Folkehest baner vei for favorittparade


Solør Svarten og Geir Gudmestad jakter ny seier i V65-1 på Haugaland travpark tirsdag.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Solør Svarten og Geir Gudmestad jakter ny seier i V65-1 på Haugaland travpark tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Haugland travpark byr på V65 tirsdag kveld. Folkehesten Forus er en av flere store favoritter og Nettavisen spiller derfor samlebonger.

Sportspills meny tirsdag:
V64 Skellefteå: To bankere i nord
V5 Drammen: Store lunsjpenger i luften
Oddstips 1: Lazio tar første stikk
Oddstips 2: Ipswich innfrir igjen?
Oddstips 3: United gjør det vanskelig for Brügge

En herlig trav- og galoppuke står foran oss. Allerede onsdag er det ekstra V75 på Solvalla, med storløpet Jubileumspokalen (1 million SEK i førstepremie) er det store hovedoppslaget og der norske Papagoya E. er blant favorittene. Lørdag er det dobbel sjuerpott i norsk V75 fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før det skal vi blant gjennom en meget innholdsrik tirsdag som byr på fire travkjøringer. Vi starter på Gotland og Visby travbane som er V4-arrangør denne tirsdagen, før Drammen travbane overtar med en vidåpen lunsj-V5. Til kvelden er det duket for årets eneste V65-kjøring på Haugaland tråvpark, mens vi skal langt nord i Sverige og til Skellefteå for tirsdagens svenske V64-omgang.

Nettavisen i fin flyt
Det ble strålende klaff for undertegnedes V65-tips til Biri fredag kveld. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Lørdag fulgte jeg opp med strålende klaff i V5-spillet. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg.

Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad. Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Sist torsdag leverte Nettavisens galoppeksperter varene igjen på Øvrevoll. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner. Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252.

Det betyr at det renner bra på for Nettavisen om dagen, og tirsdagen inneholder altså mange muligheter.

Haugaland travpark byr på sin store dag tirsdag kveld, når V65-sirkuset stopper i Haugesund. Husk at det kun er sju hester bak første rekke på startbilen og at det er ganske kort oppløp på denne banen. Det ser svært så lettløst ut på forhånd, og jeg velger derfor å spille samlebonger i kveld med tre bankere.

Folkehest med gaveløp
Folkehesten Forus 2 Solør Svarten har et gaveløp i V65-1. Står på strek sammen med 1 Motveit Mari og her kan Geir Gudmestad få styre farten etter behag. Når 3 Erga Odin (20 meter tillegg) fortsatt ikke viser tegn til kamplyst og 4 Vertigo Prins og 5 Kringelandtellus begge skal hente 40 meter tillegg, så er det klar fordel 2 Solør Svarten. Min første banker.

Buer innfrir?
I V65-2 er 2 Shuffleupandeal blitt strøket og 3 Tess Hovmand blir dermed enda større favoritt enn han opprinnelig var. Svært mye tyder på at Pål Buer kjører seg til med den formsterke stallhesten og da er normalt dette løpet kjørt. Banker nummer to.

Tet og slutt?
I V65-6/V5-3/DD-2 blir formsterke og startkjappe 3 Sno Long Boys kveldens største V65-favoritt. Her er det tetgaranti, ingen motstandere som er tøff nok til å utfordre utvendig underveis og dermed kan Geir Mikkelsen få styre tempoet etter behag. Da må dette være en topp vinnersjanse og 3 Sno Long Boys bankerspilles i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hjelpen kommer i V65-4
Ja, det er ihvertfall lov å håpe på det, all den tid 5 Last Tsambika blir så stor favoritt. Hun kommer ikke til å få noe gratis underveis, da både 1 Mocha Motion eller 2 Fight On Aristo garantert vil sitte foran. Da kan 5 Last Tsambika være sårbar og her garderer jeg litt på samlebongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Endelig for Vigdis?
I V65-3 er det tilsynelatende mer åpent på forhånd, men veldig mange vinnerkandidater er det ikke. 5 Dana Vigdis er mitt klare objekt i løpet. Fireårshoppa er kjapp i vei og har forbedret seg mye på slutten. Hang svært fine med bak gode Ros Svarten og høykapable Tripsson Ø.K. på Forus forrige tirsdag og det er slett ikke utenkelig at 5 Dana Vigdis kan spore V65-3 fra start til mål.