Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen: Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V64 Umeå:
Dobbel jackpot med 1,4 mill ekstra
Oddssingel Eliteserien
: Mjøndalen har sett fryktelige ut
Oddssingel Premier League: Rodgers har gjort underverker med Leicester
Målscorerspill Eliteserien
: Herlig målscorerodds på Marcus Pedersen
PostNord-ligaen: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

En spennende fredag venter, og moroa er i gang kl.12.45. Da skal vi nemlig til Sverige og Hagmyren hvor det blir både V65 + V4. Biri står så for den norske V65-omgangen med start kl.18.55, før Umåker avrunder fredagen med en HEIDUNDRENDE DOBBEL V64-JACKPOT kl.19.30. Det ligger hele 1 415 743ekstra i kveldens sekserpott.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er Biri som er vertskap for kveldens V65-omgang. Vi har stor tro på bankeren vår i den andre avdelingen. I tillegg tror vi det holder med to hester i V65-innledningen. Dette betyr at vi skal bruke to usle kroner i de to første avdelingene. Kommer vi gjennom, uten å ha blitt mørbanket, står vi med ordentlig fine bonger.

Sjekk ut følgende analyser:

V65-2: 1 World Peace tror jeg er en vinner. Hoppa står perfekt til i førstespor. Hun viste sist på Jarlsberg at hun åpner fort bak bilen. Ja, hun har kun tre starter bak seg i løpsbanen og det er en fersk 5-åring dette er snakk om. Men, vi har blitt imponert av utviklingen. Nest sist fullførte hun strålende som toer bak Orlando Classic (Sistnevnte vant helenkelt på Bjerke senest onsdag og er ubeseiret). Nå sist møtte World Peace på meget kapable Thai Knight. Lenge så faktisk Morten Ottersen sin traver ut som en vinner, men Thai Knight var for god. Uansett, så mener jeg dette var en kjempeinnsats. Ingen av dagens konkurrenter skremmer noe, og jeg mener dette er i særklasse dagens beste banker. All in!

V65-1: 3 Drivjerven kom ut etter en pause på litt over tre måneder nå sist. Det var virkelig et hyggelig gjensyn. Hingsten gikk sitt beste løp hittil i karrieren. Måten han svarte opp favoritten Bjørnemyr Tore ned oppløpet, var ikke annet enn ekstremt imponerende. Det var mer styrke og vilje i hesten enn tidligere. Med tanke på løpet sist, så skal hesten ha en god vinnersjanse i kveld.

Det er kun en konkurrent som skremmer i kveld. Det er 5 Valle Grom. Hesten er på vei mot toppformen nå, og det er ingen tvil om at dette er en hest som duger veldig langt i et løp som dette. Valle Grom galopperte i V75-løpet som ble vunnet av Mo Harjar på Bjerke for to uker siden. Valle Grom gikk fint etterpå, med rundt 1.30,5 den siste runden. Kan utfordre favoritten her.

V65-3: I den tredje avdelingen spiller jeg hele fem hester. Jeg var aldri inne på å bankerspille i dette løpet, og grunnen er 12 Dæmro Bob. Ja, jeg vet at jeg snart bare må innse at dette er en umulig traver å få inn. Men slike hester som dette, som er så overlegen kapasitetsmessig, skal alltid passes. En av våre aller beste kusker, Vidar Hop, sliter med denne og da er den vanskelig. Jeg sier det igjen, skulle Dæmro Bob trave hele veien så er det snakk om en klink vinner.

3 Reiremo Ruggen har vært god, men var noe skuffende sist. Burde fullført litt bedre enn til femteplassen. Han holdt unna for 11 Birk B.B Remin med samme betingelser nest sist, men det var kun med nesetippen. Begge disse to skal med på forslagene.

1 Brutal og 10 Maris Rappfot er de to siste jeg betaler for i løpet.

Merk: I dette løpet er det oppstart for V5-spillet. Min banker kommer ut i V5-4/ V65-6. T en titt lengre ned i artikkelen og finn ut hvem vi tror er dagens beste V5-banker!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4: Et åpent monteløp, som jeg garderer bredt. 4 Next Game blir klar favoritt, men jeg føler meg ikke trygg på denne. 7 Pompano Reza var kun en nese unna fra å slå Next Game på Jarlsberg 10. mars. I 11-tiden fredag, så er Next Game en 65-prosenter, mens Pompano Reza er en 2-prosenter. Det vil ikke bli så ille, men dette forteller oss at løpet er åpent.

V65-5: 1 Armani Flamingo blir klar favoritt. Hesten har et fint løp her. Vallaken står på strek og det er nærmest tetgaranti. Løpet hesten vant sist i Drammen er ingen indikator. Motstanden var ikke bra da. Armani Flamingo møter bedre hester i dag, og jeg er skeptisk til hesten som klar favoritt. Han klarte jo ikke å holde unna til seier på Momarken nest sist fra tet. Må prøves i mot.

8 Hold Me Quik er veldig spennende her. Hesten debuterer for Kristian Malmin/ Trond Anderssen. Vallaken kommer med gode rapporter før dagens start, og har gjort flere fine løp i hjemlandet Nederland. Må spilles. 9 Champlain er lite spilt fredags formiddag. Dette er jo en traver som har fin kapasitet. Med klaff underveis, så ser jeg ikke bort i fra at hesten kan dukke opp helt fremme. I tillegg er det første start for Kjetil Helgestad.

V65-6: 5 Jarli Sota. Dette blir min banker i V5 og DD-spillet. Hesten har fantastiske forutsetninger foran seg i kveld. Første rekke bak bilen, kort distanse og store tetsjanser. Derfra skal mulighetene for seier være fine. Hesten har gjort tre starter i regi Heidi Moen. De to første løpene var veldig fine, men nå sist ga hesten blaffen. Slik er Jarli Sota. Men med dagens betingelser synes jeg han sjelden har skuffet. Kommer han til tet, bør han vinne mot dagens motstand. Helt sikker er man ikke med Jarli Sota, men det er det nærmeste jeg kommer en V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.