*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Flott gevinst på Leangen

Seaborn Simona og Amanda Robertsen blir store favoritter i V65-1 på Leangen søndag kveld. Foto: RJ.Auran/Hesteguiden.com

Det ble bra klaff for Nettavisens V65-tips til Leangen søndag kveld.

29.11.15 20:33

Oppdatert søndag kveld:
Det ble solid klaff på tipsene til kveldens V65-omgang på Leangen.
Det mellomstore V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) suste inn med seks rette på Leangen. Seks rette: kr 7 506 kroner, fem rette: kr 97
Totalt tilbake kr 9 058 kroner

Solid også i DD
Også i DD-spillet ble det solid gevinst. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake kr 1581, mens det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake 3 161 kroner.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Ørebro: Ekstra V75 med Adielsson som bankerkusk
Oddstips 1: Kane er i superform
Oddstips 2: Hvorfor er FCK og Solbakken favoritter?
Oddstips 3: Lazio er katastrofale borte
TV-kampene: Dette er søndagens oversikt

En strålende travsøndag står foran oss med ekstra V75 fra Ørebro og gedigen jackpotomgang i V65-spillet fra Leangen. Hele 1 651 662 kr venter ekstra i sekserpotten på Leangen i kveld og det kommer til å bli voldsom omsetning all den tid også svenskene deltar i spillet til de norske V65-løpene på søndagskveldene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemklaff Klosterskogen
Det ble klaff for mitt systemspill til Klosterskogen torsdag. Systemet som var i fire andeler a kr 1000 og hadde en innleveringspris på kr 3 914, betalte ut kr 33 304. Storoutsideren 5 Sanner Sid (sjuendevalg og markert på kun 2 prosent) hadde jeg rangert som fjerdevalg og denne var også med på kun fire hester i V5-spillet.

Bra V75-klaff Drammen
All den tid det var dobbel sjuerpott i Drammen lørdag, så komponerte jeg også et V75-spill på Eksperten. Der bankerspilte jeg 1 Baritron i V75-2. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 og et systemspill med fire andeler a kr 1000, satt klokkerent og betalte hver seg tilbake ca 8 800 kroner.

Amanda med flotte sjanser
Da får vi håpe godformen sitter i til kveldens jackpotomgang på Leangen, en omgang der Amanda Robertsen kan få en flott kveld. Omgangen er ikke lettløst og Amanda Robertsen blir de aller flestes holdepunkt i kveld, all den tid hun sitter opp bak de to største favorittene i kveld, i form av 7 Seaborn Simona i V65-1 og 3 Eldmina i V65-5. Jeg velger meg førstnevnte som min hovedbanker.

Fantastisk montestatistikk
Når det gjelder 7 Seaborn Simona i V65-1 som er et monteløp, så har denne herlige familiehoppa til familien Robertsen en fenomenal montestatistikk. Åtte starter i monte har gitt sju seire, og det var kun i montedebuten 9. september 2013 at hun tapte. Da ble det til gjengjeld andreplass bak den gangen den meget gode montehesten Lobella B.B. Etterpå det har det blitt sju strake monteseire, samtlige tatt på hjemmebanen Leangen.

Må bli holdepunktet
Møter en formtoppet 3 Big City Rambler i kveld, men selv om denne var god i seiersløpet på Bjerke for drøye to uker siden, skal denne virkelig kjempe for å stå imot Seaborn Simona i kveld. Seaborn Simona blir omgangens klart største favoritt, men med så mye ekstra jackpotpenger å spille om, er det som alltid viktigst å treffe med bankeren. Jeg setter mine penger på 7 Seaborn Simona i V65-1.

Amanda og hoppene
Amanda Robertsen har hatt en fantastisk høst på Leangen og 17. oktober vant hun likegodt fire løp på en og samme kveld. Vant et løp den påfølgende løpsdagen 26. oktober, vant to løp 2. november og vant et løp på den siste løpsdagen på Leangen 16. november. 3 Eldmina har vunnet tre løp i denne perioden og blir altså stor favoritt igjen i V65-5.

Jeg hadde også litt feeling for hoppa sist mandag (da i et tøft hoppeløp), men den dagen galopperte hoppa i ledelsen på siste bortre, trolig med krefter spart. Var i følge Amanda feilskodd den dagen. I kveld er det tilbake til den vanlige motstanden igjen og fartsmessig er hoppa overlegen sine konkurrenter i dette grunnlaget. Jeg bankerspiller 3 Eldmina på de to minste V65-forslagene og i DD-spillet, men garderer litt på de større V65-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mer fra Amanda
Onsdag lanserte jeg 4 Pave Faks som et klart spillobjekt på Bjerke i V76-4 (da var hesten et fjerdevalg). Eirik Høitomt som kusket da, sendte hesten i vei i angrep runden fra mål, og hesten var godtgående når galoppen kom på den siste langsiden. Galoppen er og blir hestens største problem, for på kapasiter er han klart bedre enn det beskjedne grunnlaget han har. I V65-2 blir 5 B.B. Petter N. stor favoritt sammen med Jomar Blekkan, men oppfører 4 Pave Faks seg, så er han garantert med og gjør opp om seieren. Hesten har vunnet fire løp i karrieren og i tre av seiersløpene er det nettopp Amanda Robertsen som har kusket. Amanda har kun kusket hesten i seks av karrierens 30 starter hittil og har altså en fremragende statistikk på Pave Faks.

Varslet form så det sang sist
I V65-4/V5-1 står jeg på fire hester på samtlige forslag (5 Handsome Gent, 6 Chanto Photo, 8 Synjo Star og 10 J.J. Funkies), men heiser fram den minst spilte av dem. 8 Synjo Star har slitt med å komme tilbake slik han var sommeren 2014. Den sommeren radet Walsøe-hesten opp med tre strake seire og imponerte stort. Etter det har Synjo Star manglet den siste ekstra gnisten, selv om vallaken har levert fine løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Obshest i kveld
Sist mandag var det dog spenst i steget. Synjo Star satt langt bak inn i den siste svingen, men formelig fløy nedover oppløpet og hentet lengder på vinneren 10 J.J. Funkies og 6 Chanto Photo. Er Synjo Star på bedre skuddhold mot oppløpet i kveld, kan hesten suse inn til årets andre seier og 8 Synjo Star er en klar obshest for meg i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.