Helfrekk jackpotbanker på Jarlsberg


Double Spin har imponert i to strake seiersløp for Eirik Høitomt.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Double Spin har imponert i to strake seiersløp for Eirik Høitomt. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Drøye 200 000 kr ekstra i sekserpotten i V65-spillet på Jarlsberg fredag. Nettavisen byr på en helfrekk banker som ikke blir favoritt.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V64 Gävle: V64 med norske hester i favorittsjiktet
V75 Drammen lørdag: Dobbel sjuerpott og kanonløp
V5 Drammen lørdag: Kristine jakter NM-tittelen
Oddstips 1: Flott mulighet for Lillestrøm
Oddstips 2: Ny nedtur for Derby
Premier League: Sjekk Nettavisens Premier League-app

En fantastisk trav- og galopphelg står for tur. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75 med blant annet Drammens store femårsløp for kaldblodshester der hele 500 000 kroner venter vinneren. Søndag er det gedigen Derby-fest på Øvrevoll med internasjonal V64 som herlig trekkplaster.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede fredag er det nok å henge med på. Fredag ettermiddag er det V65 og V4 fra Vaggeryd. Fredag kveld er det V64 fra Gävle og jackpotomgang i V65-spillet fra Jarlsberg travbane, der jeg byr på en helfrekk banker.

Nettavisen i fin flyt
Torsdag ble det ny flott klaff for det minste V65-forslaget på Klosterskogen (innl.pris kr 180). Det forslaget inneholdt en sekser og ti femmere og betalte tilbake 1 483 kroner.

Sist fredag ble det enda bedre klaff for mine V65-tips til Biri. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Sist lørdag fulgte jeg opp med strålende klaff i V5-spillet på Momarken. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fine treffere også i Sverige
Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken . Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Suksess for det lille forslaget
Tirsdag ble en ny flott kveld til V64-løpene på Skellefteå. Det minste forslaget (innl.pris kr 168) fikk seks rette og sammen med 12 femmere, ble det meget pene 3 869 kroner tilbake. Niendevalget og 1,8 prosenteren 10 Valle Streamline i V64-5, ble fanget på kun fire hester.

Det ble klaff for tredje dag på rad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken til V4-løpene på Solvalla onsdag. Det største spilleforslaget (innl.pris kr 960) hadde markert for samtlige hester i V4-4, og fanget dermed storskrellen og 69-oddseren Gin T. Deluxe. Den hesten sendte utbetalingen opp i meget pene 6 862 kroner.

Det ruller altså på jevnt og trutt med pene gevinster, og i kveld er det 202.811 kroner ekstra i sekserpotten når Jarlsberg byr på V65. Jeg har spilt stort sett favoritter som bankere denne uken, men i kveld gjør jeg tvertom og lanserer en real frekkis som min V65-banker.

Er en kanon
Hesten starter i V65-5/DD-1/V5-2 som er et treårsløp og blir maks et tredjevalg i spillet. Han heter 6 Double Spin og selv om han møter hester med betydelig mer penger på konto, stikker jeg fram haken i kveld. Hesten har sett helt rå ut i to strake seiersløp og det ser ikke ut som kusk Eirik Høitomt har kjørt en meter i noen av de to seiersløpene.

Mye å gå på
Sist på Biri tok han svært enkelt ned ledende Ambitious Voyager, til tross for at han hadde 30 meter frem til denne inn i den siste svingen. Ambitious Voyager lekte med Thai Bakery i starten før, og det forteller litt om den prestasjonen. V65-5 er et altså et treårsløp, og det er siste test før Kriteriekvalifisering. Hesten som 7 Cash Okay (høyst usikker form), 2 St. Michel Decoy (høyst usikker form og Høitomt velger altså bort denne) og norgesdebuterende 1 El Diablo B.R. (ikke lett å forutse denne), vil ikke "ofres" i kveld med tanke på den forestående Kriteriekvalifiseringen. Det vil selvsagt heller ikke 6 Double Spin, men samtidig er trener Evy Marie Brinch og Eirik Høitomt svært interesserte i å se hvordan hesten står seg mot denne typen motstand.

Noe å slekte på
Moren til Double Spin heter Vinn De Luxe. Den dama tjente oppunder millionen, og var en steintøff hoppe. Få hester med i V65-5 i kveld, jeg tror rett og slett at 6 Double Spin blåser motstanderne nedover oppløpet i kveld og mener at det er nå hesten må spilles. Jeg bankerspiller i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Petter ikke klink
I V65-2 blir 1 Happy Petter stor favoritt og trolig kveldens største. Det er en fin traver Åsbjørn Tengsareid har her, men hesten har vært skadet og gjør sin første start på nesten tre måneder i kveld. Nå er Åsbjørn en skikkelig hestekar og trener, og han hadde garantert ikke startet med hesten i kveld, om han ikke var sikker på at hesten er løpsklar igjen. Men det er alltid et spørsmålstegn rundt slike skadeopphold og jeg velger derfor å gardere litt i V65-3.

Banker ikke Remee La Marc i kveld
Sist onsdag bankerspilte jeg 3 Remee La Marc på Bjerke og Søvik-hesten innfridde det bankerstempelet. I kveld er også hesten på tetjakt, men det varsles ambisjoner med 1 Triple Crown og at de kanskje vil kjøre i tet i kveld. Da er 3 Remee La Marc mer sårbar, selv om han trolig er god nok til vinne fra dødens også på en maks dag. Jeg velger uansett å gardere litt i V65-1 på Jarlsberg i kveld.