Full fyr i bonghaugen

Cæsar BR og kusk Kai Johansen er en av outsiderne denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Cæsar BR og kusk Kai Johansen er en av outsiderne denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankersjokk med herlig info i ryggen, og herlige godbiter i flere av løpene! En helt strålende V65-omgang venter på Momarken tirsdag!

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1: Spill til 3,80 i odds
V5 Bjerke: Tina fikser lunsjen
V4 Solvalla: Først på foto
Bli abonnent:Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-fest på Øvrevoll 18. juni med 200 000 innspilt!: Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Momarken inviterer til et særdeles spennende V65-spill denne tirsdagen. Vi jakter store kroner, og velger å banke smellfrekt! 9 Cæsar BR (V65-5) er vår meget spennende banker, og du vil like infoen som blir servert!

Sjekk ellers ut følgende snadder:

V65-1 : 6 Mjølner Komet – Kom ut etter en liten pause sist, og den avslutter enormt nedover oppløpet. Hadde full spenst over mål, og det var krefter igjen. En 25-tid på Åmål er veldig fort, og man skal da huske på at det heller ikke var optimale forhold for dagen. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, den kan fort være enda litt bedre nå, og da må sjansene være gode! MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 9 Stingray L.E. – Når Morten Juul kommer med hester til Norge så sperrer i hvertfall vi øynene opp. Han kommer nemlig med hester som med få unntak alltid hevder seg i toppen. Når det gjelder Stingray L.E. så har den levert fine løp på slutten, og den kommer med bra form. Står perfekt til for å smyge med, og motstanden skremmer ingen. SE OPP!

V65-3 : 1 Afrodisiac – Har vært bra i sine siste to løp, og sist vant den lett etter at førsterunden ble bløffet unna. Vær imidlertid klar over at den ikke er helt stabil på volte, og nest sist så slo den på noen galoppsteg. Var også veldig nærme galopp nå sist. Feilfritt, og fra tet så snakker vi om en flott mulighet. Vi stoler dog ikke 100% på den, og 3 Adamo Dior kan være luringen her. Vær tung som bly i comebacket sist, men den viser likevel 15,5 s 1000m. Burde gå MYE frem med det løpet i kroppen, og den er opplagt en av dem som må tidlig med.

V65-4 : 8 Bear Beta – Er på vei mot formen nå, og den skal bli spennende å følge mot ikke de aller tøffeste guttene i klassen. Nå sist på Färjestad passerte den mål med krefter igjen, og den så kraftig forbedret ut med krefter igjen. Er SYLVASS på speed, og får den bare gå med i de riktige ryggene denne tirsdagen så er den garantert med og kjemper om seieren. Tre løp i kroppen etter pause, og nå tror vi det kan være duket!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 9 Cæsar BR – Dette er for oss dagens beste spill. Cæsar BR har en veldig solid grunnkapasitet, og vi holder den høyt i grunnlaget sitt. Kom ut etter en lengre pause nå sist, og det ble tidlig galopp. Går dog helt enormt etter galoppen, og vi har 10,8/1000m på klokken, og det så det nesten ut som om den jogget. Her står den nydelig til for å smyge med, og når den da spiller ut speeden sin nedover oppløpet så skal de være gode for å svare. DAGENS BESTE SPILL, og vår smellfrekke banker i en svært spennende omgang!

V65-6 : 9 Bardot Blou – Er på vei mot storformen, og den har sett veldig bra ut de siste gangene. Nå sist så avsluttet den helt strålende, og den hadde full spenst over mål. Hadde fort vunnet det løpet med litt mer flyt. Her står den helt nydelig til, og med tempo så har den vist oss flere ganger at den er veldig vass. Formkusk Magnus Teien Gundersen opp er spennende, og den er verdt noen kroner i finalen! OBS!