En viking innleder superhelgen


Viking Arrow (her med Marius Høitomt) under seiersløpet på Jarlsberg 30. august)
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Viking Arrow (her med Marius Høitomt) under seiersløpet på Jarlsberg 30. august) Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bjerke byr opp til fest denne helgen og innleder med en meget sprek V65-omgang fredag ettermiddag.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Axevalla fredag: To bankere i spenstig omgang
V75 Bjerke lørdag: Gundersen har bankeren
V5 Bjerke lørdag: Helfrekk banker med fantastisk Bjerkestatistikk
Oddslangskudd: Kirkevold leverer på direkten
Midtukekupong: PSG er sikrest
US Open: Det går mot drømmefinale
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet

En gedigen travhelg er rett rundt hjørnet med klasseløpshelg på Bjerke og V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det finaleløp i de ulike divisjonene og søndag står både Norsk Travkriterium og Norsk Travderby på plakaten. Det er bare å glede seg til fantastisk fin travsport. V75-tipsene til lørdag blir publisert fredag formiddag, mens V75-tipsene til søndagen blir publisert lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Grunnet klasseløpsauksjon fredag kveld, så er det altså ettermiddags-V65 på Bjerke fredag. Således er det innlevering i V65 allerede kl 15.30. I tillegg skal det avvikles V4, og denne omfatter V65-3 til V65-6.

I både V65 og V4 bankerspiller vi 10 Viking Arrow i V65-3/V4-1. Hesten ble gjenstand for mye støy når den vant som et gedigent stallskrik for Geir Mikkelsen i årsdebuten på Forus 4. august. Etter det seiersløpet forsvant hesten i trening til Eirik Høitomt og hesten debuterte i hans regi 30. august og gjorde et makeløst seiersløp for hans sønn Marius og landet på smått fenomenale 11.3/1640. Hesten har ikke mer enn 63 000 kroner på konto.

Blåste til tet i det løpet og hadde ca 50 meter ned til andrehesten når målstreken ble passert. Sjefen sjøl, Eirik Høitomt, opp i vogna fredag og selv om bakspor ALLTID  er et uromoment i travløp når det er snakk om sprint, kan jeg ikke gjøre annet enn å bankerspille i både V65 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kan gi favoritten kamp
9 Elite B.R. ble en snakkhest ettersom hesten gjorde et rått inntrykk i et løp på Sørlandet 12. juli. I et treårsløp forsvant Gundersen-traveren i dundrende startgalopp, men selv med 100 meters terrengtap var ikke hesten mer enn 20 meter bak vinneren Bertoni i mål. Det løpet kostet muligens mer enn det smakte, for Gundersen-traveren har ikke riktig fulgt opp etterpå. Gjorde uansett et flott kvalløp til Kriteriet, selv om det ikke holdt til finalebillett. Blir stor favoritt i V65-6/V4-4/DD-2 fredag og kan selvfølgelig vinne og i DD-spillet bankerspiller jeg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men 5 Super Joe kan kanskje utfordre fra tet. Satt i tet/lederrygg i sitt kvalløp, men klarte ikke helt å følge mot mål da og fikk maks som fjerde. Klarer Ole Johan Østre å få kjøre litt roligere i tet fredag, er det ikke helt utenkelig at hesten kan spore hele veien.

Garberg har ambisjoner
I V65-5/DD-1 blir danske 3 Toto ganske stor favoritt, men denne er mildt sagt galopplysten. Fra Trøndelag kommer Bjørn Garberg med ambisjoner med 5 L'Orage. Den hesten er variabel fra start, men løser han som han kan fra tid til annen, kan Garberg nå teten. Derfra har L'Orage levert flotte prestasjoner hjemme på Leangen og 5 L'Orage er et klart motbud til favoritten i V65-5/V4-3/DD-1.