Gå til sidens hovedinnhold

En rakett som duger

Rive Rakett blir torsdagens største V65-favoritt på Klosterskogen. Vi tror Mikkelborg-traveren innfrir favorittstempelet.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Bollnäs: Lerum byr på en frekk banker
Oddssingel Spania: Alle gode ting er tre i Copa del Rey
Vinnerspill skiskyting: Thingnes Bø mot eventyrlig rekord
Oddsdobbel:
Sagosen og PSG går for gruppeseier
Målscorerspill NHL:
Tysk formspiller skal gjøre penger for oss
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Det nærmer seg helg og derme nærmer det også lørdagens saftige V75-jackpotomgang på Forus, der det venter 2 544 314 kr ekstra i sjuerpotten. Før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik torsdag. Den innledes med lunsj og Dagens Rett på Bjerke. Det betyr internasjonal V4 og V5. Til kvelden byr så Klosterskogen på V65 her hjemme, mens Bollnäs er vertskap for de svenske V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det dog heretter handle om kveldens V65-omgang på Klosterskogen. Det er fin omgang med bra spilleløp. Jeg finner min banker i V65-2.

Olavs rakett vinner igjen?
Det handler om ferske 7 Rive Rakett og Olav Mikkelborg. Vallaken gjorde sitt første løp i karrieren som stor favoritt i V5-5 på nettopp Klosterskogen forrige mandag. Til tross for en grov startgalopp, kom Rive Rakett likevel ensom til mål som overlegen vinner. Står derfor blant annet 20 meter dårligere til enn 3 Sagli Almar som var med i samme løp sist, men fartsmessig er Mikkelborg-traveren overlegen. Så stabil og fin ut etter galoppen og skal ha en ypperlig sjanse til å legge på til to strake seire i kveld. 7 Rive Rakett blir min V65-banker på Klosterskogen i kveld i V65-2.

På langtur med suksess?
Det er middels klasse på V65-1 og jeg synes fire hester skiller seg litt. 4 Frankel D.E. tar turen fra Jæren og Nærbø og eier og trener Arve Risa har nok blinket ut dette løpet en stund. Står bra til spormessig i løpet og har vist jevnt fin form på Forus i det siste. Mitt halvfrekke objekt i V65-1.

Overspilt favoritt?
Jeg kan ikke kjøpe 3 Troll som storfavoritt i V65-3. Gjorde riktignok et bra løp sist etter tidlig galopp, men hesten har tross alt enda ikke vunnet i karrieren og viser litt antitendenser i sluttfasen. Greit nok at Sagholen-traveren blir favoritt, men aldeles ingen banker for meg.

Mer Sagholen i V65-4/V5-1
Odd Arne Sagholen sitter også bak en stor favoritt i V65-4/V5-2. 7 Solkongen har vist eventyrlig form i månedsvis og stod med fire strake seire, før det ble andreplass bak formsterke Valle Storm sist. Møter klart overkommelig motstand i kveld og i en meget spennende V5-omgang, lanserer jeg 7 Solkongen som banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-spillet bruker deg dog noen garderinger, først og fremst med 2 Prins Phillip som har vist klart stigende form etter sitt lange løpsopphold.

Solberg med DD-favorittene
Tom Erik Solberg har en rekke fine oppsitt på Klosterskogen i kveld og innledet med favoritten 6 Nad Al Sheba i V65-1. Han kan også vinne med 10 Eiken i V65-3 og han kusker begge mine favoritter i de to siste V65-løpene. 10 S.J.'s In All ble hardt betrodd i V75-2 på Bjerke for 14 dager siden, men klarte ikke å ta ned mitt store drag Match Queen da. Klart billigere imot i kveld og i DD-spillet bankerspiller jeg 10 S.J.'s In All.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Leder hele veien på en god dag
I V65-6/DD-2 setter Solberg seg opp bak humørhesten 1 Sølv Gutt. Har denne en av sine bedre dager, er det bra mulighet for at han leder rundt om. Dog er Sølv Gutt en variabel heste, mens sprint og førstespor er optimale forutsetninger for vallaken.

Kommentarer til denne saken