*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk banker i en herlig V65-omgang

Dyktige Pål Buer kjører vår frekke V65-banker på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Frekk V65-banker i en meget spennende omgang! Saftige godbiter er jobbet frem, og her skal vi være med å krige om flotte kroner!

25.08.15 12:12

Sportspillsmeny tirsdag:

V4 Färjestad: Et solid holdepunkt mot V4-cashen
V5 Momarken:
En perfekt banker
V75 Jägersro:
Gedigen V75-tirsdag med 17-millioner i potten

En helt praktfull tirsdag venter for vi som elsker travet! Vi gir tips til hele fire baner, og høydepunktet denne dagen, ja, det skjer på Jägersro hvor det skal kjøres en ekstra V75-omgang med mange millioner i potten! Vi gir deg selvfølgelig fyldige V75-tips.

Omgangen på Forus som det skal dreie seg om her har krevd sin tid å bli ferdig med. En utfordrende omgang er nemlig i vente! Bankervalget var alt annet enn enkelt, men tilslutt falt vi ned på Pål Buer, og Sno Long Boys (V65-5) som dagens holdepunkt. Hesten er ingen favoritt i "Fagbladene"...

Alt om omgangen finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Färjestad (V4)

Kl.13.40 - Momarken (V5)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.30 - Jägersro (V75 + V5) 17 millioner i V75-potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Forus:

V65-1 : 7 Komnes Judo – Er verdt et forsøk på tirsdag. Er nå 20m billigere ute enn hva den pleier, og med tanke på at den tåler å bli brukt litt underveis i løpene så er den spennende. I Bergen nå sist stod den 20m bak Art Nattfari, og den virket fakta småskummel når den ble sjenert til galopp mot oppløpet. Kom da fykende via fjerdespor, og det var godt med krefter igjen. Med tanke på at den store favoritten Art Nattfari var langt under pari for kun noen få dager siden så gjør ihvertfall vi et forsøk på å felle favoritten, og vi gjør det med Komnes Judo som neppe har vært bedre enn nå. SE OPP!

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V65-2 : 8 Open Del Rio – Er ingen stor stjerne, og vi lot oss overraske av den når den kom til Forus. Var rett og slett kolossalt forbedret i løpet tredje sist, og den viste der en stridsmoral som vi aldri har sett av den tidligere. Kommer nå ut etter en pause, og den har jobbet 16/2100m. Skal ifølge treneren ha et løp bakfra første gangen ut etter pause, og det er ifølge henne et noe defensivt opplegg som gjelder. Vi stoler ikke på denne da den tidligere ikke har vært av de tøffeste. PS. 11 Love You Fox – Er noe bedre enn raden, den er SVÆRT BILLIG ute, og vi dobler opp a-gruppen! Kan fort sitte der som en godbit nå! OBS!

V65-3 : 5 Solbakken Jerv – Har et perfekt løp foran seg her, og dette er en hest som vi tror MYE på. Var syk i sitt siste løp, og den innsatsen kan man bare se bort ifra. Nå kommer den ut med fine rapporter i ryggen, den er 20m billigere ute enn tidligere (Tidsløp), og distansen takler den bedre enn de fleste. Kan muligens komme seg tidlig foran her, og da skal det en god hest til for å knekke den ned. SPILLES! PS. 9 Stjerne Sola – Garderer man løpet, og jakter en skrell, ja, da skal denne med. Er nemlig ordentlig pågang nå, og den leverte en sterk sisterunde sist. Vi hadde da 27,6 s 950m på klokken, og da hadde den en bra spenst over mål. MÅ MED OM 5 Solbakken Jerv garderes.

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V65-4 : 10 Miss Madonna – Et svakt løp hvor det ikke finnes mange helt sjanseløse. Draget vårt kan være en banker for dem som tør å ta en sjanse. Vi blir nemlig ikke overrasket om den sitter tidlig i tet fra tillegget (Lynrask ut motsatt vei), og da er fort mye gjort. Har dog ikke vist toppform på en stund, og det gjør at vi velger å gardere den selv om vi altså har god tro. 11 Pretty Scott – Skuffet stort etter pause sist. Om den skulle være forbedret med en blåser i kroppen, og om den bare viser litt av det den kan, ja, da er det såpass billig imot her at den kan sjokke. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 5 Sno Long Boys – Var uheldig sist på Haugaland hvor den ble grovt sjenert til galopp i den nest siste svingen. Bare glem det løpet. Gangen før så var det tidlig tet, og den vant veldig enkelt. Fra tredje omvendt i volten så burde sjansen for tet være fine, og da kan vi egentlig ikke helt se hvem som kommer tidlig å trykker opp noen fart. Her finnes det nemlig ikke veldig mange tøffinger imot. Vi tror MYE på at Pål Buer kan «trylle» dette hjem fra tet, og ILER til med et klart førstevalg.

V65-6 : 5 Rush Hour – Vi tar en sjanse her, og plasserer Magnar Støtland først med Rush Hour. Vi håper at Støtland klinker til fra start, og finner tidlig dødens. Lykkes kusken med det, ja, da skal sjansene være gode. Er bedre enn raden, og det er gode rapporter på den før dette løpet. Skulle den havne på vingel (Alltid en risk for det med denne) så åpner løpet seg opp, og vi krydrer derfor bongen med noen luringer!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag