*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gnistrende V65-omgang med vinnermaskin som banker

Bjørkeknekten og kusk Odd Storetvedt. Torsdag kommer de ut på Bergen Travpark. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er bedre kvalitet enn vanlig på løpene på Bergen travpark denne torsdagen, og det er rett og slett en knallfin omgang!

11.05.17 19:35

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Drammen: Pelle og Gunnar fikser V5-lunsjen
V65 Øvrevoll: V65-jackpot på galoppen
Oddstips 1: United sikrer finaleplassen
Oddstips 2: Norge har gode finalesjanser i Eurovision
Oddstips 3:
Norges superrekke må levere
Oddstips 4:
Det må bli målfest i Lyon
VikingLotto: Ny millionutbetaling til Norge

Herlig fulltreff fra Leirvåg på Leangen 8. mai - tok du rygg?
Det ble fullklaff for totalt ÅTTE BONGER på Eksperten denne mandagen, og bongene hadde alle navnet "LeirvågV65JaktLeangen". Banker av stål var Komnes Omer, og Baloo N. ble det stormvarslet for mot en av dagens tynsgte favoritter, Chef Superb. Bongene kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500), og betalte ut fra Kr.10 964 til Kr.11 303,-. Vi gratulerer de som var med på denne oppturen!

Lukene ble tømt i lunsjen på Bjerke 8. mai!
Untertegnede var på hugget i lunsjen på Bjerke denne mandagen, og tipsene var knallsterke. Nettavisens minste V5-bong på Kr.240 satt som den skulle, og betalte ut Kr.2 213,-. Her banket vi blant annet 13,50 oddseren Bulldozer, og følgende info ble gitt:

V5-2 : 3 Bulldozer – Gikk et strålende løp etter galopp sist, og dette er en traver med bra kapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto. Tiden som den havnet på sist må sees i lys av en krevende bane. Her står den helt riktig til, og feilfritt skal noen og enhver få kjørt seg. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

To siste info bonger betalte ut Kr.24 556 på Forus 6. mai!
Det ble ikke helt lettløst på Forus denne lørdagen, og heller ikke undertegnede var god nok. Dog ble det en saftig "trøst" for to siste info bonger fra undertegnede (fire andeler a Kr.899). Disse inneholdt syv seksere, og en haug med femmere. Utbetaling på disse bongene Kr.24 556,-.

Du prøver vel våre siste info bonger?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En deilig torsdag venter for oss som er glad i å spille på trav og galopp-løp. Moroa er allerede i gang kl.12.20, og det er Hagmyren som står for dagens lunsj-V4. Deretter blir det lunsj-V5 fra Drammen med start kl.13.40. Bergen Travpark byr på en helt strålende V65-omgang kl.18.50, mens det er Øvrevoll som står for dagens høydepunkt. Det er nemlig V65-jackpot på galoppen, og i en utfordrende omgang ligger det Kr.286 266 ekstra i sekserpotten. Løpene på Øvrevoll starter kl.19.25.

Til helgen er det også svært MYE å glede seg til. Biri står for den norske V75-omgangen på lørdag, og det er en helt RÅ millionomgang vi har foran oss. Samme dag kjøres NM for amatører i Harstad, og vi som følger Harstad tett kommer selvfølgelig med V65-tips til disse løpene. Charlottenlund står for høydepunktet om søndagen, og her venter det en internasjonal V75-omgang med topphester.

I Bergen torsdag byr vi på følgende:

V65-1 : 2 Bjørkeknekten – Har et gaveløp i innledningen, og vi åpner med et bankerspill. Var riktignok ikke helt på topp sist, men det må være lov å ha en litt mindre bra dag for en hest som dette. På Bergen Travpark har den stortsett levert varene så det har holdt, den er kjapp ut på volte, og ALT tilsier gratis tet. Går under 25 om nødvendig, og da rører ingen denne favoritten i innledningen. VI ANBEFALER ET BANKERSPILL!

V65-2 : 8 Valle Max – Ble et stort skrik i årsdebuten sist. Debuterte for ny trener, og den var fakta ordentlig positiv direkte. Tiden må sees i lys av en ikke helt optimal bane. Nå har den fått dette løpet under vesten, den blir kuskeplusset med Herman Tvedt, og den går ned minst en klasse når det gjelder motstand. Må være STEKHET i omgivelser som dette, og vi iler til med tipsnikken!

V65-3 : 7 Speedy Gon Sali – Har en veldig fin oppgave foran seg, og den skal stå først på ranken. Her suser den til tet, og hvem skal da trykke opp noen fart utvendig? Neppe noen… Vi tror nemlig ikke at de vil bruke Explosive Lane knallhardt etter pausen, og ingen av de andre er gode nok til å trykke opp noen fart. Dermed kan dette bli et gedigent bløffløp hvor man kun kjører den siste runden. Dermed skal Speedy Gon Sali ha en meget bra sjanse, selv om den nå skal ut på «feil» distanse.

V65-4 : 1 Pøylefanten – Tor Ivar Hagen har bra form på stallhestene, og for ikke lenge siden ble det V75-seier på variable Prinsesse Sølv. Her kommer Tor Ivar ut med en ganske bra hest etter pause, og det er snakk om en 5-åring under utvikling. Møtte favoritten, Godtepåsen, på Forus 11.02.2017, var mer spilt, og stod 20m bak… Har altså en utrolig fin oppgave foran seg nå, og fra rygg leder på favoritten kan den opplagt overraske. OBS!

V65-5 : 12 Final Countdown – Blir garantert et stort skrik denne torsdagen, og det skal den også være. Gikk et gnistrende godt løp etter en grov galopp sist, og den kom voldsomt sterkt tilbake i kulissene etter feiltrinnet. Har ikke det løpet kostet mer enn det smakte så er den selvfølgelig HET i omgivelser som dette. SPILLES! PS. 6 Aslan Olympic – Blir knallhardt betrodd, og det er også en hest i toppform. Vær dog klar over at den var helt sjanseløs på volte tredje sist…

V65-6 : 7 Queenswood – Er den beste hesten i finalen, og er den tilbake på sitt beste, ja, da tror vi på seier selv om den skulle havne utvendig leder. På Bjerke sist ble det bare rør med et knebelegg før start, og i selve løpet klaffet det heller ikke. Vi setter en tykk strek over det løpet. Har ellers levert knallsterke innsatser, og det er en hoppe litt utover det vanlige. Rapportene på den er fine, og vi må bare ILE til med tipsnikken!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.