Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Momarken: Årets beste V75-omgang - du kan vinne 34 millioner
Tippetips: Spania-Norge på lørdagskupongen
Oddstips 1:
Våre norske gutter kan spille jevnt med Spania

Lerum med eventyrrank på Solvalla 19. mars - tok du rygg?
Absolutt ALT satt på Solvalla denne kvelden, og den ene godbiten avløste den andre! Undertegnedes MINSTE V64-bong på Kr.150 satt naturligvis som den skulle, og den betalte ut Kr.3 928,-. 4-valget My Angel Laday stod alene på den minste bongen, 10-oddseren Evaluate ble det servert toppinfo på som vårt førstevalg, 2-valget Exit Angot stod først på ranken, og Com Milton innfridde som dagens beste banker i finalen.

Her er infoen som ble servert på to av tirsdagens godbiter på Solvalla:

V64-1 : 4 Evaluate – Handlet Stefan Melander inn for 25 000 dollar, og det ble et skikkelig lykkekjøp. Den kvalet altså til fjorårets Hambletonian, og tjente over to millioner kroner. Er etter Andover Hall, og det er også Nuncio som Melander handlet inn billig… Evaluate er en hest som Melander har stor tro på, og kanskje har han fått seg en «ny» Nuncio? Dette er uten tvil dagens mest spennende hest, og en slik skal i hvertfall ikke vi ryke på. TAS MED PÅ ALT!

V64-3 : 1 My Angel Laday – Er dagens i særklasse beste spill, og dette er en hest vi tror HARDT på. Feilet seg riktignok bort like etter start sist, men i årsdebuten nest sist likte vi den skarpt. Løste der veldig bra fra start, og fikk etter hvert andre utvendig. Ble så GROVT hindret mot den siste svingen, og satt sist mot oppløpet. Spurtet så strålende nedover oppløpet, passerte mål med krefter igjen, og den fikk to pluss i kanten av oss. Var da ute mot mye bedre hester enn dette. Skulle Rikard N. Skoglund greie å forsvare innersporet i volten så er normalt dette løpet over, og vi kan altså ikke gjøre annet enn å tro hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-OMGANGEN fra Harstad i kveld vil nesten ingen ha jobbet med da ALT FOKUS er rettet mot Momarken. Undertegnede var opp 05 lørdagsmorgen, og har brukt flere timer på omgangen i Harstad, og her skal vi være med å kjempe om tusenlappene! Dagens beste banker kommer ut i V65-4, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på tet og slutt for 5 Little Red Corvette. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Moe Aria – Er et av dagens beste spill, og en hest som bare må spilles i innledningen. Dette er en hest som alltid har avslørt kapasitet, men den har ofte blitt merkelig disponert i løpsbanen. Ble så solgt i vinter, og kom inn på stallen til Tone Merete Pettersen (hun har blant annet Myr Faksen). Debuterte for nevnte trener sist, og Moe Aria så helt fantastisk ut i banen. Feilet pga en feil fra kusken mot den første svingen, men så ut som ren dynamitt i etterkant, og den passerte mål som fastlåst med absolutt ALT igjen! WOW, for et inntrykk! Lørdag blir den enormt kuskeplusset med HC Holm, og dette ser superbra ut på forhånd! VI TROR HARDT!

V65-2 : 7 Trø Eir – Det er liten tvil om hva som er spillet i dette løpet, og vi får bare takke for at Trø Eir ikke blir favorittspilt. Skuffet riktignok sist, men det er slik som kan skje på isen. Plutselig har man litt for korte pigger, og vips så er ikke en hest til å kjenne igjen. Nest sist var den dog strålende til tredje, og hentet da lekende lett tillegg på Sjøvoll Anna som er favorittspilt her… Trø Eir er altså 40m billigere ute kontra favoritten, og den kan ikke få noe bedre løp enn dette. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 7 Vertigo Prins – Advarte vi for sist, og at den gav 25 i odds er en gåte for oss. Har ikke spillerne tid å lese tipsene lengre? Var smellfin til seier, og den struttet av løpslyst. Har det tydelig veldig godt for den er enda litt tjukk rundt magen sin, men det viktigste for Vertigo Prins er at den er på humør. Det er nemlig da den yter som best. Får den bare gå med i rygger til det gjenstår 500-600m er den meget giftig, og ingen skal bli overrasket om det kommer en ny seier. SKAL MED PÅ ALT!

V65-4 : 5 Little Red Corvette – Er dagens beste banker, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro HARDT på tet og slutt. Var klink overlegen i debuten for svært dyktige Trine Hansen sist, og det er tydelig at den har funnet seg vel til rette på sin nye plass. Har jogget 15 tider på mellomdistanse tidligere, og fra tet på lørdag holder det normalt å gå rundt 17… Dette må være et SOLID SPILL, og vi anbefaler altså et bankerspill!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 7 Kor Kosen – To hester skiller seg soleklart ut, og det er draget vårt samt 11 Villdensky. Kor Kosen tapte regelrett for Villdensky tredje sist, men det var første gang ut etter pause, og den er bedre nå. Vant enkelt sist, og hang da bedre sammen i aksjonen enn tidligere. Kor Kosen kommer normalt fykende direkte fra tredje omvendt, og den kan «slå» Villdensky med mange meter direkte. Da skal det ikke bli enkelt for favoritten til Mats Gunnar Ringberg, og det er Kor Kosen som er spillet her. OBS!

V65-6 : 2 Holland Boko – Tet og slutt? Dette er en banker på DD-bongene. Den gikk et svett oppløp etter galopp i Harstad nest sist, og da stod den altså likt med 10 Oliver G.T. I Finland sist gikk den en fullt godkjent sisterunde etter at den ble bakket fra start. Den fungerte fint aksjonsmessig, og formen virker i det hele tatt veldig bra. Trives med Stian Pettersen, og fra tet må mulighetene være store.