*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre jakter revansje

Herlige Dejatiero, og Frode Hamre jakter revansje i finalen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Topphest jakter revansje! Tam tam trommene slår for et mulig superobjekt! Frekkis i monteløpet! Godbiter er pågang fra Sørlandet!

12.07.15 10:37

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Federer går hele veien
Oddstips 2: Lillestrøm lukter på medalje
V4/V5 Täby: Galoppeksperter i storform
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Interessant søndag i vente! Her er dagens meny:

Kl.12.45 - Täby galopp (V4 + V5)

Kl.15.10 - Årjäng (V64 + V4)

Kl.18.00 - Sørlandet (V65 + V5)

Sørlandet avrunder uken med en interessant V65-omgang. Bankeren som vi anbefaler er noe litt utover det vanlige, og nå som hesten er frisk igjen, ja, da kan ikke vi se hvordan 5 Dejatiero skal tape V65-6. Dette er en topphest, og vi tror hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V65-1 : 5 Elite BR – Er et stort løfte som Geir Vegard Gundersen snakker varmt om. Gjorde det bra direkte sist, og det ble lett da opponenten (Muscle Salt) feilet i striden kort før mål. Vi har kjappe 13,2 s 800m på klokken uten at den var tom på det. Urutinerte 3-åringer skal man selvfølgelig være forsiktig å stole fullt ut på, men dette virket som en svært fornuftig type, og når GV tar turen til det blide Sørlandet på en søndag, ja, da har han store ambisjoner. MOTIVERT STORFAVORITT. PS. 2 Double Spin skal med om man garderer favoritten. Dette er nemlig en hest med høy kapasitet, og nest sist viser den skarpe 14,6/800m – 12,0/400m. Stammen på hesten er interessant med Vinn De Luxe som mamma. Skal bli spennende å følge videre, og dette er en traver som blir veldig bra når den bare blir mer stabil.

V65-2 : 6 Cherokee News – Her er det en VOLDSOM forskjell på rytterne, og i monteløp er det klokt å spille de beste rytterne. Draget vårt er mye bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den skal bli spennende å følge etter pause. Hadde aldri kommet ut her om man ikke var fornøyd med den i jobbene, og vi er veldig inne på at den er moden for å kjempe i toppen direkte. Så lysende fin ut i monteløpet femte sist, og da kom den helt ubrukt til mål. Kan nok ned på 16-tallet, og da sier det seg selv at den har en topp mulighet!

V65-3 : 3 Stram Vaier – Er betydelig bedre enn raden, og den fortjener en opptur. Nå sist ble den grovt sjenert mot oppløpet til galopp. Var da i angrep, og den var godtgående. Her er det omtrent kun hester uten den helt store viljen, og Stram Vaier er garantert den hesten i feltet med best innstilling. Kan ikke få en billigere oppgave enn dette, og den må bare prøves til OK odds i lukene.

V65-4 : 10 Eigelands Spretten – Kommer ut i regi Kåre Refsland, og vi setter på varsellampene direkte! Glem ikke at dette er en traver som har møtt flere av de beste i årgangen, men kanskje uten å få ut hele sitt potensial. Nå er Kåre meget lyrisk til sin hest, og han kommer til Sørlandet for å vinne dette løpet. Møter på et par solide konkurrenter, men vi må uansett lansere dette som en mulig godbit. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 El Muro BR – Vi blir vel ikke sjokket om denne knaller til med en tid på under 13-tallet søndag. Så god er den. Gikk med punktert hjul sist, og innsatsen må være bra. Blir nok stadig bedre hos Hamre, og distansen er intet minus. Det er dog ikke noen «spasertur i parken» for favoritten da det finnes hester med fin kapasitet. Soleklar utgangshest, men vi lar den ikke stå alene på de litt større bongene.

V65-6 : 5 Dejatiero – Gikk med en infeksjon i kroppen sist, og det var grunnen til at den presterte under pari da. I startene før det har den vært helt rå, og dette er en enormt bra hest. Nå er hesten frisk igjen, den har trent knallbra inn mot dette løpet, og her er det ikke hester med en hard nok skalle til å kunne utfordre. Det vil rett og slett være svært lite klokt å svare denne, og vi føler at dette er dagens tryggeste banker!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.