Full fart med Oleg


Per Oleg Midtfjeld, og Gator's Last er en av favorittene på Momarken tirsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Per Oleg Midtfjeld, og Gator's Last er en av favorittene på Momarken tirsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vrien V65-omgang! Banker så ekstremt fin ut sist! 20 oddser som aldri har vært bedre! En mye spilt favoritt blir utfordret! Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: PSG viser muskler
Oddstips 2: Alt er i Elfsborgs hender
V5A Forus: Bankeren har aldri vært bedre
Nabolaget-quiz: Slik vinner du 4000 kroner!

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

En ny hektisk uke er godt i gang for vi som elsker trav og galoppsporten! Det er som vanlig mye å glede seg til, men høydepunktet, ja, det kommer ikke uventet på lørdag hvor det er Bergen Travpark som kjører ukens V75-omgang. Undertegnede er allerede i gang med den omfattende jobben som det er å gi best mulige tips til V75-løpene, og på fredag så blir tipsene lagt ut.

Momarken serverer sine kunder en VRIEN V65-omgang denne tirsdagen, og det vil overraske oss om det ikke er duket for store kroner i V65-spillet. Vi velger å banke en hest som røpet full form sist, og 3 Gator's Last skal ha en topp mulighet i V65-2. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente, og dette er dagens menyer:

Kl.12.20 - Oviken (V4)

Kl.13.40 - Forus (V5)

Kl.18.50 - Momarken (V65 + V5)

Kl.19.25 - Mantorp (V64 - Jackpot med 1.485.294 ekstra)

Her er dagens objekter til Momarken:

V65-1 : 6 Art Skogfari – Er under en rivende utvikling, og den er høyinteressant i innledningen. Sist på Kongsvinger så leverer den en tung langspurt, og den rekker frem på streken. Distansen nå skal bare være et pluss, og får den bare klaff nedover startsiden her, ja, da skal mulighetene være gode. I et løp hvor det er et relativt klart skille på hestene så ILER vi til med førstevalget.

V65-2 : 3 Gator’s Last – Er en spennende 4-åring, og vi likte den skarpt sist etter en lengre pause. Avslutter helt strålende nedover oppløpet i 12-fart, og den hentet mye den siste biten. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og den kan ventes forbedret til dette løpet. Per Oleg Midtfjeld opp er et stort pluss, og glem ikke at det var «Oleg» som vant med denne i fjor på Momarken, da til feite 24x flesket! På tirsdag har den et skreddersydd løp foran seg, og distansen er intet minus! DETTE ER VÅR INTERESSANTE BANKER I DØNN RIKTIGE OMGIVELSER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 8 Troll Jærven – Favoritten 6 Bol Tore vinner nok dette løpet feilfritt, men man skal være klar over at den har feilet de fire siste gangene som Mjølnerød selv har kjørt den. Draget vårt blir altså Troll Jærven. Virker til å være under en klar utvikling, og nå sist ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Inntrykket var strålende, og vi likte det vi fikk se da. Kan overraske med flyt, og den er verdt et forsøk!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-4 : 7 More Knight – Er feltes klart beste hest, men den hadde nok hatt fordel av en litt lengre distanse. Nest sist så gjør den et sterkt løp mellom galoppene mot en helt annen verden av hester kontra det den møter her. Nå sist så står den klart bra på i kulissene, og også da møtte den svært tøff motstand. Går denne tirsdagen ned mange klasser, og skulle det bare ikke bli helt fullstendig feil, ja, da feller den mange nedover det lange oppløpet på Momarken. STOR OBS-HEST SOM MÅ MED PÅ ALT!

V65-5 : 11 Chiaro Di Luna – Vi prøver oss med et langskudd i dette hoppeløpet, og vi gjør det med en formbombe av det sjeldne! Vårt sjokkbud er nemlig i sin livs form, og du verden hvor bra denne har gjort det på slutten uten å ha hatt spesielt mye marginer med seg. Nå sist så avslutter hun strålende i et løp hvor gode Alwaysinblackpedia vant. Vi har 11,8 s 700m på klokken. Nest sist så blir alt feil. Bare glem det løpet. Tredje sist så avslutter hun strålende etter sene luker, og det løpet ble vunnet av svært gode Dejatiero. Får den tempo, og gå med i de riktige ryggene på tirsdag så skal ingen føle seg for trygge. SE OPP! PS. 1 Noa Star – Viste 11,8/1000m etter galopp i Sverige sist, og den er ikke ueffen med flyt nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-6 : 9 Møller Faks – Blir hardt betrodd i finalen, og hesten har selvfølgelig en fin sjanse om den bare går feilfritt. Har dog aldri vært til å stole på, og vi tør ikke å la den stå alene i en veldig fin finale. 2 Tojo Prinsen – Om denne ikke har «mistet det helt», ja, da har den et veldig riktig løp foran seg nå. Har stått feil til i flere løp på slutten, men nå står den altså helt riktig til. Er dessuten best når den er med der foran, og det er den nå. Tas med som et mulig skrellbud fra helt ypperlige betingelser. OBS!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag