Far og sønn dominerer på Biri


Geir Vegard Gundersen og Magnus Teien Gundersen i seiersdefilering på Bjerke etter at Kleppe Slauren vant V75-7 i september.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen og Magnus Teien Gundersen i seiersdefilering på Bjerke etter at Kleppe Slauren vant V75-7 i september. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Geir Vegard Gundersen og sønnen Magnus Teien Gundersen har begge solide vinnersjanser i V65-omgangen på Biri fredag.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V5 Momarken lørdag: Rennesvik har bankeren
V64 Bollnäs: Tekno Odin banker svenskene
Oddstips 1: Godset umulige hjemme i Drammen
Oddstips 2: Dortmunds fantastiske scoringsmaskin
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

En strålende trav-og galopphelg står for tur, med Momarkens V75-omgang lørdag som det store høydepunktet. Verd å merke seg er også søndagens store V64-omgang på Täby galoppbane der en rekke norsktrente hester er på plass i kampen om store førstepremier. Fredag er det ettermiddags-V65 fra Solvalla, det er V65 på Biri og på Bollnäs er elitehesten Tekno Odin på startstreken i V64-6.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har rullet på fantastisk bra for Nettavisens trav-og galopptips den siste tiden:
Søndag 4. oktober ble det strålende klaff til V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750).

Fredag (9. oktober) smalt det igjen, for sikkerhets skyld både i V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Lørdag 10. oktober - En bra dag for våre kunder!
På Bergen Travpark sist lørdag, så slo en av Rolf Lerums godbiter i V75-omgangen til, og det var lekestue for overraskelsen Trygfaks (7,8%). Vårt mellomste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 450) betalte tilbake 1 950 kroner i en favorittpreget omgang.

Under jackpotomgangen i Harstad senere på lørdagen, så suste Rolf Lerums  mellomste forslag på Nettavisen inn (innl.pris kr 480) og betalte ut fine 2 744 kroner.  

Lunsjfest i Boden
Mandag 12. oktober serverte Rolf Lerum flotte tips til V4-omgangen i Boden! Hans  mellomste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte ut flotte 6 907 kroner.

Sterke V76-tips
Onsdag hadde undertegende los på store penger under V76-omgangen på Bjerke. Storskrellen 1 Quarnac De L'iton (femtevalg i V76-6 og markert kun på 4,3%) ble fanget opp på kun tre hester. Dessverre så fanget jeg ikke 6. valget 10 Ty Tinn i V76-7 og det mellomste V76-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 450) måtte derfor nøye seg med fem femmere (723 kroner per stk) og betalte tilbake 3 615 kroner.

Da vender vi blikket mot fredagens V65-omgang på Biri der far og sønn Gundersen trolig kommer til å spille hovedrollene. Sønn Magnus Teien Gundersen med storfavoritten 7 Kleppe Slauren i V65-1 og far Geir Vegard Gundersen med storfavoritten 1 Audere Est Facere i V65-6/V5-3/DD-2. Jeg velger meg førstnevnte som V65-banker, mens sistnevnte blir min V5 og DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

7 Kleppe Slauren i V65-1 har vist en fantastisk flott utvikling i regi stall Gundersen. Sju seire er det blitt på tolv starter i regi Gundersen og sønnnen Magnus har kusket i to av seiersløpene, blant annet i siste starten da hesten var storfavoritt i et V76-løp på Bjerke og også min V76-banker.

I kveld er det startspor sju bak bilen, men Slauren er blitt mye bedre fra start også nå og på innsiden er det ikke mange som vil svare i kveld. Magnus Teien Gundersen er et strålende kusketalent og han skjøtter sine oppdrag aldeles utmerket. Kleppe Slauren blir min klare V65-banker på Biri fredag.

1 Audere Est Facere (V65-6/V5-3/DD-2 skuffet en smule på Biri sist fredag, men hadde da 20 meter tillegg på et par gode strekhester og har en rekke ganger vist at han er klart best når han med der fremme på direkten. Jeg bankerspilte hesten i et V75-løp på Klosterskogen i den nest siste starten, men den dagen ble hesten sjenert til galopp i den første svingen og selv om han kom strålende tilbake kunne ikke hesten bli bedre enn tredje. Gjorde et pangløp til andre fra dødens på Bjerke tredje sist. Jeg bankerspiller på det minste V65-forslaget og i både V5 og DD. men velger et par garderinger på de større V65-forslagene, da jeg ikke er hundre prosent sikker på at hesten klarer å forsvare sitt innerspor. Uansett skal det være en meget bra vinnersjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerring på revansjejakt
Jan Martin Bjerring har ei flott fireårshoppe i 2 Andova som starter i V65-5/V5-2/DD-1. Hoppa leverte en strålende innsats til andreplass i et av kvalifiseringsløpene til Norsk Hoppederby, men skuffet litt i selve finalen. Ble uansett hardt betrodd til et V75-løp på Leangen i den siste starten, men manglet den siste spruten også der, selv om hoppa gjorde et bra løp til tredje. I kveld er distansen 2600 meter, startsporet er bra og kanskje trengte hoppa løpet sist på Leangen. 2 Andova er min favoritt i et flott spilleløp i V65-5/V5-2/DD-1.

Tre strake Biri-seire, men....
I V65-3 blir 5 Restless Cash stor favoritt, og hesten leverer alltid bra på Biri. Faktisk har Thorseth-traveren vunnet de tre siste gangene han har startet påå Biri og totalt har hesten fem seire på kun sju starter på Biri. Men han skuffet i sitt siste løp, og det er slett ikke garantert at hesten blir vinket til tet i kveld. 2 Semper Fi trives også på Biri og treningsrapportene er bra på vinnerhesten (15 seire på 40 starter). Jeg velger derfor å spekulere litt i V65-3.