Hamre setter straffesparket

Frode Hamre, og Migration får mange tilhengere i innledningen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Frode Hamre, og Migration får mange tilhengere i innledningen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jarlsberg byr på et topp V65-spill! Solid banker! Herlig ide mot Nelson Nora! Formtoppet dame feller favorittduoen i finalen!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-fest på Øvrevoll 18. juni med 200 000 innspilt!: Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det skal blant annet dreie seg om kval til hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix denne mandagen, og vi har to strålende kvalløp å se frem i mot. Løpene inngår i DD-spillet. Vi velger i begge kvalløpene å gardere de mest betrodde... Sjekk HETE motbud! Bankeren for dagen kommer ut fra Stall Hamre, og 9 Migration (V65-1) må ha en stor mulighet i sitt løp!

Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 9 Migration – Måtte korrigeres på den første svingen sist når han fikk en hest litt trangt ned foran seg. Da kom galoppen, men den gjør uansett et godkjent løp i kulissene mot det som var en helt annen verden av motstand kontra det den møter nå. Sender Frode Hamre på første bortre her, ja, da vil det overraske oss stort om noen i det hele tatt tør å svare, og dette ser utrolig riktig ut på forhånd. Vi liker å banke Frode med disse favorittene da han ofte innfrir. VI GÅR DERMED ALL IN DIREKTE!

V65-2 : 1 CC Noble Augustinu - Er på vei mot storformen, og den må bare prøves i fra interessante betingelser. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den gikk helt enormt etter galopp nå sist. Hadde bra spenst over mål i kulissene, og den var ikke tom. Kan helt sikkert langt ned mot 15,0 på distansen, og det kan neppe mange straffe her. Blir den bare ikke fast så skal sjansene være gode for denne frekkisen!

V65-3 : 8 Alfred Nosto – Ser helere ut i kroppen sin enn noen gang, og da skal man være klar over at dette er en ordentlig kapasitettraver som garantert har mye å hente. Var bunnsolid etter pause nest sist, mens den gikk knallsterkt etter galopp nå sist. Er veldig kjapp i fra start, og løser det seg på startsiden så blir vi overrasket om denne ikke er med helt i fremste rekke. STOR OBS!

V65-4 : 3 Tyri Gubben – Kan være en FREKK BANKER for dem som jakter de større kronene denne mandagen. På kapasitet er den klart best, og den kommer til Jarlsberg med strålende rapporter i ryggen. Har trent MYE forbedret, og den har fungert flott i banejobb på Sørlandets Travpark. Var på vei til å gjøre et meget sterkt løp i V75’en nå sist, men så trakket den av seg en sko på oppløpet, og da kom galoppen. Hadde landet på en tid på rundt 26,0. Fra tet på en rask bane denne mandagen så kan den nok ned på 24-tallet, og det straffer ingen her. MÅ BARE PRØVES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Caviar Sisu – Med tanke på den «støyen» som har vært, og er rundt stallen til den store favoritten, ja, så velger vi å spekulere litt. Nelson Nora er dog den beste hesten, men aksjonsmessig har vi sett den bedre enn på Solvalla sist. Vår ide skuffet i tøffe omgivelser sist. Var dog MEGET god i nederlaget nest sist. Var da med på tøff kjøring før den fikk teten etter ca 600m. Ble kun plukket ned helt oppunder mål av en medsmygende Twilight Magic. Den innsatsen var knallgod! Er normalt sett travsikker, den er brennkvikk ut, og skulle den komme seg foran så går den en 11-tid på en kjapp bane. Da trenger den ikke å bli veldig lett å plukke ned, og vi roper et varsko!

V65-6 : 11 Masaya – Det er litt usikkerhet rundt begge favorittene, og det gjør at vi leter etter en tredje-hest, og når det gjelder 11 Masaya så står den ikke tilbake for favorittene på ren kapasitet. Har nå kommet i gang med sesongen, men den var fakta noe tung også i løpet sist. Fungerer dog perfekt, og vi hadde knallsterke 11,8 s 1300m på klokken etter galopp. Det pleier å bli tempo i disse kvalløpene, og ingen skal føle seg for trygge om Andre H. Stensen finner de riktige ryggene! MÅ MED PÅ ALT!