Frekk V65-banker i vrien lunsjomgang på isen


John Östman er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
John Östman er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren likte vi skarpt sist! Flere frekke objekter! Vrien omgang! Vi jakter en flying start på weekenden, og dette burde gi bra betalt...

Sportspills øvrige fredagsmeny: 
V65 Biri: Østre har V65-bankeren på Biri
V64 Romme: Perfekte betingelser for V64-bankeren
Oddstips 1: Vi skal doble pengene på norsk pangstart
Oddstips 2: Håpløs favorittodds på Leeds
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En svært spennende trav-weekend venter, og her er det MYE å glede seg til. Når det gjelder fredagen så er det Boden som er først ut med sin V65-omgang kl.12.45. Deretter skal vi til Biri, og her begynner V65-1 kl.18.55. Romme avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Lørdag er det igjen duket for en GEDIGEN V75-OMGANG fra Norge hvor du kan vinne hele 13 millioner. Dagen etter er det TO X JACKPOT! Mantorp byr først på en V75-omgang med hele 2 638 758 ekstra i sjuerpotten. Litt senere på søndag er det også jackpot på undertegnedes hjemmebane Sørlandet. Her ligger det 454 070 ekstra i sekserpotten. Vi kommer naturligvis med tips til samtlige baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Boden byr på en særdeles utfordrende V65-omgang til lunsj denne fredagen, og alt annet enn en solid utbetaling vil overraske oss stort. De helt klare bankerne finnes ikke, flere av løpene er VIDÅPNE, og vi spiller med frekke bonger i jakten på storcashen. 12 Sulaiman O.K. (V65-5) er vår beste banker, og den blir nok ingen favoritt. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 9 Hope Maguire – Er en 5-åring under utvikling, og den har sett strålende ut to ganger på rappen. Jogget 17,6 med ALT igjen sist, og her virker det til å være mye å gå på. Har normalt en ordentlig fin sjanse om den fortsetter å levere på et slikt nivå, og favoritten er motivert i innledningsløpet. 12 Electric Eye Am – Spurtet fint etter pause sist, og den gikk en meget god tid med tanke på at det dreiede seg om isbane. Er neppe noe dårligere enn favoritten på ren kapasitet, og vi dobler derfor opp bongene.

V65-2 : 5 Anchor Man – Her er det veldig åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Draget vårt har kun gjort tre løp i karrieren, og den er under utvikling. Var positiv i nederlaget nest sist, mens den gikk klart bra etter galopp sist. Her skremmer ikke motstanden, og den burde dukke opp på foto om alt går riktig for seg. Vår frekke ide!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 6 Celeste Brodda – Kommer ut fra stallen til Christian Månsson, og der kan vi snakke om en trener med SUPERFORM på hestene! Har startet fem ganger i år, og det har blitt fire seire med fire forskjellige hester… Celeste Brodda er den femte, og selv om den ikke vant etter pause sist så gjorde den en fin sisterunde. Er normalt forbedret med løp i kroppen etter pause, den blir kuskeplusset med John Östman, og med flyt trenger den ikke å være helt borte. OBS!

V65-4 : Get Lucky D.E. – Er en hest som Christian Månsson snakker i STORE bokstaver om. Han holder den mildt sagt høyt, og sist fikk den altså vinne. Har fått to løp i kroppen etter pause, den har fått kjenne på isbanen, og er trolig ytterligere forbedret til denne starten. Med tanke på hvor positiv treneren er til denne hesten så føles det som om den er klart bedre enn det grunnlaget den har på konto. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 12 Sulaiman O.K. – Banker vi HELFREKT i dagens V65-omgang. Dette er en traver som var STRÅLENDE på høsten, og den radet opp med sterke prestasjoner da. Var åtte ganger blant de tre beste i fjor, og det ble også hele fem seire. Kom sist ut etter et par mnd pause, og den spurtet knallbra i kulissene etter et passivt opplegg. Kom til mål med krefter igjen, og vi gav den et STORT pluss i kanten. Motstanden nå er den riktige, den er trolig forbedret med et løp i kroppen, og den har en fin sjanse om det bare løser seg litt fra et sjansebetont spor.

V65-6 : 2 Cash’em – Holder veldig fin form, den har et helt riktig løp foran seg nå, og den er selvskreven på bongen. Spurtet sterkt sist, og vi likte det vi fikk se da. Gjør fine løp på isen, og mot en ikke veldig formsterk gjeng må sjansene være gode. SKAL MED PÅ ALT!