Gundersens herlige vorspiel

Søndag jakter Geir Vegard Gundersen, og Support Justice gull i OGP! Fredag tror vi på et herlig vorspiel, og banker GV frekt! Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Søndag jakter Geir Vegard Gundersen, og Support Justice gull i OGP! Fredag tror vi på et herlig vorspiel, og banker GV frekt! Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren er ingen favoritt! Sylvass ide i V65-1! Dagens tyngste kan ikke vi banke! Sjekk ut hvorfor! Utfordrende, spennende, og vi går for de store kronene!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V64 Visby: Millionjackpot med hjemmebanker
V75 lørdag: Hamre fikser V75-suksess
V5 Bjerke lørdag: Vi starter Bjerkefesten med en Brandy
V4 Strømsholm galopp: Internasjonal V4 med norsktrente hester
Oddstips 1: Gylfi sender Island til EM
Tippetips: Norsk seier og 12 rette
Fotballmagasin: Se siste episode av Nettavisens fotballmagasin
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Momarken tirsdag 9. juni ble det servert knallsterke tips i V5-spillet! Shiraz JC (4-valg) var med på kun to hester på den lille-bongen. Tarndon (4-valg) ble servert som vår ide i monteløpet mot en av dagens tyngste favoritter. Vårt lille forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut flotte Kr.3 796,-. Vi gratulerer så mye.

På Bergen torsdag 11. juni så suste SAMTLIGE V5-forslag inn i B-spillet, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.216, ja, den betalte ut fine Kr.1 501,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt PRAKTFULL HELG i vente, og dette er den fineste helgen i året. Oslo Grand Prix kjøres på søndag, og vi har tre sterke kort med i hovedløpet. BBS Sugarlight blir STORFAVORITT, og det er lenge siden at en norsk hest har vært en såpass klar favoritt på forhånd! Det kjøres V75 både lørdag og søndag, og verdt å merke seg er at Norsk Rikstoto knaller til på lørdag. Da er det nemlig igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT! Kurt Leirvåg er din veileder mot de store kronene denne helgen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder omgangen på Jarlsberg i kveld så er vel det den omgangen hittil i år som har inneholdt mest hester. Fyldige felter, nok av utfordringer, og dette er en meny som vi liker skarpt! Vi stoler ikke på dagens tyngste favoritt, og velger heller å banke lite spilte 8 Wik Winter (V65-6)!

Få med deg dagens godbiter:

V65-1 : 6 Gigant Super – Er draget i innledningsløpet. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den blir stadig bedre. Den gikk OK nest sist uten at den var helt tom da. Nå sist så avslutter den fort nedover oppløpet i det som var et bløffløp, og vi har lynraske 09 s 500m på klokken. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, den har den beste kusken, og vi må bare prøve denne frekkis nå! SPILLES!

V65-2 : 2 G. Man Tooma – Har fått seg to nødvendige blåsere i kroppen etter at den kom inn på stallen til Erik Killingmo, og det har den virkelig trengt. Travet en topptid sist, og distansen på fredag takler den nok bedre enn de fleste. Kusken greier seg bedre enn mange i dette feltet, og det meste ser utrolig bra ut på forhånd. MÅ PASSES!

V65-3 : 5 Spang Jotroll – Har fått seg noen løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og et finere løp enn dette kan den knapt nok få. Nå sist ble den sjenert til galopp, men den viser 25,5/1000m bak feltet, og vi synes den så bra ut for dagen. Er en av de få hestene i dette feltet som tåler å bli brukt, og den har fakta en veldig bra sjanse om den bare går feilfritt. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 2 Rakkefanten – Var bra til seier sist, og den så også fin ut første gangen ut etter pause nest sist. Da er imidlertid kusken uheldig, og kjører oppi. Går en 29-tid på fredag, og akkurat det straffer ikke mange her. Kusken har et godt tak på den, og med fine rapporter i ryggen så må vi bare gi den en sjanse. OBS!

V65-5 : 5 El Muro BR – Blir enormt hardt betrodd denne fredagen, men hvorfor? Den så ikke som best ut på Leangen som fastlåst, og den feilet seg vekk sist. Vi har ikke latt oss imponere, og det at den har travet 12,9 i USA imponerer heller ingen. Vi kan ikke anbefale denne banker da vi faktisk er svært usikker på hvor bra den er. At den debuterer for Hamre er selvfølgelig spennende, men han kan vel ikke ha tryllet i løpet av så kort tid? Vi garderer! 12 Scan Hope – Bak favoritten er det jevnt/åpent, og at Scan Hope ser ut til å bli uspilt blir i våre øyne feil med tanke på det løpet den gjorde sist. Var da meget god, og det er tydelig at den er på vei opp og frem! Med de riktige ryggene å gå i, ja, da kjemper den helt sikkert langt fremme her. PASSES!

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-6 : 8 Wik Vinter – Vi går for en SMELLFREKK banker denne fredagen! 7 Myhreng Brage blir her en tung favoritt da den står med fire strake seire, men man skal være klar over at den har slitt med magen sin siden sist, og distansen nå er normalt sett et stort minus. Trond Skofsrud ymter frempå at man kanskje vil kjøre den i rygg pga at distansen altså ikke er noe pluss. Vår frekke banker denne fredagen har en stor fordel av distansen, og den har en herlig innstilling i løpene. Bare forsvant ifra til en overlegen seier nå sist, og det gjorde den på en dårlig bane. Tredje sist så feilet den med RUBBET igjen i stengt posisjon mot oppløpet. Hadde da vunnet lett, og slått Prins Phillip med luker. GV Gundersen har et solid tak på den, og når vi her får en solid odds på en slik vinnerhest, ja, da må vi bare prøve oss! FREKK BANKER!