Gå til sidens hovedinnhold

Gnistrende V65-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra

Herlig V65-jackpotomgang på Solvalla! Vi jakter den ekstra jackpotdeigen med en banker som er mye forbedret i ny regi...

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Jägersro: Deilig V4-lunsj fra Sverige
V5 Drammen: Skinner solen i Drammen?
V65 Momarken: En Amazing vinner på Momarken
Oddstips 1: Bournmouth slår kraftig tilbake
Oddstips 2: Poengfangsten har startet for Palace
Oddstips 3: Sterling leder City til ny seier
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Med kun 20 dager igjen til julaften så hadde det ikke vært feil å fått noen oppturer i spillet, og i dag skal vi prøve oss litt i både Norge og Sverige. Jägersro er først ut med sin V4-lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen hvor V5-lunsjen begynner kl.13.40. Momarken står så for den norske V65-omgangen kl.18.55, før Solvalla avrunder tirsdagen med sin V65-omgang kl.19.30. På Solvalla er det STOR JACKPOT med hele 1 298 969 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi ELSKER disse tirsdagkveldene på Solvalla, og vi elsker de ikke mindre når det i tillegg er en SAFTIG V65-JACKPOT å kjempe om. Ca 1,3 millioner ligger ekstra i sekserpotten, og det gjør i hvertfall oss ekstremt sugen på kveldens omgang. Dagens beste banker er fersk, men den er bra, og vi tror MYE på tet og slutt for 2 Sicaria (V65-2). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Whitehouse Express – Med toppform hadde denne hatt 70% av innsatsene på seg, mens når vi la ut dette tipset hadde den 32,3% av innsatsene på seg… Har riktignok ikke levert som best i år, men sist var den forbedret mot MYE tøffere motstand enn hva den møter her. Har gått flotte løp med sko tidligere, og den takler en slik balanse utmerket. Fra et nydelig spor må den være HET i et løp som dette, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.

V65-2 : 2 Sicaria – Debuterte for Svante Båth sist, og den vant utrolig lett på 17,4. Feelingen var at den minst kunne ha sprunget et sekund raskere… Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den står helt riktig til på strek, og den kan umulig bli enkel å fange om den leverer som den skal. Mot en veldig billig gjeng så må dette dreie seg om en stor sjanse.

V65-3 : 8 M.T. Machiavelli – Har gjort sine beste løp uten sko, men vi vil anta at den også fungerer bra med sko da Westholm velger å fortsette å starte med den. Spurtet meget sterkt i svært tøffe omgivelser sist, og det er snakk om en hest i toppform! Klaffer det bare litt på veien så er den god nok til å gi den store favoritten en match, og den skal passes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 4 So Long Losers – Dette er et ganske dårlig løp med svak kvalitet på flere av hestene. Favoritten er motivert, og den har radet opp med solide løp i Finland. Var klart bra i nederlaget nest sist, men da kostet åpningen for mye, og den fikk derfor litt syre tilslutt. Nå sist vant den enkelt etter å ha åpnet på billige 17 den første runden. Kan muligens få overta teten gratis her, og skulle det skje, ja, da er nok dette løpet over. SKAL STÅ FØRST PÅ RANKEN.

V65-5 : 1 Virunga – Er en veldig undervurdert traver med bra kapasitet i kroppen. Vant mot en overkommelig gjeng sist, og gjorde det på en bra måte (12,3 s 800m). Er lynrask fra start, og fra dette sporet kan det bli tet/dårligst rygg leder. Svante Båth er positiv til sin springer, og det skjønner vi veldig godt. Vi syntes derfor det var rart at den kun hadde 3,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. ER GOD NOK TIL Å SKRELLE! PS. Den har tidligere gått solide løp med sko på beina, og takler den balansen fint.

V65-6 : 10 Stonecapes Pecca – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den har funnet toppformen nå. Var bunnsolid i nederlaget sist, og innsatsen var sterk. Er vant til å gå med sko på beina, og den takler den balansen bedre enn de fleste i dette løpet. Motstanden er ikke veldig hard, og får bare kusken til styringen burde den dukke opp på foto. OBS! PS. 6 Camaro Brick – Vinner nok om den barer fungerer, men det har den ikke gjort på en stund, og heller ikke sist var den helt optimal i aksjonen sin. Er dessuten klart best uten sko, og nå blir det med sko. Som superfavoritt er den ikke HET for oss, men den er naturligvis med som en gardering.

Kommentarer til denne saken