En frekkis i Drammen

Dallas og Kai JOhansen er Nettavisens frekke V65-banker i Drammen lørdag kveld.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Dallas og Kai JOhansen er Nettavisens frekke V65-banker i Drammen lørdag kveld.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Lørdag kveld er det V65 i Drammen og Nettavisen klemmer til med en frekk banker allerede i V65-1.

Sportspills meny lørdag:
V75 Solvalla lørdag: Enorm jackpotomgang
V4 Solvalla: Et herlig vorspiel
Oddstips 1: Klopp sier farvel
Tippeligaen: Oversikt skader/karantener
Nettavisens fotballmagasin: Se ny episode
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Den enorme elitloppshelgen er over oss, og det betyr gedigne potter og stor sport! På lørdag er det en FANTASTISK JACKPOT med hele 21,2 millioner ekstra i V75-spillet, og menyen som er i vente er SVÆRT UTFORDRENDE! Vi jakter millionene med flere frekke drag samt en topp banker! Alt om lørdagens V75-omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Søndag så braker det til med selve ELITLOPPET! Norske BBS Sugalight er manges favoritt, og også norske Support Justice regnes som en av dem som kan vinne. I kaldblodsløpet så får vi drømmemøtet som alle har sett frem i mot lenge: Hele Sverige sin kjæledegge, Månprinsen AM, blir utfordret av våre stjerner Tekno Odin og Lannem Silje! Det kjøres også en ekstra V75-omgang denne søndagen med ca 23 millioner til en alenevinner! Rolf Lerum kommer med fyldige tips til Elitloppssøndagen lørdag kveld.

Nettavisen har hatt en strålende tipsuke. I V5A-spillet på Klosterskogen torsdag ble det ny klaff for undertegnede. Høydepunktet kom mandag på Leangen. Åtte andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 90 000 kroner og totalt spilte undertegnede inn over 760 000 kroner på Leangen mandag. Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for ca 1,4 millioner kroner de siste fem dagene.

Det største V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake hyggelige 5 848 kroner. Sammen med et titalls andelslag på Eksperten ble det over 60 000 kroner innspilt i V5A-spillet på Klosteskogen torsdag.

Onsdag suste undertegnedes minste V76-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 180) inn med sju rette og betalte tilbake pene 3 454 kroner. I tillegg ble det klaff for en hel bråte med andelslag og totalt ble det ca 150 000 kroner innspilt på Bjerke onsdag.

Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner. Tirsdag var Lerum på farten igjen til V64-løpene på Eskilstuna. Hans systemspill (fire andeler a kr 1000), betalte tilbake pene 26 437 kroner.

Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for ca 1,4 millioner kroner den siste uken.

I denne artikkelen skal vi konsentrere oss om V65-løpene til Drammen travbane som går av stabelen lørdag kveld. I tillegg er det også V5.

Mer stabil nå
Bankeren finner vi allerede i V65-1 og det handler om 3 Dallas. Sjuåringen har gjennom hele sin karriere avslørt fin kapasitet og fart, men også at han er meget galopplysten. I det siste har dog hesten sett mer stabil ut og levert bra løp. Nest sist ble det endelig seier i et lunsjløp på Bjerke. I sin siste start avsluttet hesten strålende til andre bak meget gode Myhreng Brage på Momarken.

Perfekte forutsetninger
V65-1 på Drammen i kveld er et tidsløp og pengemessig står hesten perfekt til på strek. Bortsett fra kapable 7 Odin Vinter (hadde nok vunnet på Sørlandet sist uten oppløpsgalopp), møter ikke Dallas rare motstanden. Nevnte Odin Vinter står på 20 meter tillegg og normalt skal Dallas sitte tidlig i tet fra sin flotte utgangsposisjon på strek. Holder Dallas seg på beina i kveld, må det være en flott vinnersjanse og vi spiller 3 Dallas V65-banker i kveld i V65-1 

Kan utfordre storfavoritten
I V65-3 blir 11 Happy Petter kveldens største favoritt i V65. Men hesten har galopperte seg bort i to av de tre siste startene, og det gjør oss betenkt. Møter riktignok slett motstand, men hester som 2 Trade Man (har skuffet i Westergaard-regi, men står svært spennende til på strek i kveld) og 12 Super Bandit (garantert fordel av 2500 meter og en flott type) kan utfordre i kveld.

Lite spilt tross gaveløp
I V65-4/V5-1 kommer svært mye av spillet til å ligge på 2 Steinfaks og 12 Art Haaken. Løpet er utskrevet som et tidsløp og grunnlagsmessig har 2 Steinfaks en fin oppgave fra strek. Sprint er dog et lite spørsmålstegn for fireåringen og fra tillegg jakter 12 Art Haaken og ikke minst 14 Sagi Allvinn. Nå har sistnevnte riktignok bakspor på 20 meter tillegg, men hesten står likevel veldig fint inne i dette tidsløpet. Var ute på Klosterskogen torsdag og avsluttet da storveis til fjerde mot bra hester. Treffer HC Holm bra fra start her, er nok dette beste hesten i feltet og denne skal med på alle våre kupongforslag i kveld.  

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En vinner direkte
V65-6/V5-3/DD-2
er et riktig så fint spilleløp med mange gode sprintere på startstreken Vi merker oss at høykapable 9 The Special One U.S dukker opp i regi Åsbjørn Tengsareid, som er fornøyd med det hesten viser i trening. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hesten gjorde noen kanonløp i regi Frode Hamre og selv om bakspor på en sprint i Drammen ikke er enkelt, er slett ikke niendespor så ille. Vi tester at bankerspill i DD på denne til fine oddser.