Hamres stjerne ordner cashen


Winmecredit imponerte etter pause sist. På tirsdag blir Frode Hamre hardt betrodd med elitehesten. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Winmecredit imponerte etter pause sist. På tirsdag blir Frode Hamre hardt betrodd med elitehesten. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

To solide bankere! Superobjekt mot Folkehesten Forus! Frekkis som kan overraske feilfritt! Det kan gå mot en riktig så herlig tirsdag kveld!

Sportspills komplette tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Brann er på vei opp
Oddstips 2: Midtjylland kan bli en stormakt

V4 Lindesberg: Åpen V4 
V5A Drammen: Utfordringer i Drammen

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy

Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!

Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny saftig opptur på galoppen! Kr.149 964 innspilt på Jägersro 26. juli!

* Våre galoppeksperter ligger ikke på latsiden, og gang på gang så blir det levert topptips! Oppturene har vært mange de siste mnd, og vi håper at nettopp du har tatt rygg på våre eksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

* Det så vrient ut på Jägersro denne søndagen, og vrient ble det. Vi fikk imidlertid fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

* Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

PS! På Øvrevoll torsdag 30. juli er det jackpot i V65-spillet. Du vet vel hvem du skal ta rygg på?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Forus denne tirsdagen byr vi på to bankere. Både 11 Winmecredit (V65-1) + 1 Muscle Salt (V65-2) blir banket. De fire øvrige løpene er langt fra lettløste, og vi tror ikke at dette er noen meny for dem som elsker samlebonger. Her er dagens objekter:

V65-1 : 11 Winmecredit – Kom ut etter en velfortjent pause sist, og den var rett og slett helt enorm direkte. Frode Hamre kjørte den ordentlig offensivt i dødens, og ned mot siste sving så forsvant den til tet. På oppløpet var det lekestue, og vi gav den et klart pluss i kanten. Kommer denne tirsdagen ut mot en billig gjeng, og det skal mye til for at den ikke innfrir sitt bankerstempel her. Vi spekulerer ikke, og går all in.

V65-2 : 1 Muscle Salt – Er veldig bra. Den fikk problemer med et knebelegg nest sist, og den feilet da i strid oppunder mål. Gikk glipp av en tid på ca 16,6. Nå sist i Danmark vant den meget lett, og den var ordentlig bra. Sporet denne tirsdagen kan bli en felle, men løser det seg så kan ikke vi helt se hvem som skal kunne stoppe denne. Kan nok en 15-tid på Forus, og det er ingen i dette feltet i nærheten av.

Superonsdag på Bjerke med 1,2 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-lag på Bjerke 29. juli

V65-3 : 3 Miss Madonna – Ny bra sjanse for favoritten som vi holder relativt høyt når det gjelder kapasitet. Var riktignok ikke helt på topp sist, men nå ut etter en liten pause så forventer vi bedre takter. Tidlig tet, dempe, og vips så kan dette være over. Vi stoler dog ikke helt på den, og garderinger må til. 7 Grand Sandy – Hadde vi litt skrellfeeling for i V75’en sist, men da fungerte den ikke som best. Var klart positiv nest sist, og rapportene på den før dette løpet er bra. Er den beste hesten i feltet, og den er verdt en tidlig strek.

V65-4 : 6 Grude Jerkeld – Er det en veldig bra kapasitet i, men dessverre så har det blitt mye galopper. Viser imidlertid fart, og Geir Mikkelsen opp synes vi er klart spennende. Er hodet over Kjetil Djøseland som kusk, og her kan vi fort få et nytt bevis på det. Hesten er ihvertfall god nok i massevis, og greier bare Mikkelsen å få den rundt uten galopp så burde den dukke opp på foto. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Broadway Blaze – Her er det et visst skille på hestene, og det er med få unntak som en poengjakt å regne. Ideen vår gir vi oss ikke på, for på kapasitet er neppe noen bedre. Nå er den dessuten billig ute, og Frode Hamre opp er spennende. Får den bare løpet sitt så kan den felle disse på speed, og den gjør seg garantert ikke bort her om den bare kommer seg avgårde fra start. PASSES!

V65-6 : 3 Sordo – Har en interessant oppgave foran seg tirsdag. På kapasitet er den ordentlig bra, og vi tror bestemt at for eksempel Solør Svarten ikke er noe bedre på ren kapasitet. Vi tror dessuten at Sordo er hardere i skallen enn den store favoritten. Når det gjelder Sordo så sliter den med kroppen sin, og det er ikke alltid den fungerer som best. Når den imidlertid gjør det, ja, da er den knallgod. Har nå fått ladet batteriene sine, og ser den ut som vi håper/tror så er den med helt der foran. MÅ MED PÅ ALT!

Superonsdag på Bjerke med 1,2 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-lag på Bjerke 29. juli