Frekk V65-banker i åpen omgang


Kristian Malmin kjører vår frekke V65-banker denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Kristian Malmin kjører vår frekke V65-banker denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Frekk V65-banker! Sjokk med storform i kroppen! Frekt drag som jakter revansje! Godbitene er servert i det som er en meget spennende V65-omgang på Biri!

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Raufouss mot OBOS-ligaen
Tippekupongen: Kan Liverpool-helten sikre tippejubel?

Tar du rygg på oss i Sverige? Sjekk ut følgende fra denne uken:

* Nye SUPERTIPS ble servert til Sverige, og Axevalla lørdag 18. juli! V4-forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 betalte nemlig ut meget fine Kr.8 566,-

* Fra Kalshamn torsdag 16. juli så ble det også fullklaff for V4-forslaget. Her kostet bongen Kr.960, og utbetalingen nå ble Kr.7 653,-

* Vi startet også uken bra, for vårt V4-forslag fra Halmstad mandag 13. juli suste også inn. Her gikk det mellomste forslaget på Kr.420 inn med meget fine Kr.3 982,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Biri denne søndagen så venter det en MEGET ÅPEN/SPENNENDE V65-OMGANG, og det går fort mot flotte kroner for dem som greier å løse denne V65-rebusen. Vi velger å banke frekt, og vi tror MYE på at 1 Oslo Kronos leder sitt løp hele veien. Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 7 Verity – Er et sistevalg i begge «Fagbladene», men leverer denne et løp som sist så kan den opplagt detonere en bombe. Var da brenngod til seier, og den bare reiste i fra på en meget god tid. 16,1 i Drammen er fort, og det tilsvarer minst 15,0 på Biri. Er variabel, men skulle den ha dagen igjen så kan den altså skrelle. PS. 6 Somolli Favorit – Fikk aldri helt sjansen sist, og det var litt krefter igjen på tanken. Burde ha gått enda mer frem til dette løpet, og den må MED PÅ ALT!

V65-2 : 10 Trollveikja – Var uheldig sist, og ble sjenert fra en plass helt der foran mot oppløpet. Kunne også ha vunnet, og gått en tid langt ned på 26-tallet. Har vært strålende i startene før det, og dette er en hoppe med STOR fart i kroppen sin. Står litt hardt inne i dette løpet, men med unntak av 2 Opera så skremmer ikke motstanden. Kan fort sitte der igjen, og vi roper et varsko!

V65-3 : 2 Hall Of Hope – Er MILEVIS bedre enn raden, og den skal ikke undervurderes nå. Nest sist så gjør den et helt enormt sterkt løp etter en grov galopp. Sitter da fast i mål tilslutt, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Nå sist så kjørte Eirik Høitomt den bort ved å tømme den helt fra dødens. Trykket rett og slett for hardt på, og Høitomt har vært kritisk til den styringen selv. Her står den nydelig til, distansen takler den bedre enn de fleste, og med bare litt klaff så er den meget aktuell. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 8 Support Kindness – Kommer ut i en årsdebut her, og det er FINE RAPPORTER på den direkte. Har jogget 18/2100m i et jobb, og GV Gundersen har vært fornøyd med den. Han mener den skal regnes som en stor outsider direkte, og det er verdt å merke seg. Når det gjelder motstand så er det ikke veldig hardt imot her, og er den i nærheten av der den var på sitt beste i fjor, ja, da duger den i massevis. OBS!

V65-5 : 1 Oslo Kronos – Kommer ut med MEGET STERKE rapporter i ryggen etter pause, og Kristian Malmin sier det rett ut «Jeg kan egentlig ikke se hvem som skal slå han». Er behandlet siden løpet sist, og den har altså fungert ypperlig i trening. Trives på Biri, og på en lynrask bane denne søndagen så velger vi å banke frekt! TET OG SLUTT! PS. 5 Novel Broline – Er en veldig bra hest, men den har aldri prestert som best på Biri. Har vært bunnspilt i totoen på banen ved Mjøsa de fire siste gangene den har vært der (1,3 – 1,4 – 2,7 – 1,2 i odds), men den har likevel ikke vunnet. Må vinne dette løpet fra dødens, og det tror vi altså at den ikke gjør, og vi går derfor imot. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-6 : 9 Gaardens Viktor – Dette er en ordentlig bra 4-åring som nå får Jomar Blekkan tilbake i sulkyen. Var gnistrende god for han både tredje + fjerde sist. Nest sist var den ute mot Jærvsørappen, og den fikk maks da. Har fått seg en knapp mnd pause, og den skal bli svært spennende å følge her. Er den i nærheten av sitt beste denne søndagen, ja, da duger den godt. Prøves som en frekkis i en flott finale med flere bra hester på farten!