Gå til sidens hovedinnhold

Frisk banker i utfordrende V65-omgang

Jarlsberg presenterer seks jevne løp i V65-spillet. Vår banker er av det friske slaget.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bergen:
Du kan bli mangemillionær på V75
Oddstips 1:
Frankrike gjør seg klar til VM med seier
V64 Romme:
Saftig V64-jackpot med 867 514 ekstra i sekserpotten
V65 Årjäng:
Superlunsj fra Sverige
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Juni starter med et brak, og vi har altså en herlig V64-jackpotomgang å glede oss til denne dagen. Romme står for løpene, det ligger hele 867 514 ekstra i sekserpotten, og V64-1 starter kl.19.30. Før dette solide høydepunktet starter vi dagen kl.12.45 med en V65-lunsj fra Årjäng. Det blir også V65 på Jarlsberg, og her begynner V65-1 kl.18.55.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solid trøstegevinst på Leangen 28. mai!
Undertegnede sin største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) var ordentlig nære en supergevinst på Leangen denne mandagen. Dessverre fanget ikke bongen opp Lauvås Emma (9-valg) på fire hester, og vi måtte derfor nøye oss med fire femmere i en ellers uløselig omgang. "Belønningen" for dette ble Kr.30 664,-.

Lerum med supertips på Sørlandet 26. mai - Kr.864 ble til Kr.13 736!
Det ble servert KRUTTSTERKE tips på Sørlandet denne lørdagen, og bongen på Kr.864 betalte ut Kr.13 736,-. Ask Eld (5,6% - odds 19,06) / Ervin Boko (3-valg) stod begge først på ranken, og solid info ble servert.

Det er rett og slett en toppomgang i tønsberg denne fredagen. Løpene er meget jevne, og vi tror seks rette gir fine penger her. Vi frykter at flere av de klare favorittene ikke står for sine prosenter. Derfor går vi for en frisk variant i dag. Hesten vi bankerspiller er i hysterisk form for tiden. Vi byr på følgende vurderinger:

Järvsøfaks-datter totalforvandlet
I V65-5 har jeg veldig god tro på 12 Troll Ronja, om hun fungerer like bra som i de to siste startene. Den sjansen på at hun nettop gjør det er jeg villig til å ta. Jeg pleier ikke å spille hester i tolvtespor bak bilen banker, men omgangen på Jarlsberg er såpass krevende og jeg mener vi må ha en banker som er spillbar til prosentene. Jeg tror nemlig det blir flere favoritter i dag, som blir altfor mye spilt.

Troll Ronja har virkelig hevdet seg i de to siste løpene. Nest sist på Jarlsberg sendte kusken hoppa i angrep da det gjenstod 400 meter. Over oppløpet handlet alt om en hest. Troll Ronja var dønn overlegen, og bare reiste unna konkurrentene. Det var et gedigent inntrykk. Hun kom så ut på Momarken nå sist, og var igjen overlegen. Nå var det dog et enda bedre inntrykk på 6-åringen. Kusken tok seg fra andre utvendig til tet da det gjenstod en runde. Fra tet bare reiste Troll Ronja unna, og vant med tjue meter. I underkant av 27,0 de siste tusen metrene var rått. Ingen av dagens konkurrenter skremmer, og om Troll Ronja er som sist tror jeg hun vinner. Det virker som hun bare kan gå på for tiden, og da må man spille henne til god verdi. Troll Ronja blir en banker for meg i alle spilleformer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kvasnes i dameløpet
6 King N` Swing
i V65-1 fortjener å være førstevalg. Vallaken viste litt av hva han kan på Forus femte sist. Da vant han et V75-løp på en meget fin måte. Nå sist på Bjerke var det tøff konkurranse i et nytt V75-løp. Master De Pan vant foran Red Bar. Men King N` Swing imponerte, og spurtet flott til fjerdeplassen. 5-åringen hadde høy fart over mållinjen, og det var en klar beskjed om at formen er helt på topp. Dagens oppgave ser fin ut, og Kristine Kvasnes er en av de beste kuskene hesten kunne få i dette dameløpet. Hesten er og kjapp i vei, og jeg tror at Kvasnes kan sitte tidlig i tet. Soleklar tipsener!

