankere! En uspilt bombe som stadig ligger i skorpen! Sylvass frekkis med riktig oppgave! Det ser interessant ut på Sørlandet denne kvelden!

Sportspills meny tirsdag:
Copa-dobbel: Argentina har surret det til
V64 Romme: Kanonsport og jackpot
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Er du klar for en herlig weekend? Vi som elsker V75 har nemlig mye å glede oss til førstkommende helg! Du har vel fått med deg følgende?:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet tirsdag så knaller vi til med to bankere i jakten på nye fremganger. 4 Lustra Loke (V65-1) har sett kolossalt bra ut på slutten, og normalt sett så spør den ingen om seieren i innledningen. 7 Elegant i finalen var et 2-valg når vi la ut denne tipssaken, og det tar vi i mot med takk. Vi tror nemlig på tet og slutt når han blir utstyrt med Åsbjørn Tengsareid. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V65-1 : 4 Lustra Loke – Er under en rivende utvikling, og den har sett helt lysende ut på slutten. Har rett og slett et latterlig lavt grunnlag i forhold til kapasitet. Jogget 25,4 s 800m sist, og det ble igjen veldig enkelt. Fra tredje omvendt i volten så burde det bli tidlig tet, og da skal dette løpet være kjørt. Topp mulighet, og vi lar den stå alene. PS. 2 Bork Odina – Gjør en spennende start i ny regi. Har stor fart i kroppen sin, og den er fort toer fra rygg leder…

V65-2 : 1 Sancigar – Er MYE forbedret, og et finere løp enn dette kan den ikke få. Har gjort et par sterke løp den siste tiden, og på hesten sin beste distanse så kan det fort være duket. Var tapper fra dødens både nest sist, og nå sist. Fra eventuelt tet på tirsdag så lar den seg ikke slå om den viser tilsvarende takter som de siste gangene, og den tidligere stalljenten hos Øystein Tjomsland tror vi fort kan få seg en opptur med hurtige Sancigar her. SPILLES!

V65-3 : 11 Victor Palema – Er MYE forbedret i ny regi, og den så bra ut sist som fastlåst. Gjør en spennende debut i monte, og prøveløpet var positivt. Prøves direkte da den kan være oppbrukt som et bra objekt neste gang… 4 Herecomesthesun – Vinner dog dette om den fungerer, noe vi ikke er sikker på at den gjør. Var nemlig ikke til sin fordel aksjonsmessig i monteløpet tredje sist. Har dog et såpass fint løp her at den må tas på alvor, og den skal selvfølgelig med på alt.

V65-4 : 13 Will Lita – Har utviklet seg helt strålende den siste tiden, og dette er virkelig en hoppe som har tatt store steg de siste mnd. Nå sist gjør den et helt rått løp etter to galopper innledningsvis, og vi har 27,0 s 1900m på klokken med krefter igjen. Avslutter strålende nedover oppløpet, og det var krefter igjen på tanken. Fra første omvendt i volten så burde den komme seg bedre avgårde nå, og på ren kapasitet så er den per i dag en av de beste. Prøves som en frekkis i et løp hvor det er litt skille på hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Sky Air Born GG - Feilet fra seg en OK premie sist, og den er enda bedre enn raden. Er nå blitt strøket inn et spor, og den står perfekt til i ryggen på en startrask hest. Her lukter det dessuten tempo, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og den må ikke undervurderes i helt riktige omgivelser. Prøves til sjokkodds i lukene!

V65-6 : 7 Elegant – Feilet etter pause sist, og med tanke på at den skulle ut her så ble den ikke kjørt på opphenting. Står her nydelig til, den fyker til tet, den er kraftig kuskeplusset med Åsbjørn Tengsareid, og det meste ligger til rette. Hvem skal trykke opp noen fart i dødens i dette feltet? En slik hest finnes ikke… Stor sjanse for at Elegant leder rundt om, og glem ikke at den fakta holdt bra på samme distanse tredje sist mot langt bedre hester enn dette. VI BANKER FREKT!

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag