Flott V65-omgang på Forus


Øystein Tjomsland og Vikingrappen. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Øystein Tjomsland og Vikingrappen. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren senker rekorden sin med flere sekunder? "Tåkevinner" som så helt enorm ut i målgangen sist - under 5% nå? Vi går for gull på Forus tirsdag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Östersund: Nytt snadder til lunsj
V5 Bjerke: Topplunsj fra hovedstaden
V65 Eskilstuna:
To bankere fikser V65-opptur
Oddstips 1: Middlesbrough skal tilbake til Premier League
Oddstips 2:
Formlaget Norwich leverer varene
Oddstips 3:
Elendigheten fortsetter i Real Madrid
Lykkespill
: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Lerum med supertips på Jarlsberg 25. november - alt satt!
Absolutt ALT av bonger satt på Jarlsberg, og tipsene var meget sterke. Aida Boy innfridde som dagens beste banker, mens Cash Coverter (5-valg)/Tripsson Ø.K. (2-valg) ble begge ranket først, og topp info ble gitt. Nettavisens MINSTE V65-bong på Kr.240 satt som støpt, og betalte ut meget fine Kr.4 089,-. Den minste V5-bongen på Kr.180 betalte ut Kr.523,-. Følgende info ble servert på Cash Converter:

V65-5 : 5 Cash Converter – Har et nydelig løp foran seg denne søndagen, og vi liker også skarpt at den er kuskeplusset med Tengsareid. Cash Converter har blitt matchet mot vel så gode hester som dette, og den har radet opp med bra prestasjoner på slutten. Tredje sist føk den til tet i V75’en, slapp, og var GOD tredje mot tøff motstand. Den var ikke veldig langt bak gode hester nest sist, mens den fullførte klart bra sist. Klaffer det bare litt bedre nå så har denne form til å skrelle. OBS!

Siste info suksess på Bjerke 21. november - Kr.3 380 ble til Kr.102 934!
Petter Kristiansen kom dessverre ikke i mål på sine spilleforslag på Nettavisen, men på Eksperten ble det stjernetreff for to av hans andelslag "SisteSuperV76MedPetter". De hadde begge med innleveringspris på Kr.3 380 (fire andeler a Kr.850), og kupongene inneholdt sju rette + 22 seksere. Disse betalte ut formidable Kr.102 934 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En innholdsrik tirsdag venter, og her er det mye å glede seg til. Östersund er først ut med sin V4-lunsj kl.12.20. Deretter blir det også en V5-lunsj på Bjerke med start kl.13.40. Forus står for den norske V65-omgangen kl.18.55, mens Eskilstuna avrunder tirsdagen med sin V65-omgang kl.19.30.

Forus byr på en svært spennende V65-omgang, og vi byr på flere mulige godbiter! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Art Miklagard – Er på vei mot storformen, og den er spillbar i innledningsløpet. Feilet like etter at proppene ble trukket sist, og den gikk glipp av en andreplass bak gode Magnums Othello da. Står helt perfekt inne i dette løpet, den har bra fart i beina, og uten noe tull skal mulighetene være fine. Klar tipsener!

V65-2 : 5 Happy Dragon – Her går nok mange til på 6 Brage Hindø som er den klart beste hesten i feltet. Vær dog OBS på at selv om den var tapper sist så falt den veldig ut av aksjonen, og ingen skal bli overrasket om den galopperer i kveld… Hesten vi prøver oss med har en talentfull kusk bak seg, den er kjapp fra start, og den duger i omgivelser som dette om den leverer som den skal. Formen virker dessuten å være OK. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens beste banker:
V65-3 : 9 Vikingrappen –
Har gjort tre løp etter den kom inn på stallen til Tjomsland, og den blir gradvis bedre. Holdt enkelt unna sist, og det på en bane som neppe var helt optimal. Har kapasitet for å senke rekorden sin med flere sekunder, og normalt taper den ikke et løp som dette om den leverer på sitt beste. Motivert favoritt som også vi tror MYE på.

V65-4 : 8 Kleppe Varden – Kan være helt klink her. Innledet med tre strake, og den holdt blant annet lekestue med gode Mo Harjar i debuten. Gikk 27,7 i et forsøk til Norsk Travkriterium nest sist, og var ikke veldig langt bak hester av et helt annet kaliber enn hva den møter nå. Rapportene fra stallen går dessuten i dur, og vi blir alt annet enn overrasket om lillebroren til Kleppe Slauren ligger denne billige gjengen på rygg. Soleklar favoritt, og en banker for de frekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Hjelle Revnue – Har kun gjort tre løp, men den blir gradvis bedre, og sist leverte den sitt beste løp hittil. Solgte seg dyrt fra tet da, og vi er veldig inne på at den opplagt kunne ha vunnet det om innledningen hadde blitt noe billigere. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den har trukket et optimalt spor, og sjansene skal være fine. Vår knepne favoritt i et ellers svært åpent oppgjør.

V65-6 : 3 Lucky Black Pearl – Hadde 0,3% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er naturligvis galskap. Dette er nemlig en BRA hest i grunnlaget, den gjør veldig fine løp for Tonje Gudmestad, og den er BETYDELIG bedre enn raden. Gikk HELPIGG i mål i tåkehavet på Forus sist, og den fikk aldri sjansen sin da. Har nydelige betingelser foran seg her, og på sitt beste er den god nok til å storskrelle. PASSES!