Plass på alt av forslag får og 8 Dreamy Queen og 10 Tallahassee. Begge hestene har vist meget god form den siste tiden, og kan vinne med litt klaff på veien. På ren kapasitet er ingen av dem dårligere enn min favoritt, men slik sporene er fordelt må de være helt på topp for å slå 6.

Kolnes og Øveraasen
4 Tuileries i V65-2 er spennende. Det er snakk om et monteløp. Ready Cash-sønnen har startet kun en gang i monte, og det endte i galopp. Jeg tror uansett formen er veldig god for tiden. Nest sist galopperte hun nemlig i full fart på vei fremover på siste bortre. Uten galopp hadde vallaken vært langt fremme. Hun har flere ganger vist tegn på god kapasitet, men sliter med mye galopper. Før forrige løp var det meget gode rapporter på hesten i trening. Om rytteren Øveraasen makter å ri den vanskelig Ready Cash-sønnen i trav, tror jeg på en god sjanse.

Stor favoritt, men...
Ja, 4 Bailiss imponerte stort på Bjerke sist onsdag. Hoppa gjorde sitt livs løp og bekreftet storform. Jeg er dog litt usikker på å spille hesten etter en slik innsats, og mener flere av dagens konkurrenter er på høyde rent kapasitetsmessig med Bailiss. Jeg går derfor i mot favoritten i V65-3.

Mitt objekt i den tredje avdelingen blir Hammersborg-traveren 8 Encore Un Sisu. Ready Cash-datteren imponerte veldig ved seieren tredje sist. Hun så meget fin ut for dagen. Innsatsen nest sist var og god, selv om hesten aldri fikk opp den riktige toppfarten for dagen. Hoppa ble uansett tredje bak to flinke hester. Nå sist på Biri ble det galopp fra start, og hesten tapte mye. Resten av løpet travet Encore Un Sisu bare bak feltet, men det gikk ikke tregt med hesten. Sisterunden ble klokket til rundt 1.14,8 på hoppa, og hun så veldig fin ut for dagen. Det blir spennende å se henne i dagens lille felt. Jeg tror hun er en av de aller beste her, og må regnes som et objekt. 3 Grace Yoga og 6 Aspire skal og få oppmerksomhet her.

Ny storfavoritt i V65-4
I den fjerde avdelingen ser det ut som 2 H.C Blesen blir klar favoritt. En 65-prosenter fredags morgen, men vallaken blir nok litt mindre spilt. Det er dog en traver som er veldig galopplysten dette, og da er hvertfall ikke dagens kortedistanse kombinert med bilstart for første gang noe pluss. Nei, denne er vi nødt til å gå i mot.

Jeg velger å dra frem 7 A.H Svarten. Undertegnede var nok litt for rask med å dra frem denne da den ankom Arthur Bø. Det har tatt litt lengre tid å få denne traveren til å fugnere skiggelig i løp. Nå virker det ut som at ting virkelig er på gang. A.H Svarten var meget god toer i sitt siste løp, og viste stor formforbedring. 4-åringen etter Skibber er ganske rask ut, og kan være tidlig fremme å finne i feltet her. Med en galopp på favoritten, og litt klaff underveis tror jeg dette kan være vinneren av den fjerde avdelingen. 3 Voje Eld og 12 Sitje Rapp skal og regnes som klare vinnerkandidater i dette løpet. Vi får en fin V5-start om favoritten taper her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Italiener til topps?
I et løp der mye spilte hester som 6 Orlando Knick og 7 Wayne Brogård ikke har fullstendig toppform, velger jeg å dra frem en Italiener.

3 Tarita Del Sile har ankommet stallen til Malmin og Anderssen og debuterer for dem i dag. Hesten har ikke startet i løp siden februar, men jeg har vært inne å sjekket hesten i det italienske arkivet. Ved seieren tredje sist var hun rask ut, og tidlig å finne i rygg leder. Hun angrep lederen ut mot oppløpet, og koblet et sterkt grep. Hun så veldig fin ut. Det samme gjorde hun fjerde sist, da hun spurtet inn til enkel seier. Dette er en veldig fin type, som kan åpne ganske fort bak bilen. Jeg tror hesten kan hevde seg godt mot dagens motstand.

Kommentarer til denne saken