Full fart med Ann Kristin


Ann Kristin Rasmussen med Benny B.R på Bergen travpark.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ann Kristin Rasmussen med Benny B.R på Bergen travpark. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bergensjente Ann Kristin Rasmussen er på plass på Åby fredag ettermiddag og kusker et fantastisk frekt bankerdrag i V65-3.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Biri: Tøffing knuser alt
V64 Bollnäs: Tjomsland leker med svenskene
V75 Momarken: To hoppebankere i herlig omgang
V5 Momarken lørdag: Tjomsland har bankeren
Oddstips 1: Midtjylland best i Danmark
Oddstips 2: Alltid målfest med Barcelona
Oddstips 3: Monaco mot ny stor sesong
Premier League: Skade- og karanterapport

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En strålende trav- og galopphelg står foran oss og fredagen byr alene på tre travkjøringer. Åby lader opp til lørdagens Åby stora pris med V65 og V4 nå fredag ettermiddag. Fredag kveld byr Biri på V65, mens det er duket for jackpotomgang i V64-spillet fra Bollnäs ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i V64-spillet på Ørebro torsdag kveld. 877 484 kr ekstra i sekserpotten venter der.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en ny strålende torsdag for Nettavisens galoppeksperter på Øvrevoll torsdag kveld. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner.

Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252. På Bergen travpark ble dessverre undertegnedes V5A-banker 9 Bjørkeknekten strøket minutter før start i V5-3 og da ble A-spillet spolert. I V5B-spillet ble det derimot flott klaff og det mellomste forslaget (innl.pris kr 480) betalte tilbake pene 1 512 kroner.

Det ble en også fin uttelling for Snokens V64-tips til jackpotomgangen Jägersro tirsdag. Det mellomste forslaget med innl.pris kr 432 betalte tilbake meget pene 1 494 kroner. I tillegg ble det flott klaff i DD-spillet (odds 13,54). Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 677 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 400) kunne kvittere ut pene 1354 kroner .

Vurderinger av Snoken
Flemming Jensen er en trener og kusk som alltid gjør seg gjeldende når han starter med sine stallhester i Sverige. Fredag er han på plass med flere, deriblant 1 Well Done La Marc i V65-4/DD-1/V4-2. To starter i karrieren har gitt fireårshoppa en seier og en andreplass, begge tatt på nettopp Åby. I debutløpet leder hun rundt om, mens hun i den siste starten avgjorde flott til andre på sterke 13.9/1640 meter. I ettermiddag er det svært mye som tyder på at Flemming Jensen leder V65-4 fra start til mål og dette blir vår hovedbanker i omgangen og hoppa bankerspilles også i V4 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ann Kristin med et kanonobjekt
Norske Ann Kristin Rasmussen og Erlend Rennesvik er begge på plass i V65-3/V4-1 og kusker hester i det som heter "Summer Meeting Talents 2015 - Final". Ann Kristin skal kuske danske 2 Storm Bee som har levert to knallsterke løp i Danmark og kjempet storstilet fra dødens. Ann Kristin er en friskus i sulkyen og 2 Storm Bee står svært så spennende til i ettermiddag. Vallaken er nede som et sjettevalg i spillet, men Snoken tror på seier og drar til med et helfrekt bankerspill i V65-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen