Hamre viser muskler

Megamuscle og kusk Frode Hamre dukker opp på Forus denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Megamuscle og kusk Frode Hamre dukker opp på Forus denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

To herlige bankere! To spennende objekter blir lansert i V65-4! Siste nytt blir servert fra banen i Stavanger, og her er det bare å ta rygg mot lukene!

Sportspills meny tirsdag:
V64 Jägersro galopp: Norske kanoner tar opp kampen
Lunsj-V5 Drammen: Gunnar avgjør i starten
Oddstips 1: Bayern slår "tilbake"
Oddslangskudd: Brann kan gå på en smell
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Nå sparker vi i gang en ny MEGET SPENNENDE uke hvor undertegnede gleder seg mest til V75-omgangen på Bergen Travpark. Her ligger det altså 13 millioner, og venter på en alenevinner. Om kvelden samme dag så er det jackpot i V65-spillet fra Sørlandets Travpark med 284.057 ekstra. Lørdagen er dermed ukens VIKTIGSTE DAG, og vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner senere denne uken.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Forus denne tirsdagen går vi for to bankere i jakten på tusenlappene. 8 Megamuscle (V65-1) er småfrekk, men vi tror likevel hardt! 2 Solør Svarten (V65-6) vinner om den leverer som den har gjort på slutten! Flere av løpene er ellers krevende, og vi kan by på følgende objekter:

V65-1 : 8 Megamuscle – Har et gaveløp foran seg denne tirsdagen, og vi må bare tro hardt på denne. Var riktignok ikke på topp sist, men nest sist så avgjør den enkelt fra dødens på en dårlig bane. Er langt mer herdet enn dem den møter her, og normalt sett lar den seg ikke stoppe selv om den må gjøre jobben i dødens. En hest som Outstanding Shadow tviler vi på om er hard nok i skallen til å svare oppløpet ned om man skal kjøre den foran. Spennende er det også at Megamuscle er nybehandlet foran denne oppgaven. Det blir dessuten helstengt, og skoløs! Vi tror hardt, og åpner med en frekk banker!

V65-2 : 8 Roberto Ry – Har funnet toppformen, og den har vært bra de siste gangene. Kontret ut Cyrap sist, og tok en sikker seier på bra tid da. Har en av de bedre kuskene opp i dette rekruttløpet, og når han får kjøre en av de beste hestene så skal selvfølgelig sjansene være meget gode. MOTIVER FAVORITT!

V65-3 : 11 Førlands Pil Fax – Gikk to kolossalt sterke løp sist. Gikk først enormt i det innringte løpet, før den fulgte opp med en tøff innsats når det ble alvor. Mistet dog aksjonen tilslutt, men det regner vi med at treneren har kontroll på når han velger å ta den ut allerede nå. Her kan nesten ingen gå i andresporet, og det burde bety at Førlands Pil Fax kan komme seg billig fremover. Hest mot hest så er dette en klart bedre hest enn Ognøy Emil, og vi ILER til med førstevalget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 3 Benjamin As – Vi gir oss ikke helt på denne. Har nå fått tre løp i kroppen etter den kom til ny trener, og forminntrykket sist var såpass solid at vi velger å varsle litt for den her. Avslutter helt enormt etter sene luker i det nevnte løpet, og den går HELPIGG I MÅL! Har i utgangspunktet en bra grunnkapasitet, og på tirsdag så håper vi at Oddvar Mæland velger å kjøre foran om han kommer seg til tet. På en svært rask bane så blir den da vrien å fange, og den kan sitte der til bra odds i lukene! PASSES! 4 Lucky Princess – Er en annen luring. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og opphentingen sist, ja, den er noe av det mest svette vi har sett i denne klassen på Forus. Gjør et helt vilt løp etter galoppen, er femte i mål på en 16-tid, og den hadde krefter igjen. Kan garantert en 15-tid på denne distansen, og med samme takter som sist i en feilfri utgave så dukker den opp der foran.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Touch Me Chili – Var tapper i nederlaget sist, og den viste at den blir å regne med i hoppeløpene fremover. Gikk en kruttsterk tid, og selv om banen var rask så gav vi den et pluss i kanten. Går nå ned en klasse når det gjelder motstand, den har fått en blåser i kroppen, og vi tror på en flott sjanse for at den spinner rundt disse tilslutt. Galoppen etter pause nest sist var ikke hesten sin feil. MULIG BANKER NÅ!

V65-6 : 2 Solør Svarten – Var rett og slett enorm sist, og den utvikler seg strålende for Geir Gudmestad. Står denne tirsdagen nydelig til spormessig, og den burde ha en fin sjanse på å komme seg tidlig foran. Fra tet på en kjapp bane så går den en 23-tid, og det kan neppe mange straffe. MOTIVERT FAVORITT!