Hamre i hovedrollen

Frode Hamre er dagens bankerkusk på Sørlandet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Frode Hamre er dagens bankerkusk på Sørlandet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

En lekkerbisken av en banker! Superobjekt i DD-spillet! Vi er klar for en ny opptur fra et solfylt Sørlandet denne søndagen!

Sportspills meny søndag:
V64 Mantorp: Bankersjokk i åpen omgang
V65 Leangen: Tekno Odin på plass
V4 Klampenborg galopp: Stor galoppsøndag
Oddstips 1: Tromsø dagens beste objekt
Oddstips 2: Viking brukte pausen godt
Tippetips: Vålerenga tilbake på vinnersporet
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Färjestad lørdag 27. juni så ble det nok en V4-fest fra Sverige! Hele 21-lag fikk fire riktige, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432, ja, det satt som det skulle. Kr.2 450 ble belønningen for dem som tok rygg. Supersjokket Tarragona Ås (7-valg) var vårt førstevalg, og topp info ble gitt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet denne søndagen så velger vi å banke 10 Dejatiero (V65-6). Dette er en kanon i grunnlaget, og normalt sett lar den seg ikke stoppe. Sjekk ellers ut følgende objekter:

V65-1 : 1 Royal Ice – Er VELDIG bra for klassen, og den er dessuten betydelig bedre enn raden. På søndag er vi dog usikker da han kan bli overflydd, og på en oppjaget sprint så er det da straks svært sjansebetont. Vi spekulerer litt, og tar med blant andre 2 Urban Barsk som er bedre enn raden. Satt bom fast sist, og den så skikkelig fin ut for dagen. Kan ikke få et finere løp enn dette, og den må passes!

V65-2 : 2 Phillip Lyn – Falt tungt som storfavoritt sist, men den gjør trossalt et bra løp etter pausen. Går ny bestetid, og da vandrer den utvendig leder underveis. Her får den gratis tet, og da sier det seg selv at den skal bli svært vrien å fange på en lynrask bane. Motivert favoritt! PS. Vær OBS på at den har 40m å gå på i forhold til tilleggshestene.

V65-3 : 2 TM Stjerna – Fungerer denne for dagen, ja, da snakker vi om en vinner. Er helt sikkert en av de hestene i feltet med best kapasitet, og her har den sjeldent fine betingelser foran seg. Prøves på mistanke etter pause da den her møter en utrolig slett motstand. Løpet ellers bør garderes da det er svak kvalitet på det meste.

V65-4 : 2 Miådi ØK – Blir favoritt, men det føler vi også er motivert. Møtte bra hester i fjor, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Her blir det gratis tet, og på en perfekt bane søndag så går den langt under 30 på distansen. Da sier det seg selv at den skal bli vrien å fange. Rapportene på den er fine, og Øksnevad mener den kan 28 på distansen. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Bork Odina – Kom ut i ny regi sist, og den virket kraftig forbedret direkte. Viser 27,2/1900m etter galopp, og på det raskeste så gikk den 25/500m. Er brennkvikk fra start, og skulle Geir Mikkelsen greie å komme seg foran, eventuelt få rygg leder på Norsjø Kongen, ja, da skal sjansene være gode. Kan langt ned på 25-tallet denne søndagen, og for oss er dette dagens KLART BESTE SPILL!

V65-6 : 10 Dejatiero – Er helt overlegen i grunnlaget, og dette er en virkelig lekkerbisken av en traver. Skal ikke møte de beste allerede i år pga den trenger enda å bli enda litt sterkere, men den er sterk nok i massevis til å holde lekestue mot sitt grunnlag. Var imponerende god nå sist, og den må havne oppi svært dårlige rygger om den ikke skal innfri. MOTIVER STORFAVORITT. For dem som spekulerer, ja, de skal ta med 1 Glitter In The Air på bongen. Ble sittende bom fast sist, er kjapp i vei, og den kan lede lenge. Meget tvillingaktuell, og for dem som spekulerer, ja, da er dette den første som skal med i mot.