Giganten viser vei på Täby


Energia El Gigante med William Buick på ryggen under et løp på Øvrevoll tidligere i år.
Energia El Gigante med William Buick på ryggen under et løp på Øvrevoll tidligere i år.

Tøffingen Energia El Gigante vant som et kanonobjekt sist. Torsdag kveld er han Nettavisens V65-banker på Täby galoppbane.

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Jackpot med Jessen
V64 Gävle: Saftig jackpotomgang med 1,6 mill ekstra
Lunsj-V5 Bjerke:
Torsdag er det dags igjen
Oddstips 1: Norge VINNER mot Ungarn
Oddstips 2: Skademareritt for Argentina
Oddslangskudd 1:
Katastrofe om Norge slipper inn mål
Oddslangskudd 2: Modo og Skrøder til skyhøy odds
Tippetips: Norge selvskreven sikker

TV-kampene:
Slik ser du Norges skjebnekamper

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En meget heftig torsdag står foran oss med hele fem løpskjøringer å spille til. Det åpner med V4 fra Kalmar, før Bjerke overtar med sitt sedvanlige lunsjtrav på torsdagene. Til kvelden er det duket for gedigen jackpotomgang i V64-spillet fra Gävle, siden ingen klarte seks rette på Jägersro tirsdag. 1 657 540 SEK ekstra venter i sekserpotten der, og på Klosterskogen er det også jackpot i V65-spillet, med 410 718 kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg er det duket for en herlig V65-omgang fra Täby galoppbane, der det også venter V4-omgang torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har nettopp gjennomført en strålende oktober måned og innledet også november på beste vis:

Onsdag ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby sist onsdag ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Her er noen av høydepunktene fra oktober:
På Øvrevoll (30. oktober) kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom V5-spillet og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.
Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

Onsdag 28. oktober ble det bra treff på Täby. I V4 måtte riktignok våre eksperter opp på forslaget på kr 1440 for å fange fire rette som ga småpene 5 502 kroner i utbetaling. I DD-spillet ble det flott klaff og hele 14,92 i odds. I V5-spillet ble det klaff for det aller minste forslaget (innl.pris kr 168) og pene 1 271 kroner i utbetaling.

Fredag 9. oktober ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Torsdag er det altså V65/V4-omgang på Täby og V65-spillet stenger kl 18.40. De fire siste V65-avdelingene er samtidig identiske med de fire V4-avdelingene.

Vurderinger av Birger og Morten til V65/V4 på Täby:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi satser alt på 5 Energia El Gigante i V65-6/V4-3. Han knuste Hurricane Red da de møttes på Jägersro sist, og vi tror han gjør det igjen. Energia El Gigante er etter vår oppfatning Skandinavias beste hest på sand når han er på sitt beste. De to siste startene har vært enorme, og vi tror han slår Hurricane Red nok en gang. De øvrige må trolig kjempe om tredjeplass i løpet.

Ellers er 6 Karaliene i V65-1 og 8 Stinger i V65-4 antatt å bli klare favoritter. De tre øvrige avdelingene er svært åpne, og det er lov å håpe at vi kan være gode i et løp eller to blant de mest krevende oppgavene.

I V4 bruker vi to bankere på det minste forslaget. 8 Stinger i V4-1 og 5 Energia El Gigante i V4-3 står med gode sjanser. Førstnevnte blir gardert på de større bongene. I V4-4, som ikke inngår i V65, er det meget åpent . Duoen 4 Turn the Page og 10 Concorde er våre valg, men det skiller ikke mye her, og vi helgarderer på samtlige forslag.