Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Östersund: Godbiter til lunsj
V64 Solvalla: Kontio fikser V64-suksess på Solvalla
Oddstips 1: Barcelona roter seg ikke bort mot Lyon
Oddstips 2: Cup-eventyret har kostet for Newport County
Oddstips 3: Oppturen fortsetter for United-legenden
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!
Absolutt ALT satt i V65-spillet denne mandagen, og undertegnedes MINSTE V65-bong til Kr.240 betalte ut knallfine Kr.3 642,-. Sugar Roadinnfridde som en deilig banker, mens Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte bongen på Kr.480 ut Kr.5 078,-. Her satt vi igjen med SAMTLIGE ÅTTE HESTER i finalen, og det var derfor surt at førstevalget vant. Vårt minste DD-forslag til Kr.180 betalte ut Kr.1 780,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har ofte vært KRITISK til Forus Travbane før, men ikke nå lengre. Dette er nemlig en av de banene i Norge hvor det jobbes best, og det betyr også mer til hesteeierne. I kveld kjøres det ti løp, og ingen av løpene har under 16 000 i førstepremie. Hva skjer da? Da blir det meget god innmelding, og vi kan glede oss til en fyldig meny med både V4/V65/V5. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Lucky Vegas – Rader opp, og den gjør sjeldent dårlige løp. Var riktignok ikke på topp sist, men det ble likevel en sikker seier. Kommer ut i en nybehandlet utgave tirsdag, og Buer er opp på sin springer. Kjører seg normalt tidlig til tet, og siden er dette over. VI TROR MYE PÅ DENNE FAVORITTEN!

Dagens beste banker:
V65-2 : 4 Going Transs R. – Var brenngod i debuten for Mikkelsen sist, og den plukket da enkelt ned en såpass god hest som Hopeful Tooma fra dødens. Fikk seg en pause etter det løpet, men Mikkelsen pleier å ha hestene sine i orden etter opphold, og vi er veldig inne på at denne kan være helt klink direkte. Får normalt tidlig tet, og siden skal dette være over. VI TROR HARDT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 6 Art Miklagard – Er 20m billigere ute kontra 7 Professor Ø.K. fra løpet sist, og hvorfor skal egentlig Svein Ove Wassberg gi bort noe gratis til det som blir favoritten nå? Her er nok den godeste Wassberg ute etter å svare ut Professor Ø.K., og kommer Art Miklagard seg foran, ja, da tror vi bestemt at en av norges beste kusker velger å kjøre foran. Var uheldig i det nevnte løpet sist, og det er ingen fare med formen. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 3 Nesvik Spik’n – Er i SUPERFORM, og vi tror fakta ikke at denne taper om den bare kommer seg rundt uten noe tull. Gikk et aldeles svett løp mellom galoppene sist, og dette er rett og slett en hest som er betydelig bedre enn raden. Volte passer nok også bedre enn auto, og dette ser riktig ut på forhånd. Feilfritt = da tror vi altså ikke den taper, og den må bare prøves i et billig løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Million Lashes – Så veldig fin ut etter pause sist, men var litt tung, og det ble dermed maks bak gode Hjelle Revenue. På klokken stod det 13,7/300m, og det gjorde den uten å bli kjørt i bunn. Er veldig kjapp i vei, og fra dette sporet blir det normalt tet om den ikke feiler på startsiden. Er såpass god at den normalt ikke taper fra tet, og det er ingen tvil om hva som er det gode spillet i dette løpet. Kjør Erga, bare kjør!

V65-6 : 10 Iasi – Her blir 3 Outstanding O. hardt betrodd etter V75-seieren sist. Da lanserte vi den som en mulig delikatesse, men man skal være klar over at denne ikke har vært veldig stabil tidligere, og det har ikke vært en hest som rader opp. Kan naturligvis vinne, for den er god, men nå velger vi likevel å spekulere. Vi tror det fort kan bli litt kjøring underveis i dette løpet, og da er speedige Iasi spennende. Speedet inn til seier nest sist, mens det ikke klaffet like bra sist. Er med garanti en av de beste hestene i feltet, og med «smygspesialisten» Dalen opp i «jolla» er i hvertfall vi på vakt. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.