Galopp med herlig sport

Jacob Johansen (her på velkjente Vortex) får gleden av å ri snakkhesten Volatile på Jagersro mandag kveld.
Jacob Johansen (her på velkjente Vortex) får gleden av å ri snakkhesten Volatile på Jagersro mandag kveld.

Snakkhesten Volatile starter i V65-4/V4-2, når Jägersro galoppbane byr på vidunderlig fin galoppkveld i Malmö mandag kveld.

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Viktor baner vei
V64 Färjestad: Norskeid banker
V4/V5 Visby: Seiersmaskin tilbake på Gotland
Oddstips 1: Brann har lært en lekse
Oddslangskudd: Objekt må prøves til over fem ganger pengene
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Søndag ble det strålende klaff for Rolf Lerums V65-tips til Jarlsberg. Hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 440) fanget overraskelsene 15 Kodina (8. valg i V65-2) og 3 Miss Endurance (9. valg i V65-5) og betalte tilbake meget pene 6 084 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Da er det bare å ønske velkommen til en ny trav- og galoppuke, som er meget innholdsrik. Samtidig er det verd å gratulere Fredrik Solberg fra Fredrikstad og hans B.B.S. Sugarlight med en fantastisk seier i Olympiatravet på Åby lørdag. Hesten så dunderfin ut og er per i dag kanskje den største favoritten til selve Elitloppet som kjøres i slutten av mai.

Mandag er det sesongpremiere på Gotland, når Visby avvikler sin første travkjøring for året. Til kvelden er det V65 fra Leangen, det er V64 fra Färjestad og det er faktisk også V65-galopp fra Jägersro galoppbane. Og det er nettopp galopp og Jägersro det skal handle om i denne artikkelen. 

Merk at både V65 Leangen og V65 Jägersro har innleveringsfrist kl 18.45 mandag kveld.

Nettavisens galoppeksperter har hatt en strålende innledning på galoppsesongen. Onsdag ble ny fullklaff ( den femte hittil i april) da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 480) på Øvrevoll, suste inn med fire rette og meget pene 3 055 kroner i utbetaling. Femtevalget Sir Silk i V4-4 var markert på kun to hester og sørget for femdobling av verdien når den vant meget lett i V4-4.

Søndag ble det en svært så vrien V4 på Täby, men de som kjøpte en andel i Birgers V4-system (fire andeler a kr 750), kunne glede seg flott gevinst. Femtevalget 6 Bacchus The Grape var en av tre utganger i V4-3, og dermed stod systemet igjen med alle hestene i V4-4. Der vant storoutsideren og 10. valget 11 Mykonos og sendte V4-utbetalingen opp i meget respektable 26 297 kroner.

Vurderinger av Birger og Morten:
Det er nesten galopphysteri i Sverige. Treårige  6 Volatile vant debuten på hjemmebanen som toåring med 16 lengder, langt ned mot banerekorden uten å være ridd. Ble så tredje mot gode hester i England, før han skapte overskrifter med seier i Dubai. Mandag er han Jägersro, og det ventes flere tusen tilskuere i Malmø, og hesten blir vår klare banker i V65-4/V4-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-1 starter fjorårets beste sprinter i Skandinavia på sand, 1 Let'sgoforit sammen med jockey Jacob Johansen. Har slått de hardeste konkurrentene på tøffere vektvilkår, og det grå lynet skal normalt vinne. Det er tross alt bare to uker til et stort sprintløp på hjemmebane og vi spiller også 1 Let'sgoforit banker sammen med 6 Volatile i V65-4.

Vår luring søndag, Bacchus the Grape, var flink vinner som et femtevalg. Mandag satser vi på 6 Hurricane Emerald i V65-3/V4-1. Spurtet flott til tredje sist og blir neppe mer enn et tredje-fjerdevalg.