Endelig lykkes Viking


Kajsa Frick er aktuell i dagens V65-omgang. foto : h : foto: hanold/foto-mike rttvik
Kajsa Frick er aktuell i dagens V65-omgang. foto : h : foto: hanold/foto-mike rttvik

En åpen, og meget spennende V65-omgang venter! Vi spiller med frekke bonger i jakten på storcashen! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bergen: Gnistrende V75-jackpot i Bergen
Oddstips CL-finalen: Deilig odds på Juventus
Oddstips Eliteserien: Tromsø må være spillet
Oddstips NHL: Nå er det alvor for Predators
Tipping lørdag: Tippekupong med CL-finalen

En strålende lørdag venter, og det meste av fokuset er selvfølgelig rettet mot jackpotomgangen i V75. Over 800 000 ekstra i sjuerpotten, og V75-1 i Bergen starter som vanlig kl.15.00. Dagen avrundes med en vidåpen V65-omgang fra Bollnäs. Her starter V65-1 kl.19.40. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En svært vrien V65-omgang venter fra Bollnäs denne kvelden, og det burde bli flotte kroner for de med seks riktige. Det vrimler nemlig av høyaktuelle skrellobjekter i denne omgangen! Vi har som vanlig lagt ned en grundig jobb med løpene, og håper å sende nettopp deg til lukene!

Dagens beste banker:
V65-2 : 9 Haga Viking –
Er en KANON i grunnlaget, og den har fakta et latterlig lavt grunnlag i forhold til kapasitet. Vant på en «ÅKER» av en bane i sitt siste løp før pause, og den banen var i hvertfall to sekunder tung. Kommer nå ut etter en pause, den så fantastisk fin ut i et jobb på onsdag, og den skal være på omtrent samme nivå som når den radet opp i vinter. Jan Olov Persson kjører i Jan Ove Olsens sitt fravær, og en Persson i stoform burde passe bra på denne. Har en stor sjanse! HADDE 50,1% AV INNSATSENE PÅ SEG NÅR VI LA UT DETTE TIPSET.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens supersjokk:
V65-3 : 7 Moon’s Black Lady –
Blir ikke helt tatt på alvor, men fakta er at denne har vært MEGET GOD de siste gangene. Nest sist blir den brukt mye underveis, får ikke helt fritt frem tilslutt, og den var ikke tom. Nå sist får den en beintøff reise, og den er kolossalt tapper i nederlaget. Gikk altså 15,7/2140ma, og da gjorde den all jobben selv. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og får kusken til styringen sin så kan denne slå til som en ordentlig bombe! OBS! HADDE 1,3% AV INNSATSENE PÅ SEG NÅR VI LA UT DETTE TIPSET.

OBS! Bongene i spillboksene over, eller på Eksperten innholder mye ekstra snadder i de andre løpene! Her skal vi kjempe om storcashen!