*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Folkehesten byr opp til kamp i Bergen

Folkehesten Bergen, Brenne Viking (Her med Ronny Halvorsen), gjør en spennende start etter pause torsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Folkehesten tar opp kampen mot favoritten! Supersjokket kan få løpet! Frekkis dukker opp i billige omgivelser! Nytt snadder er pågang i Bergen!

22.10.15 12:04

Sportspills meny torsdag:
V4 Bollnäs: En lunsj med flere godbiter
V5 Bjerke: Herlig lunsjomgang
V64 Umåker:
Solid banker i en strålende V64-omgang
Oddstips 1: Henriksen og co. tar ny storskalp
Oddstips 2: Legia hever seg uten Berg
Oddstips 3: Solskjær leverer på direkten
Oddstips 4:
Slo Rosenborg - vinner også i kveld
Langskudd
: Athletic Bilbao i trøbbel i Serbia

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

Det nærmer seg en herlig WEEKEND hvor det er mye penger i pottene! Sørlandet byr på en strålende V75-omgang lørdag, og her er det DOBBEL-SYVERPOTT med millioner ekstra i potten! Om kvelden så er det jackpot i V65-spillet i Harstad, og det samme er det på Biri om søndagen. Vær også OBS på at Solvalla kjører en internasjonal V75-omgang søndag.

Vi skal gjennom en innholdsrik torsdag hvor moroa som vanlig starter i Sverige. Her skal det dreie seg om lunsj i Bollnäs, før vi skal til Bjerke, og lunsjen der. Om kvelden så er det V65 i Bergen samt V64 på Umåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Endelig torsdag, og endelig en ny V65-omgang i Bergen! Seks flotte spilleløp venter, og vi fant faktisk ikke noen helklink vinner denne torsdagen. 6 Lille Jerkeld står alene på den lille bongen, men på de litt større bongene velger vi å gardere. Ellers byr vi som vanlig på mye snadder til banen mellom de syv fjell, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Lille Jerkeld (73,8%) – Ove Wassberg holder det i gang på et imponerende sett, og jobben som er gjort bak Lille Jerkeld har vært helt strålende. Lille Jerkeld har gått fra å være en notorisk galoppør, til å bli en vinnermaskin i regi Stall Wassberg. Ove er nok fortsatt en av de beste på de kalde, og på torsdag ligger veldig mye til rette for en ny seier. Det eneste vi ikke liker denne dagen er at det trolig blir en knallhard bane grunnet regn, og det er nok ikke helt bra for en hest som Lille Jerkeld. Vi skygger derfor et bankerspill, men den skal uansett stå soleklart først på ranken.

V65-2 : 2 Arctic Tanic (18,2%) – Ble korrekt disket for sjenering oppunder mål sist torsdag, men det viktigste den dagen, og det vi likte, var at den røpet en flott form. Passerte nemlig mål som ubrukt, og vi gav den et klart pluss i kanten. På torsdag blir det tet, og den burde kunne litt under 18 på distansen. Da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange, og her roper vi et varsko! Prøves som en frekkis!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 9 Brenne Viking (3,2%) – Blir nok kraftig undervurdert her, men vi velger uansett å varsle for Folkehesten Bergen på torsdag. Vi er nemlig inne på at den kan fyke til tet fra tillegget her (LYNRASK UT!), om kusken bare treffer starten sånn noenlunde. Skulle det skje, ja, så pleier det faktisk ikke å bli noen fart i slike type løp som dette, og vi får egentlig ikke sjokk om første 1000m kan bli åpnet på 32-33… Da blir Brenne Viking ikke enkel å fange, og den er verdt et forsøk. Vær klar over at den femte sist kun er en tidel bak Føynland Jerven i mål (26,1/2100ma vs 26,0/2100ma), og den er på kapasitet helt der oppe i dette feltet. Er nå nybehandlet, den blir kusket av en jente som får en veldig fart på hestene, og det er nå Brenne Viking skal prøves! OBS!

V65-4 : 4 Tristan Dalimo (10,3%) – Har vi sett i Danmark, og det er liten tvil om at denne vil hevde seg i Bergen. Når den vant femte sist så jogget den en 17-tid med ALT IGJEN. Kommer altså ut i ny regi, det er fine meldinger på den, og vi lanserer den direkte! 5 Arn Brodde (13,9%) – Så kolossalt laddet ut sist, og Rolf Tvedt dro den rett og slett i sammen i den siste svingen. Så imidlertid betydelig mer løpssugen ut enn tidligere, og det er mulig at et skifte av miljø har gjort den godt. I svært billige omgivelser så skal den ikke undervurderes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 MT Funky Dude (5,0%) – Kan sjokke på torsdag! Vi har alltid respekt for streken i løp som dette, og her står en av de hestene med best form interessant til. Kan fort slikke ryggen underveis, og kommer lukene tilslutt, ja, da kan den felle alt på speed. Nå sist ble den sittende fast med krefter igjen på en god tid. Glem ikke at den i fjor høst (Bergen 28.08.2014) satt bom fast mot Apollo Hornline, og da stod dem helt likt… MT Funky Dude står helt riktig inne i dette løpet, og det er nå man skal prøve å sveive denne inn. Dyktige Elisabeth Storetvedt får sjansen på torsdag. OBS!

V65-6 : 9 Tess Hovmand (48,1%) – Var SOLID til seier sist, og dette er en bra hest i grunnlaget. Står nydelig til i springsporet på tillegget, og her klinker nok Pål Buer til direkte. Det burde bety tidlig tet, og da snakker vi om en meget god sjanse. Eneste minuset er at et par hester fra Pål Buer sin stall ble strøket på Forus tirsdag grunnet sykdom. Slikt er alltid litt uggent. Motivert, men ingen banker. 12 Royal Caribbean (10,8%) – Er feltes helt overlegent beste hest, og den gjør her en mildt sagt spennende start etter et lengre avbrekk. Rapportene på den fra Kjetil Djøseland er oppløftende, og blir det bare ikke for langt frem så runder denne MANGE i sisterunden. Det opplagte motbudet!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.