*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Flott V65-omgang på Forus

Forus31082019_Svein Ove Wassberg varmer Double Trouble E.P._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Svein Ove Wassberg og Double Trouble E.P. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi spiller uten banker på de litt større bongene! Hett objekt utfordrer dagens tyngste favoritt! Du blir vel med på moroa fra Stavanger?

05.11.19 19:33

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Bollnäs: Herlig V4-lunsj med et mulig supersjokk på menyen
V64 Jägersro: Frekk banker i spennende V64-omgang
Spillsenteret: Vi har vurdert samtlige åtte Champions League-kamper i kveld
Oddsdobbel 1: Liverpool må tenke på City-kampen
Oddsdobbel 2: Ny målfest med Håland og Salzburg
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Forus byr på en FLOTT V65-OMGANG denne kvelden, og vi prøver oss uten bankere på de litt større bongene. Flere godbiter er jobbet frem, og vil du ha et forsprang på den store sal, ja, da er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 7 Double Trouble EP – Var klink overlegen, og meget god etter pause sist. Har dog vært noe variabel, og vi stoler ikke helt på at den leverer på sitt beste hver gang. Er uansett motivert. 3 Orlandostile – Var god til en enkel seier nest sist, mens den mistet aksjonen, og feilet bort en andreplass sist. Er veldig grunnkapabel, og neppe noe dårligere enn favoritten på ren kapasitet. Motbudet.

V65-2 : 1 Kissmymuscles – Kom tilbake etter et lengre avbrekk sist, og den var kraftig forbedret. Avsluttet i 15-fart, og kom til mål med litt krefter igjen. Er normalt klart forbedret til denne oppgaven, den står i et spennende spor, og fra for eksempel rygg leder er den opplagt interessant mot en overkommelig gjeng som dette. Plasseres knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Erga Prinsen – Var knallgod til seier sist, og den har funnet storformen nå. Har stått likt, og også 20m bak 7 Stjerne Kos tidligere, og har altså svært gunstige betingelser foran seg nå. Skal passes! Vi plukker naturligvis med oss 7 Stjerne Kos på alt. Har gjort veldig få feil, og er veldig bra.

V65-4 : 2 Rive Raptus – Er en banker for de som vil spille tynt. Raden er riktignok ikke den beste, men vær OBS på at den sist var knallgod, og feilet da fra seg en andreplass mot formtoppede Pøylefanten. Hadde ikke vært langt bak i mål, og hadde nok travet rundt 27,0-27,1/2040ma. Her burde Rive Raptus sitte tidlig i tet, og siden taper den normalt ikke dette løpet om den bare skikker seg. MÅ BARE PRØVES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Silversmith AC – Ble plukket ned av 3 Backup i Bergen fjerde sist, men vi er likevel inne på at den kan ta revansj nå. Vant et billig løp sist, og formen skal ikke være så verst. Vi liker Hegdal opp i kveld, og her vil det ikke bli gitt ved dørene. Får tet, og på en bane som Forus er det et stort pluss. Leder rundt om?

V65-6 : 5 Syoss – Blir utstyrt med Svein Ove Wassberg i kveld, og det liker vi. Spor fem bak bilen på Forus er optimalt, og her klinker nok den godeste Wassberg til i jakten på tet. Fikk vinne sist, og formen virker å være stigende. Taper ikke dette løpet om den skulle komme seg foran, og den må være motivert i finalen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.