Frekk V65-banker på Biri


Grinder Gutten har imponert i to strake seiersløp for Kristine Kvasnes. Fredag blir ekvipasjen hardt betrodd i V65-3 på Biri.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Grinder Gutten har imponert i to strake seiersløp for Kristine Kvasnes. Fredag blir ekvipasjen hardt betrodd i V65-3 på Biri. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Vi byr på en frekk banker på Biri fredag i en strålende V65-omgang.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke lørdag: Gulljackpot med to bankere
V64 Umeå:
Smellfin V64-kveld i Nord-Sverige
Oddstips Championship: Brighton er fortsatt i bakrus
Oddstips Ligue 1: Marseille er svake borte
Oddsdobbel: Tony Adams havarerer fra start

En strålende trav- og galopphelg står foran oss og det er naturligvis den store V75-omgangen med Gulljackpot på lørdag som er det soleklare sportslige og spillemessige høydepunktet. Men det er rikelig med andre høydepunkter også. Fredagen byr på V65-ettermiddag fra Romme. Og til kvelden er det V65 på Biri her hjemme, mens Umåker tar seg av de svenske V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Oppkomling V65-banker på Biri
Det er en høyinteressant V65-omgang som venter på Biri fredag kveld og til tross for at 3 Amon Tomaz vek seg ned som storfavoritt på Biri i den siste starten, er det denne hesten spillerne kommer til å sende avgårde som den største favoritten. Det kan ikke jeg kjøpe, og jeg byr på en real frekkis som min V65-banker i V65-3.

Kvasnes har trua
Det handler om ferske 5 Grinder Gutten i V65-3. Det er en hest som er under rivende utvikling og vunnet to strake. I seiersløpet sist ble en så bra hest som Sirikit regelrett frakjørt mot mål og Grinder Gutten avsluttet siste 500 i 28-fart. Jeg var i kontakt med Kristine Kvasnes torsdag ettermiddag og hun var veldig fornøyd med slik hesten hadde opptrådt i de to seiersløpene. Hesten er kvikk i vei og han er bra distanse i. Grinder Gutten møter noen ålreite tilleggshester i fredagens løp, men har garantert mer å gå på. Jeg tror 3 Grinder Gutten sitter tidlig i tet og leder hele veien og lanserer hesten som min frekke V65-banker på Biri fredag.

Tengsareid er sulten på mer
Åsbjørn Tengsareid hadde en strålende onsdag på Bjerke og vant to V75-løp, i tillegg til V5-5. På Biri fredag har han sin klart beste vinnersjanse i 6 Scotch Whisky i V65-5/V5-3/DD-1. Kolnes-hoppa satt bom fast i mål som toer nest sist, mens hun fikk maks som tredje i et sterkt V75-felt på Sørlandet i den siste starten. Selv fra spor seks skal det være gode tetsjanser i V65-5/DD-1 og i DD-spillet setter jeg et bankerspill på 6 Scotch Whisky.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er i første rekke 7 Fender Boko imot, men denne har startsport på utsiden av Scotch Whisky og gir fordel sistnevnte. 9 My Carisma har imponert i to strake seiersløp fra tet, men fredag er det bakspor. Det trekker kraftig ned, men jeg tar henne med på de større V65-forslagene.

Mer fra Tengsareid?
I V65-1 blir trønderhesten 4 Rampelars spillefavoritt, men dette er ingen favoritt å holde i hånden. Han spurtet greit sist etter et snilt løp innvendig, men selv om han skulle få tet i V65-1, tror jeg han blir tatt ned. Min frekke favoritt blir 7 Alm Sander og Åsbjørn Tengsareid. Den hesten ble presset til 24.5 første tusen som favoritt i V76 på Bjerke i den siste starten og fikk ikke uventet stive bein mot mål. Tengsareid kjenner denne hesten godt og fredag blir det garantert ryggløp. Motstanden i V65-1 er alt annet enn avskrekkende og dette løpet er det ingen tvil om at Alm Sander kan vinne.

Skuffet sist - favoritt igjen nå
Jeg hadde litt skrellfeeling for 3 Mailund Jerva i forkant av V76-4 på Bjerke i den siste starten, men motstanden var nok for tøff den dagen. Fredag er det tilbake til mer normal motstand i V65-2, og hun er den naturlige favoritten. Men møter aldeles ikke noen walk-over motstand her heller og jeg garderer ganske bredt i dette løpet.

To bør rekke langt
1 Laser Tile og norgesdebuterende 4 Darco skiller seg klart ut i V65-4/V5-1, Jeg var litt inne på å bankerspille 1 Laser Tile, men startsporet er sjanseartet og 4 Darco er ikke lett å sette inn i dette løpet. Uansett tror jeg disse to skal være et bra lås i V65-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sviktet sist og må garderes
Jeg nevnte i innledningen av denne artikkelen at 3 Amon Tomaz trolig blir den aller største V65-favoritten på Biri fredag. Hesten var trykt ned til 13 igjen for 10 i den siste starten på Biri, men trakk seg da fra tet. Møter flere av de samme motstanderne denne fredagen i V65-6 og jeg velger å gardere. 3 Amon Tomaz får stå som favoritt, men trønderne 1 Thai Freedom (kan få smygløpet sitt nå) og 4 Aron Marsh (kraftig på gang nå og denne er bra på sitt beste) er blant de første jeg tar med utenom storfavoritten.