*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamres flyvemaskin innfrir

Frode Hamre, og Special Envoy får mange tilhengere i totoen på fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jackpot med vel 100 000 ekstra! Banker som bare bomber avgårde! Lekkert drag mot en av dagens tyngste! Sjokk som kan alt på en god dag! Ta rygg da vel!

13.11.15 11:50

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla:
Ny strålende V65-omgang
V75 Biri lørdag:
Enorm V75-omgang venter
Oddstips 1: Dzeko sender Irland i avgrunnen
Oddstips 2:
England taper til slutt
Oddstips 3:
Argentina taper for Brasil
Oddstips 4:
MODO og Skrøder får ny tillit
Oddslangskudd:
Wales senker et desillusjonert Nederland

Eurojackpot: Vinn 296 mill. på fredag den 13.

Skal vi danse: Holder du med Adelen eller Staysman?
TV-kampene:
Slik ser du Norges skjebnekamper på TV

Nytt superobjekt innfridde i Sverige!
I lunsjen fra Örebro tirsdag 10. november så hadde undertegnede jobbet frem et objekt som ikke var rørt i totoen! Västerbo Maple (3,6%) ble nemlig servert mot dagens tyngste V4-favoritt, og når den passerte mål som vinner, ja, da kunne våre kunder glise. Tre bonger på Eksperten, alle med en innleveringspris på Kr.1200 (4 andeler a' 300) satt som de skulle, og disse betalte ut Kr.6 317 per stk.

Her var infoen som ble servert på supersjokket:
V4-2 : 14 Västerbo Maple – Småskummelt løp hvor vi fisker på dypet. Ideen kom ut etter en liten pause nå sist, og inntrykket på den var bra. Så spenstig å fin ut underveis, men hva hjelper det når den aldri får sjansen? Passerte mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Står her i springspor på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. Med flyt, ja, da er den ikke ueffen, og den prøves som en skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er en liten jackpot på Jarlsberg i kveld med 100.898 ekstra i potten. Vi klinker til med en banker direkte, og er veldig inne på at 4 Special Envoy tauer sitt løp rundt om. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 4 Special Envoy (74,5%) – Det er blitt en stund siden sist seier, men etter en pause sist varsler den form igjen, og på fredag tror vi bestemt at det er duket. I løpet sist var den med på en luftig førsterunde, og den fullførte meget sterkt bak kanonen Royal Ice. På fredag passer distansen bedre, og ingen ønsker å svare flyvemaskinen til Stall Hamre. Her blir det normalt sett tidlig tet, og da skal dette løpet være over. Banker!

V65-2 : 3 Fjord Jerka (17,0%) – Lanserte vi som en godbit sist etter at den varslet form nest sist. Er under en klar utvikling, og den skal også ha litt å gå på tidsmessig. Lars Anvar Kolle kjører i dytten for tiden, og han er et kuskepluss på fredag. Sporet er dessuten fint, motstanden ikke den tøffeste, og vi velger å lansere den igjen. STOR OBS som må med på alle seriøse bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 8 Miss Perfect (1,2%) – Var positiv etter pause sist, og den var ikke helt tom over mål da. Viste 15,2 s 700m fra rygg leder på El Copero BR, og det gjorde den forholdsvis enkelt. Så spretten, og fin ut etter mål også. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og løser det seg bare tilslutt fra et perfekt smygspor, ja, da er denne god nok til å skrelle i billige omgivelser! OBS!

V65-4 : 7 Voje Per (24,2%) – Hadde vært en klink banker om den hadde vært i toppform. Dog har den hatt pause, og den er behandlet siden sist. Trenger nok et løp eller to før den er helt på topp, og det kan være smart å gardere den på fredag. 9 Hornnes Balder (2,8%) – Kan være skrellen i løpet om man spekulerer. Vant nest sist, mens den ble sittende bom fast med alle kreftene sine igjen sist. Da så den rett og slett lysende ut i målgangen! Står ikke tilbake for noen her, og med flyt på veien så er den ikke ueffen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Bippe Native (5,3%) – Sporet er sjansebetont, og det er selvfølgelig en fare for at den blir sittende fast innvendig. Er dog såpass bra på kapasitet at om det løser seg på veien, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg på det som er hesten sin beste distanse. At den har fått en liten pause siden det siste løpet er intet minus, og vi forventer å se en fresh hest i banen nå. Stor OBS som prøves i et vidåpent løp!

V65-6 : 1 Kicking Classic (21,1) – Har en meget bra sjanse til å lede dette løpet rundt om. Var helt strålende til seier nå sist, og da viste den 14,4 s 500m uten at det kostet den noe. Nest sist går den PIGG i mål etter sene luker, og det er liten tvil om at dette er et talent. Nå har den fått seg en blåser i kroppen etter pause, og fra tet fredag så går den minst 16,0. Det burde rekke til seier, og denne frekkisen må vi bare tro på! SPILLES!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.